|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kernda
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 4:49 pm Předmět: Jsem ektomorf? |
|
|
Zdravím, předem se omlouvam pokud jsem tema umistil spatne ale fakt nevim kam s nim.
Mam takovy problem, nevim jaky jsem samotyp. Mylsle jsem si ze jsem ektomorf protoze jsem nemohl vubec nabrat , ale za poledni rok a pul jsem nabral 12kg coz se mi zda dost. Bohuzel nejen svalove hmoty, ale trochu i tuk na brise.
Je mi 17 let, merim 198cm a vazim 90kg. Je mozne ze jsem mezomorf a nenabiral jsem jen proto, ze jsem rostl?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 4:58 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
mňa by hlavne zaujímalo, že aký má význam to, že každý stále rieši to, že aký je somatotyp  mne sa to zdá úplne bezpredmetné, alebo sa mýlim ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:03 pm Předmět: |
|
|
Potrebuju to vedet kvuli davkovani sacharidu popr kvulizacleneni aerobky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
Jeste bych mohl zminit i kdyz nevim jestli to s tim souvisi , ze kdyz delam napr bench 60kg tak jsem dal 1. serii 12 opakovani a ve druhe se stejnou vahou jen 4 opakovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:07 pm Předmět: |
|
|
Co se ti na tom zda ze si delam prdel twl?
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
Žer, makej a sleduj jak na to reaguje tvoje tělo... když budeš hubnout, žer víc, když budeš tloustnout, žer míň :) to je asi vše co potřebuješ :) .... to, že budeš vědět jestli seš ekto /mezo / endomorf je ti úplně k prdu, pokud si to nechceš nechat vytetovat na čelo ... howgh _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
Ruzne jsem cetl ze ektomorf ma mit jiny trenink nez ostatni. Pokud to neni pravda tak to opravdu nepotrebuju vedet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:32 pm Předmět: |
|
|
No základ je v tom, že si musíš vyzkoušet, jakej trénink na tebe platí :) každýmu funguje něco jinýho (já jsem toho zářným důkazem, kdy na mě nefunguje skoro nic  ) ... chce to obětovat tomu čas a zkoušet - jestli jsi začátečník, tak to poroste samo... potom, až to bude s růstem nový hmoty pomalejší už bys měl mít zhruba vychytaný co na tebe funguje a co ne :) ... a obecně platí, že pokud budeš kvalitně jíst a kvalitně odpočívat - k tomu budeš HPM (hlavně pořádně makat), tak to výsledky přinese _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kernda
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
No zacatecnik uplne nejsem, ale me nikdy nic nerostlo. Kdyz jsem zacinal tak mi jako fakt hodne rostla sila ale svaly ne. Vubec nevypadam na to kolik zvednu : (
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
| kernda napsal: | | No zacatecnik uplne nejsem, ale me nikdy nic nerostlo. Kdyz jsem zacinal tak mi jako fakt hodne rostla sila ale svaly ne. Vubec nevypadam na to kolik zvednu : ( |
to ja mam taky...kost a kuze a sila na tu bidu nepochopitelná
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: |
Vy to tady zase rozjíždíte pánové. |
pláčem kde můžem :-D ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|