|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheCory
|
Zaslal: čt březen 06, 2014 9:27 am Předmět: Studie - bílkoviny |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 9:31 am Předmět: Re: Studie - bílkoviny |
|
|
Stejně to je jenom další bullshit - a i kdyby, tak na něco chcípnout musíš
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt březen 06, 2014 9:35 am Předmět: Re: Studie - bílkoviny |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt březen 06, 2014 9:42 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | LISTER: Kde jsou všichni, Holle?
LISTER nabere na prst prášek z jedné hromádky a ochutná.
HOLLY: Jsou mrtví, Dave.
LISTER: Ale kdo?
HOLLY: Všichni, Dave.
LISTER: Co, i kapitán Hollister?
HOLLY: Všichni jsou mrtví, Dave.
LISTER: A co Todhunter?
LISTER: A co Selby?
HOLLY: Je mrtvý. Všichni jsou mrtví, Dave.
LISTER: Peterson ale ne, že jo?
LISTER: Chen snad ne?
HOLLY: Gordon, Bennett, ano i Chen, všichni.Všichni jsou mrtví, Dave!
LISTER: Rimmer?
HOLLY: Je mrtvý, Dave. Všichni jsou mrtví. Všichni jsou už mrtví, Dave!!!
LISTER: Počkej. Snažíš se mi říct, že jsou všichni mrtví?
RIMMER: Tak to by stačilo!
Chtěl jsem tam změnit jména na lidi tady z fora ale asi by se vás to dotklo |
Já bych se neurazil... Sakra, to jsem to tak špatně napsal nebo musím u všeho psát IRONIE?
Někdy by mne zajímalo, z čeho jsou ti vědci tak placeni, že hloubají v takových... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
Mimochodem, originální článek je k dispozici tady CLANEK- stačí si přečíst Summary a dozvíte se víc, než z těch novinek
Testovali poměrně hodně lidí (přes 6000), takže bych ty výsledky úplně do koše neházel. Na druhou stranu to byla populace jen nad 50 let a ten pozorovaný trend, tedy že do 66 let konzumace živočišných bílkovin zvyšuje rakovinu a nad 66 let naopak snižuje, je poměrně zvláštní a vůbec nic nevypovídá o tom, jak by to mohlo být pro lidi do 50 let. A zajímavé, že v Novinkách zmiňovaných více případů cukrovky u žroutů masa ve studii vůbec není - dokonce se tam přímo píše, že mezi cukrovkou (a kardiovask. nemocemi) a příjmem masa žádnou interakci nepozorovali...
No, je to zajímavé, ale na mě to moc nezapůsobilo, jdu si dát steak
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
tak je to emerycká studie takže předpokládám emeryckého "masa" alá smažený čtvrtlibrák se sýrem, smažený KCF, dva twistry za cenu jednoho, smažený rybí prsty, smažená slanina špikovaná smaženou slaninou a salám na pizze... v Japonsku žerou tuny masa a rybího připravovanýho v páře a 90,100 let je tam běžnej věk..
proto jsem si koupil parní hrnec Morphy Richards INTELLI STEAM 48780 pač chci být radši stoletým Japoncem než padesátiletým, mrtvým Mekáčem
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
Hele, jako já když teď snižuji postupně sacharidy, tak dokážu natřískat i +300g bílkovin, a jako někdo mě už zakopává do hrobu ... tohle budou dva válečné tábory, a já si svůj zvolil , vědci ti dokážou udělat studi, kde ji za měsíc vyvratí a za další hned obnoví _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 5:32 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | tak je to emerycká studie takže předpokládám emeryckého "masa" alá smažený čtvrtlibrák se sýrem, smažený KCF, dva twistry za cenu jednoho, smažený rybí prsty, smažená slanina špikovaná smaženou slaninou a salám na pizze... v Japonsku žerou tuny masa a rybího připravovanýho v páře a 90,100 let je tam běžnej věk..
proto jsem si koupil parní hrnec Morphy Richards INTELLI STEAM 48780 pač chci být radši stoletým Japoncem než padesátiletým, mrtvým Mekáčem |
S těma Japoncema teda nevím, spíš to bude takové zobání než žeby si dali flák masa.
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 11:25 pm Předmět: |
|
|
rad bych upozornil ze se jednalo o korelacni , ne kontrolovanou studii.
korelacni studie dokaze odpovedet na otazku "vyskytuji se 2 jevy casto soucasne?", ale uz ne na otazku "zpusobuje jeden jev druhy?"
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:54 am Předmět: |
|
|
| Fangorn napsal: | Mimochodem, originální článek je k dispozici tady CLANEK- stačí si přečíst Summary a dozvíte se víc, než z těch novinek
Testovali poměrně hodně lidí (přes 6000), takže bych ty výsledky úplně do koše neházel. Na druhou stranu to byla populace jen nad 50 let a ten pozorovaný trend, tedy že do 66 let konzumace živočišných bílkovin zvyšuje rakovinu a nad 66 let naopak snižuje, je poměrně zvláštní a vůbec nic nevypovídá o tom, jak by to mohlo být pro lidi do 50 let. A zajímavé, že v Novinkách zmiňovaných více případů cukrovky u žroutů masa ve studii vůbec není - dokonce se tam přímo píše, že mezi cukrovkou (a kardiovask. nemocemi) a příjmem masa žádnou interakci nepozorovali...
No, je to zajímavé, ale na mě to moc nezapůsobilo, jdu si dát steak |
Ja bych si spis tipnul, ze tu rakovinu nezpusobovaly bilkoviny jako takove, ale spis tuk, prepaleny olej, prip. dalsi veci ktere se do masa dostaly...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
cemu se divite dyt je davno znamo ze vysoke davky bilkovin dlouhodobe berou ve vetsine pripadu jatra a ledviny do sracek,, ne ted ani za rok ale treba za 30 let se to ve vetsine pripadu prokaze
viz tedka Thibaudeau
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|