Problémy s lokty

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problémy s lokty  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Problémy s lokty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:
tak já mam dětskýho lékaře a je jasný, že ten na mě bude automaticky pohlížet s despektem a myslet si, že o tom nic nevim, pochybuju, že by ho fyziterapeut vůbec napad.. řekne mi nech to v klidu, neposiluj a ono to přestane

Pokud máš blbého doktora, změň ho. Pokud si jen nejsi jistý, zkus to. Jediné co můžeš ztratit je něco času.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
novalegenda

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
novalegenda napsal:
tak já mam dětskýho lékaře a je jasný, že ten na mě bude automaticky pohlížet s despektem a myslet si, že o tom nic nevim, pochybuju, že by ho fyziterapeut vůbec napad.. řekne mi nech to v klidu, neposiluj a ono to přestane

Pokud máš blbého doktora, změň ho. Pokud si jen nejsi jistý, zkus to. Jediné co můžeš ztratit je něco času.

už je mi 17 a matka ho má ráda, bez jejího podpisu doktora jentak nezměnim, do těch 18 to už vydržim, no zkusit to můžu
Tsunami

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě teď loket taky trápí, ale už se to lepší - dávám na to terapeutický ultrazvuk, diclofenac mast, necvičím to, co mě bolí (u benče OK, triceps a biceps necvičím - to bolí), protahuju supinátory (bolí mě lateralní epikondyl - tozn. zevní strana lokte) a důležité je to zachytit včas, necvičit přes bolest no ale já to nemám ze cvičení, jako mých tréninků, ale z masáží a cvičení s klienty :D :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Problémy s lokty Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: