SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si to dám fakt jednou za půl roku a i to někdy ne, ale když už fakt je po ruce jen obchod s energiťáky, tak jedině Red Bull. Většinou mám ale v autě nějaký protein, pre-workout, atd., takže tohle řeším tím pre-w.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheCory

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Já si to dám fakt jednou za půl roku a i to někdy ne, ale když už fakt je po ruce jen obchod s energiťáky, tak jedině Red Bull. Většinou mám ale v autě nějaký protein, pre-workout, atd., takže tohle řeším tím pre-w.

Tak to já bych pre-w nedával, potím se po něm jako v sauně. Nejlepší je, že když cvičím večer, dám si pre-w asi v 19 hodin a v noci ještě propotím dva polštáře.

Jinak z energy drinků na mne zabírá snad jen kamikaze, ostatní beru jako sodovku (i když je nepiji často, takřka vůbec)
Davesix

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

M5 Extreme - CELLUCOR
- Tak jsem po nějaké třítýdenní pauze od všech pre-workoutů konečně zkusil M5, kterou tu někdo na fóru vychvaloval.
- Opravdu se mi líbí provedení pixle, kde nahoře je formule " ignite ", která obsahuje beta alanin, xanthinol nikotinát a L-dopa a když ji "odšroubujete" tak pod ní je druhá část M5 a to formule " build ", která obsahuje NO3, kreatin nitrat, leucin, beta alanin, arginin a citrulin
- Použil jsem 2 odměrky ignite a 1 odměrku build do 300ml vody cca 20 min před tréninkem a 2 hodiny po jídle.
- Příchuť fruit punch skvělá, osvěžující, ovšem u pre-workoutů si myslím je chuť hodně vedlejší.
- I přes velké množství beta-alaninu jsem větší mravenčení nepocítil, což mně osobně vůbec nevadí, protože to nevyhledávám.
- V šatně už jsem se nemohl dočkat, až začnu cvičit a napumpování bylo opravdu perfektní. Žíly vylezly takřka hned ještě při rozehřívání a to jsem měl den s opravdu troškou sacharidů (dieta) a únava žádná. Postupem času se únava začala objevovat, ale bylo to nedostatkem energie z ranního kardia, méně spánku a všeho dohromady..

Za mě hodnotím 10/10, jelikož jsem vše co jsem očekával nepostrádal. Uvidím, jak dlouho to bude šlapat na stejném dávkování.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
M5 Extreme - CELLUCOR
....
Za mě hodnotím 10/10, jelikož jsem vše co jsem očekával nepostrádal. ....

Do toho hodnoceni pocitas i cenu vyrobku (resp. pomer cena/vykon), nebo hodnotis jen samotny vyrobek bez ohledu na cenu? Diky
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix:
Opravdu je tam L-dopa ? Používá se jako lék na Parkinsona. Uz jsem to videl v jednom US preworku. Ted koukam na složení M5 a nenašel jsem to tam.
Davesix

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Do toho hodnoceni pocitas i cenu vyrobku (resp. pomer cena/vykon), nebo hodnotis jen samotny vyrobek bez ohledu na cenu? Diky

Hodnotím pouze výrobek bez ohledu na cenu. M5 je možná trošku dražší než ostatní pre-workouty, ovšem celkově všechny nakopávače jsou podle mého něco navíc. Pokud peníze mám, tak si ho koupím a vyzkouším, pokud ne, tak mi stačí protein + vitamíny a tím suplementace končí.

Darkkiller napsal:
Opravdu je tam L-dopa*a20* ? Používá se jako lék na Parkinsona. Uz jsem to videl v jednom US preworku. Ted koukam na složení M5 a nenašel jsem to tam.

Na konkurenčním e-shopu to píšou... V neděli až budu na bytě kde mám M5 se podívám na etiketu a napíšu
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasny, diky. Ja na M5 jeste nekoukal, tak ani nevim kolik stoji, tak jsem chtel vedet, jak to vidis ty.
bazycek

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Syntsize pump 2 sacky - chut zajimava dal sem oba do 3 deci vody tak to bylo trosku silnejsi.

ale trenink super, i kdyz za tu cenu pres 900/600g by mi to vydrzelo na 15 treninku coz by se kurevsky prodrazilo. Ale trenink dobry chut,sila,energie.

predtim sem mel C4 od cellucoru a ve srovnani je syntsize dle meho lepsi.
Olejnas

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
M5 Extreme - CELLUCOR
- Tak jsem po nějaké třítýdenní pauze od všech pre-workoutů konečně zkusil M5, kterou tu někdo na fóru vychvaloval.
- Opravdu se mi líbí provedení pixle, kde nahoře je formule " ignite ", která obsahuje beta alanin, xanthinol nikotinát a L-dopa a když ji "odšroubujete" tak pod ní je druhá část M5 a to formule " build ", která obsahuje NO3, kreatin nitrat, leucin, beta alanin, arginin a citrulin
- Použil jsem 2 odměrky ignite a 1 odměrku build do 300ml vody cca 20 min před tréninkem a 2 hodiny po jídle.
- Příchuť fruit punch skvělá, osvěžující, ovšem u pre-workoutů si myslím je chuť hodně vedlejší.
- I přes velké množství beta-alaninu jsem větší mravenčení nepocítil, což mně osobně vůbec nevadí, protože to nevyhledávám.
- V šatně už jsem se nemohl dočkat, až začnu cvičit a napumpování bylo opravdu perfektní. Žíly vylezly takřka hned ještě při rozehřívání a to jsem měl den s opravdu troškou sacharidů (dieta) a únava žádná. Postupem času se únava začala objevovat, ale bylo to nedostatkem energie z ranního kardia, méně spánku a všeho dohromady..

Za mě hodnotím 10/10, jelikož jsem vše co jsem očekával nepostrádal. Uvidím, jak dlouho to bude šlapat na stejném dávkování.

Ja ho ted dobral, za sebe taky super, jen je s podivem ze vrchni dozu mam jeste z pulky plnou..asi jsem se moc setril. Jinak docela neprijemne se ke konci projevila schopnost nasat vlhkost z okoli, ackoliv porad ve skrini ke konci zkamenel. Nicmene ho koupim znovu, kdy mi vyhovuje to dvoji davkovani, pac cvicim navecer, tak to nechtci s temi nabuzovaky moc hrotit :)
havranek

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 11:26 am    Předmět: Pumpy Odpovědět s citátem

Zkoušel jsem hot blood (Scitec) a xpand (dymatize) v tabletách. Ale ty jsem moc necítil, přešel jsem tedy na práškové verze, které by mohli rychleji působit. Měl jsem Nano Vapor od Muscletechu. Dával jsem jen jednu odměrku a v pohodě. První tréninky jsem byl pěkně zpocený, ale postupem času to odpadalo. Dávku se mi zvyšovat nechtělo. Ke konci jsem to doplňoval tabletovým xpandem, který mi ještě zbyl, ale už to nebylo ono. Přešel jsem tedy na Cellucor C4. Původně jsem chtěl Napalm ingniter shoty, měl jsem ho jednou a byl super. Ale ten v obchodě neměli, tak jsem vzal C4. Ta má super chuť, jen otevřu krabičku, tak mě to ovane. Myslím že mám nějaký ananas. Zatím jsem ho měl párkrat, ale fungoval dobře. Pocení, síla, nabuzení..to všechno tam bylo. Cvičil jsem teď tři dny za sebou a pořád jsem měl sílu a nechtělo se mi z posky odcházet. Druhý den jsem na C4 zapomněl a šlo to poznat. Jinak už mám objednaný Hell Gel, podle složení si od něj hodně slibuju, má spoustu věcí, které si jinak musím dávkovat zvlášť. Jak dojde, tak napíšu jak fungoval. Další v merku mám Assault od MP, případně něco s 1,3 DMA (psycho junkie, old Jack3d..)
bazycek

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho nic moc...sel bych do hemorage s 1,3 dma
Nazgul

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak přemýšlím o stacku cellucore D4 thermal shocke a cellucore NO3 chrome. co myslite na tuhle kombinaci? snad to nebude zabijarna :D
Slamak

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koľko gramov taurínu pred tréningom užívate? Tí čo užívate. :) Dik.
Tsunami

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slamak napsal:

Většinou dávám plnou čajovou lžičku..ta má kolem 5g? (nevím jistě)
Bara

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slamak napsal:

Doporučuje se 1-3g dvakrát denně a pro pokročilejší,či težší 4x denně 3g.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: