|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
hlavne je cviceni s vlatni vahou a cviceni s vlastni vahou.. je jasny ze kdyz udelas milion kliku tak z tebe nebude hrana.. na druhou stranu vysokotenzni tezky cviky, byt jen jedno opakovani, tady na foru udela tak 1% lidi
Tak, jak si nekdo priklada na cinku, se da v kalisthenice pouzivat narocnejsi verze cviku, neni to jen o tom pridat si vahu na pasek.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | hlavne je cviceni s vlatni vahou a cviceni s vlastni vahou.. je jasny ze kdyz udelas milion kliku tak z tebe nebude hrana.. na druhou stranu vysokotenzni tezky cviky, byt jen jedno opakovani, tady na foru udela tak 1% lidi
Tak, jak si nekdo priklada na cinku, se da v kalisthenice pouzivat narocnejsi verze cviku, neni to jen o tom pridat si vahu na pasek.. |
přidej váhu na pásek a už necvičíš s bw
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
s bw ne, ale se svym telem jo  mluvil jsem o kalisthenice ze jo.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 6:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
abych opravdu řekl, tak chci přejit na cvičeni s vl. vahou jen proto...aby mi šla vaha rychleji dolu, protože za 3 týdny začíná fot. sezona a nevim, jestli to se svymi 100kg uběhám...asi je to moc radikalni řešení, dřív či později by mi začly činky chybět jako vždy...prostě nejlepši bude zustat u fullbody 2-3x tydně...klasicky těžké základní cviky...a s vlastní váhou cvičit jen ve dnech volna pro aktvní regeneraci....vím i to, že díky tomu kolik zvedám na dřep jsem hodně rychlý, rychlejší než ostatni a to se mi libi...jen se mi prostě nechce sundávat ten tu dietou, mám ještě tak 5 kg rezervu...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 9:46 pm Předmět: |
|
|
No je to tezsi nez zvedat cinku na bicak ala kulturista, takhle ti to povim _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
| FRANKLIN napsal: | | abych opravdu řekl, tak chci přejit na cvičeni s vl. vahou jen proto...aby mi šla vaha rychleji dolu, protože za 3 týdny začíná fot. sezona a nevim, jestli to se svymi 100kg uběhám... |
Daj kardio po tréningu a hotovo. Ja som mal 90 kg a v škole som pri 3 km behu dokázal držať krok so 70-75 kg "ligovými" (dedinská liga , ale trénovali pravidelne) futbalistami a hokejistami. V tej dobe som vždy po činkách dal ešte pol hodinu na stacionári. Bolo to poznať.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | No je to tezsi nez zvedat cinku na bicak ala kulturista, takhle ti to povim |
Tak učitě :D ... jen pitomé shyby dělají kdekomu problémy.
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: po březen 10, 2014 5:13 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Na cvičení se svou váhou alá nigga :D taky uvažuji. Ale jak je náročné zvládnout full planche, muscle ups, vlajku, stojku (v ní pak valit nahoru a dolů), front lever a back lever a takové ty řekněme těžší srandičky. |
hm...vlajka mě láká už delší dobu, ale hlavně bych chtěl někdy zarolovat s kolečkem ve stoje a ne v kleče : ( :D
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: po březen 10, 2014 5:22 am Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | FRANKLIN napsal: | | abych opravdu řekl, tak chci přejit na cvičeni s vl. vahou jen proto...aby mi šla vaha rychleji dolu, protože za 3 týdny začíná fot. sezona a nevim, jestli to se svymi 100kg uběhám... |
Daj kardio po tréningu a hotovo. Ja som mal 90 kg a v škole som pri 3 km behu dokázal držať krok so 70-75 kg "ligovými" (dedinská liga , ale trénovali pravidelne) futbalistami a hokejistami. V tej dobe som vždy po činkách dal ešte pol hodinu na stacionári. Bolo to poznať. |
já dávám kardio až až, přitom mam ještě fyzicky náročnou práci...a váha ne a ne pod 100kg :D uvidíme no, dám tomu ještě čas...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 10, 2014 6:53 am Předmět: |
|
|
Bez tezkych cinek se podle mne nedaji udrzet vetsi svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: po březen 10, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
Musim nesouhlasit s těma kdo tu píšou že bez činek nejde mít velký svaly.. Nesmysl.. Velký svaly nejde mít bez jedinýho užitečnýho stroje - vašeho těla. Jedině vaše tělo je schopný reagovat na podněty které mu dávate.. Bez činek se dá získat kvalitní svalová hmota (viz. třeba ty gymnasti), mnohdy i lepší než s činkama (cvičením vlastní váhou totiž procvičujete více svalových skupin, ne jen jednu danou partii.. přiklad - bechpress vs. kliky) . Studoval jsem to delší dobu,snažil jsem se o tom získat co nejvíc informací - vlastní váha a proti tomu posilovna a velký čínky..vyhrála vlastní váha. Větší zábava, více užitečnosti. Samozřejmě nemůžete počítat se závodem v kulturistice, či souteži.. Stejně tak nikde neni napsaný,že tam nějakou činku zařadit nemůžete.. Je to prostý - chce to silový intervalový trénink. Měnit variace,překvapovat tělo, jít do maxima - na pokraj svalového vypětí.. Budete mít lepší pocit,budete unavení,budete mít svaly...
Doporučím, pokud můžu, tuto výborně podanou knihu s veškerými informacemi..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 10, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | No je to tezsi nez zvedat cinku na bicak ala kulturista, takhle ti to povim |
Věc názoru...zastánci kalinistiku (nebo jak se to píše) řeknou že je to těžší. Kulturista ti naloží 240 na bench a zvedej.....a teď co je těžší,..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 10, 2014 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | Musim nesouhlasit s těma kdo tu píšou že bez činek nejde mít velký svaly.. Nesmysl.. Velký svaly nejde mít bez jedinýho užitečnýho stroje - vašeho těla. Jedině vaše tělo je schopný reagovat na podněty které mu dávate.. Bez činek se dá získat kvalitní svalová hmota (viz. třeba ty gymnasti), mnohdy i lepší než s činkama (cvičením vlastní váhou totiž procvičujete více svalových skupin, ne jen jednu danou partii.. přiklad - bechpress vs. kliky) . Studoval jsem to delší dobu,snažil jsem se o tom získat co nejvíc informací - vlastní váha a proti tomu posilovna a velký čínky..vyhrála vlastní váha. Větší zábava, více užitečnosti. Samozřejmě nemůžete počítat se závodem v kulturistice, či souteži.. Stejně tak nikde neni napsaný,že tam nějakou činku zařadit nemůžete.. Je to prostý - chce to silový intervalový trénink. Měnit variace,překvapovat tělo, jít do maxima - na pokraj svalového vypětí.. Budete mít lepší pocit,budete unavení,budete mít svaly...
Doporučím, pokud můžu, tuto výborně podanou knihu s veškerými informacemi..
|
Benchpress vs kliky? Srovnáváš krále cviků a cvik který zvládne i moje bába.. (lehce nadsazené) ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|