Díky Turakame. Na minulém tréninku ramen jsem po Militarypressu nasadil ty tvoje Klokov pressy a bomba, sice jen 50 kg na čince, ale citil jsem to paradne! Asi je začnu zařazovat častějš, krasne to protahne ramena.
Díky Turakame. Na minulém tréninku ramen jsem po Militarypressu nasadil ty tvoje Klokov pressy a bomba, sice jen 50 kg na čince, ale citil jsem to paradne! Asi je začnu zařazovat častějš, krasne to protahne ramena.
to áno, skvelý cvik, ale ťažký jak sviňa
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zaslal: po únor 24, 2014 6:09 pm Předmět: front squat
Sorry za double post, ale dnes 1x140 kg čelňák pro Turakama!
Už to byl ale fakt strop, nohy v pohodě, ale špatně se mi u toho dýchá a v půlce dráhy nahoru jsem to málem vyklopil, nakonec jsem to ale vytáh silou vůle .
konečně po letech 585kg v trojboji při TH 92,6
pro někoho asi nic moc, ale pro mě splněný cíl
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
konečně po letech 585kg v trojboji při TH 92,6
pro někoho asi nic moc, ale pro mě splněný cíl
raw?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Můj včerejší RAW osobák v tahu 1 x 300 kg. TH 117,1 kg
Pekne jedes!!!
Hlidej si trochu kolena. Obcas je nahore pokrcujes. Rozhodcim by se to nemuselo libit. Tech 300 vypadalo co se tyce kolen nejlip. U tech nizsich vah ty kolena byly hodne videt.
Tom k. jak muzete v takovym bordelu cvicit ? to vypada na nejaky pruchozi misto u recepce ,zadny vyhrazeny v posilce. Kde to je ?
Tohle místo bylo původně jen takový volný místo za barem. Ty děti probíhali dozadu, páč tam jsou záchody. Aby se to využilo, tak tam potom byl utvořenej dětskej koutek, ale vzhedem k tomu, že fitko jako takový je v prvním patře a dál už jsme náš strop nechtěli pokoušet, věnoval nám majitel našeho fitka tenhle plac a děti přestěhoval ke kavárně. I když je to malinký a je tu trochu rušno, protože to je hned vedle recepce u vstupu a navíc na druhé straně jsou squashe, jsme za to moc rádi a nejen my. Jezdí k nám trénovat kluci i děvčata dost zdaleka, protože přece jen vzpěračský plato kde můžeš do sytosti házet v podstatě s čímkoli a profi trojbojařský vybavení nemaj zrovna všude.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru