činky vs. vlastní váha?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - činky vs. vlastní váha?  Úvodní stránka -> Trénink -> činky vs. vlastní váha?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne je cviceni s vlatni vahou a cviceni s vlastni vahou.. je jasny ze kdyz udelas milion kliku tak z tebe nebude hrana.. na druhou stranu vysokotenzni tezky cviky, byt jen jedno opakovani, tady na foru udela tak 1% lidi
Tak, jak si nekdo priklada na cinku, se da v kalisthenice pouzivat narocnejsi verze cviku, neni to jen o tom pridat si vahu na pasek..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
hlavne je cviceni s vlatni vahou a cviceni s vlastni vahou.. je jasny ze kdyz udelas milion kliku tak z tebe nebude hrana.. na druhou stranu vysokotenzni tezky cviky, byt jen jedno opakovani, tady na foru udela tak 1% lidi
Tak, jak si nekdo priklada na cinku, se da v kalisthenice pouzivat narocnejsi verze cviku, neni to jen o tom pridat si vahu na pasek..

přidej váhu na pásek a už necvičíš s bw
Tom3

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s bw ne, ale se svym telem jo mluvil jsem o kalisthenice ze jo..
Oddo

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Důkaz místo slibů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

abych opravdu řekl, tak chci přejit na cvičeni s vl. vahou jen proto...aby mi šla vaha rychleji dolu, protože za 3 týdny začíná fot. sezona a nevim, jestli to se svymi 100kg uběhám...asi je to moc radikalni řešení, dřív či později by mi začly činky chybět jako vždy...prostě nejlepši bude zustat u fullbody 2-3x tydně...klasicky těžké základní cviky...a s vlastní váhou cvičit jen ve dnech volna pro aktvní regeneraci....vím i to, že díky tomu kolik zvedám na dřep jsem hodně rychlý, rychlejší než ostatni a to se mi libi...jen se mi prostě nechce sundávat ten tu dietou, mám ještě tak 5 kg rezervu...:)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na cvičení se svou váhou alá nigga :D taky uvažuji. Ale jak je náročné zvládnout full planche, muscle ups, vlajku, stojku (v ní pak valit nahoru a dolů), front lever a back lever a takové ty řekněme těžší srandičky.
Tom3

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No je to tezsi nez zvedat cinku na bicak ala kulturista, takhle ti to povim
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRANKLIN napsal:
abych opravdu řekl, tak chci přejit na cvičeni s vl. vahou jen proto...aby mi šla vaha rychleji dolu, protože za 3 týdny začíná fot. sezona a nevim, jestli to se svymi 100kg uběhám...

Daj kardio po tréningu a hotovo. Ja som mal 90 kg a v škole som pri 3 km behu dokázal držať krok so 70-75 kg "ligovými" (dedinská liga , ale trénovali pravidelne) futbalistami a hokejistami. V tej dobe som vždy po činkách dal ešte pol hodinu na stacionári. Bolo to poznať.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:

Tak učitě :D ... jen pitomé shyby dělají kdekomu problémy.
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 5:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Na cvičení se svou váhou alá nigga :D taky uvažuji. Ale jak je náročné zvládnout full planche, muscle ups, vlajku, stojku (v ní pak valit nahoru a dolů), front lever a back lever a takové ty řekněme těžší srandičky.

hm...vlajka mě láká už delší dobu, ale hlavně bych chtěl někdy zarolovat s kolečkem ve stoje a ne v kleče : ( :D
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 5:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
FRANKLIN napsal:
abych opravdu řekl, tak chci přejit na cvičeni s vl. vahou jen proto...aby mi šla vaha rychleji dolu, protože za 3 týdny začíná fot. sezona a nevim, jestli to se svymi 100kg uběhám...

Daj kardio po tréningu a hotovo. Ja som mal 90 kg a v škole som pri 3 km behu dokázal držať krok so 70-75 kg "ligovými" (dedinská liga , ale trénovali pravidelne) futbalistami a hokejistami. V tej dobe som vždy po činkách dal ešte pol hodinu na stacionári. Bolo to poznať.

já dávám kardio až až, přitom mam ještě fyzicky náročnou práci...a váha ne a ne pod 100kg :D uvidíme no, dám tomu ještě čas...
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez tezkych cinek se podle mne nedaji udrzet vetsi svaly.
Woko_O

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim nesouhlasit s těma kdo tu píšou že bez činek nejde mít velký svaly.. Nesmysl.. Velký svaly nejde mít bez jedinýho užitečnýho stroje - vašeho těla. Jedině vaše tělo je schopný reagovat na podněty které mu dávate.. Bez činek se dá získat kvalitní svalová hmota (viz. třeba ty gymnasti), mnohdy i lepší než s činkama (cvičením vlastní váhou totiž procvičujete více svalových skupin, ne jen jednu danou partii.. přiklad - bechpress vs. kliky) . Studoval jsem to delší dobu,snažil jsem se o tom získat co nejvíc informací - vlastní váha a proti tomu posilovna a velký čínky..vyhrála vlastní váha. Větší zábava, více užitečnosti. Samozřejmě nemůžete počítat se závodem v kulturistice, či souteži.. Stejně tak nikde neni napsaný,že tam nějakou činku zařadit nemůžete.. Je to prostý - chce to silový intervalový trénink. Měnit variace,překvapovat tělo, jít do maxima - na pokraj svalového vypětí.. Budete mít lepší pocit,budete unavení,budete mít svaly...

Doporučím, pokud můžu, tuto výborně podanou knihu s veškerými informacemi..

micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:

Věc názoru...zastánci kalinistiku (nebo jak se to píše) řeknou že je to těžší. Kulturista ti naloží 240 na bench a zvedej.....a teď co je těžší,..
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
Musim nesouhlasit s těma kdo tu píšou že bez činek nejde mít velký svaly.. Nesmysl.. Velký svaly nejde mít bez jedinýho užitečnýho stroje - vašeho těla. Jedině vaše tělo je schopný reagovat na podněty které mu dávate.. Bez činek se dá získat kvalitní svalová hmota (viz. třeba ty gymnasti), mnohdy i lepší než s činkama (cvičením vlastní váhou totiž procvičujete více svalových skupin, ne jen jednu danou partii.. přiklad - bechpress vs. kliky) . Studoval jsem to delší dobu,snažil jsem se o tom získat co nejvíc informací - vlastní váha a proti tomu posilovna a velký čínky..vyhrála vlastní váha. Větší zábava, více užitečnosti. Samozřejmě nemůžete počítat se závodem v kulturistice, či souteži.. Stejně tak nikde neni napsaný,že tam nějakou činku zařadit nemůžete.. Je to prostý - chce to silový intervalový trénink. Měnit variace,překvapovat tělo, jít do maxima - na pokraj svalového vypětí.. Budete mít lepší pocit,budete unavení,budete mít svaly...

Doporučím, pokud můžu, tuto výborně podanou knihu s veškerými informacemi..

Benchpress vs kliky? Srovnáváš krále cviků a cvik který zvládne i moje bába.. (lehce nadsazené) ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - činky vs. vlastní váha? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: