|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
novalegenda
|
Zaslal: út březen 11, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
tak právě nevím jestli v pátek na akci mám vůbec něco pít
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 11, 2014 5:32 pm Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | tak právě nevím jestli v pátek na akci mám vůbec něco pít |
Moc se pozoruješ. Přesně takhle si pořizují své nemoci hypochondři. Prostě tomu nech klid a pak to zhodnoť
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: út březen 11, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
jojo s tim sebepozorováním mam docela problémy, ok, dam si do nosu a budu se snažit to nějak moc nepozorovat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: st březen 12, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
S loktama bych mohl vyprávět, bolí mě už tak rok a půl, nejdříve mě boleli z franzouzáků v leže (nemyslim jazykem) takže jsem je vyřadil, a teď už nemůžu dělat pořádně ani úzký bench, činku za hlavou a nevim co ještě.
Už to bude chronické, mě to prozměnu bolí jakoby zevnitřku ruky, tzn. strana k tělu.
Koukal jsem na videolog se Šádkem na tu rázovku a asi do toho pujdu.
Tablety nba klouby beru docela často a na tohle to nepomáhá, předpokládám že půjde o úpon svalu, tak jsem zvědav.
Už mě to fakt štve.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st březen 12, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Pepa napsal: | S loktama bych mohl vyprávět, bolí mě už tak rok a půl, nejdříve mě boleli z franzouzáků v leže (nemyslim jazykem) takže jsem je vyřadil, a teď už nemůžu dělat pořádně ani úzký bench, činku za hlavou a nevim co ještě.
Už to bude chronické, mě to prozměnu bolí jakoby zevnitřku ruky, tzn. strana k tělu.
Tablety nba klouby beru docela často a na tohle to nepomáhá, předpokládám že půjde o úpon svalu, tak jsem zvědav.
Už mě to fakt štve. |
Co vím, rázovka rozežene zánět (mě docela pomohla), ale příčinu nevyléčí. Musíš k fyzioterapeutovi a doufat že ti pomůžou jeho rady a cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st březen 12, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Pepa napsal: | S loktama bych mohl vyprávět, bolí mě už tak rok a půl, nejdříve mě boleli z franzouzáků v leže (nemyslim jazykem) takže jsem je vyřadil, a teď už nemůžu dělat pořádně ani úzký bench, činku za hlavou a nevim co ještě.
Už mě to fakt štve. |
Jestli je to na obou pažích stejně tak děláš něco špatně. Typoval bych to na příliš velký elbow flare (google it :))
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st březen 12, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
Taky mám chronické oštěpařský loket, už rok a půl. Teď jsem ale ve stadiu kdy bolí jen po určitém zatížení. To samozřejmě nedělám a tak to držím na uzdě. Ale často mi po probuzení nebo při dlouhém tlačení na pokrčený loket trnou ruce.
Jo hold nervy jsou blízko úponům...Přitom nervy jsem měl zkontrolované a v pořádku.
Moje zkušenost praví, že je potřeba si oběhat ty nervy, fyzio, krční páteř. Až se vyloučí všechny odstranitelné přičiny a nepomůže to, tak bych teprve zařadil tu rázovku. Já ale na ní nebyl. Dneska je hlavně problém sehnat kvalitní lékaře, většina ortopedů jsou spíše otroprdi... _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
Tak jsem to hledal ale uplně moudrej z toho nejsem nicméně předpokládám a sám i předpokládám že to mám z až příliž velkého rozzahu při cvičení.
Já se vždycky snažim dělat všechno uplně najvíc nejmaximálnějš co se rozsahu týče a vzhledem k tomu že jsem docela ohebnej...
Teď už to třeba tolik nedělam, ale teď už je jaksi pozdě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po březen 17, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
POkud tě bolí oba lokte,tak to nejspíš nebude nic vážného. Tím spíš,pokud jsi teď napálil beara. Dle tvého popisu jsem měl něco podobného a byly to přetížené šlachy (z toho taky může být zánět..). Prostě jsem nejezdil takové váhy a trénink začínal několika sériema na triceps na laně a biceps podobným způsobem. Hlavně lehká váha,hodně opakování a pořádně prohřát...no a nějak to prostě zmizelo. Nezapomeň,že teď sice nenakládáš primárně na ruce,ale pokud jedeš přes 10 sérií benchů a přítahů v předklonu,záhul dostávají slachy i tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: út březen 18, 2014 3:15 pm Předmět: |
|
|
dík za rady, můžete dodat info o té "rázovce"??
jinak 14 dní uběhlo, docela se to zlepšilo, ale problémy mám stále a myslím si, že trénink by to zhoršil, jak mám pokračovat? počkat ještě pár týdnů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 18, 2014 5:25 pm Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | dík za rady, můžete dodat info o té "rázovce"??
jinak 14 dní uběhlo, docela se to zlepšilo, ale problémy mám stále a myslím si, že trénink by to zhoršil, jak mám pokračovat? počkat ještě pár týdnů? |
Pokud se to moc nezlepšuje, doporučuji odbornou pomoc - fyzioterapeuta.
Rázovka není vůbec špatná. Může ti docela slušně pomoci. Její problém je v tom, že je drahá a neléčí příčinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: út březen 18, 2014 6:25 pm Předmět: |
|
|
no to je hezký,jinže já na to nemam peníze
dokonce začínám uvažovat o tom, že s posilováním seknu, protože s tímhle se trápit v budoucnu se mi fakt nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st březen 19, 2014 7:41 am Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | no to je hezký,jinže já na to nemam peníze
dokonce začínám uvažovat o tom, že s posilováním seknu, protože s tímhle se trápit v budoucnu se mi fakt nechce |
Mám dojem že jsme ti už psali, že obvoďák či ortoped ti mohou fyzioterapeuta předepsat. Tj. prubni tyhle možnosti a pokud se něco nepodělá, měl bys ho mít zadara. Občas to dělají neradi, ale za zkoušku to stojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: st březen 19, 2014 3:27 pm Předmět: |
|
|
tak já mam dětskýho lékaře a je jasný, že ten na mě bude automaticky pohlížet s despektem a myslet si, že o tom nic nevim, pochybuju, že by ho fyziterapeut vůbec napad.. řekne mi nech to v klidu, neposiluj a ono to přestane
ale ještě tak dva týdny počkám a pak budu o tom uvažovat, protože jsem o tom přemýšlel a vzdát se posilování by pro mě bylo docela rána
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|