Tak mám za sebou další soutěž, která se konala v Klatovech. Musel jsem před soutěží šíleně odvodňovat, ještě ráno před závody jsem jezdil v kulichu a županu na rotopedu, abych vypotil ten zbytek vody. Nakonec jsem se vešel do váhovky akorát. Navážil jsem rovných 93.0 :). Pochopitelně to trochu síly ubralo.
210 kg - OK
220 kg - nic, vrátil se problém se zadkem, Musím objednat zase nějaké lepidlo :D
220 kg - OK, dal jsem si pozor a zadek neodlepil
Škoda toho promarněného druhého pokusu. V kategorii do 93 kg jsem obsadil třetí místo. Forma snad bude kumulovat a na trojboji ve Frýdlantu dám konečně těch vysněných 230 kg.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Po nějaké době jsem opět zde. Po nevydařeném MČR v silovém trojboji jsem v sobotu 21. června absolvoval Siláka Sedlčan v benčpresu RAW. Sílu bez trika jsem nepiloval asi dva roky, takže jsem udělal takový třítýdenní overload a čekal, co z toho vyplyne. Navážil jsem 95 kg a šel na to.
1. pokus - 167,5 kg - dobrý
2. pokus - 175 kg - dobrý
3. pokus - 182,5 kg - dobrý
Síla v sobotu byla, myslím, že jsem měl i na 190 kg, ale musel jsem taktizovat. Tomáš Novák a Zdeněk Tuháček dali taky 182,5 kg, já byl lehčí, tak jsem si je hlídal. Byl to fantastický souboj, všichni tři jsme se od prvního pokusu předháněli. V kategorii do 105 kg jsem obsadil druhé místo. Poté jsem se ještě radoval z vítězství v kategorii Sedlčaňák.
Začnu se připravovat na podzimní soutěže. Bude liga družstev a střihnu si i pár soutěží v benčpresu. Od dubna jsem téměř necvičil nohy, takže musím začít pořádně dřepovat. Na podzim chci dát 300 kg IPF pravidly. Budu hodně měnit techniku, čili zpočátku budou asi váhy hodně malé. Další motivací je má redukce váhy. Pokud na to bude prostor, tak bych rád držel paleo. Před několika lety jsem na tom zhubl 12 kg a ještě zesílil, tak uvidíme. :)
U dřepu široký postoj - nová technika. Jsem zvědavý, zda se s tímto postojem srovnám a dostanu do hloubky u těžké váhy. Nohy byly hodně zanedbávané, tak to bude ještě nějakou dobu trvat.
Neměl jsem na sobě dres od dubna, tak jsem to chtěl pouze vyzkoušet v jedné sérii. Nemohl jsem ho na sebe nandat, takže to bude ještě v přípravě legrace.[/b]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru