|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
Zaslal: so březen 22, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | | I kdyz bilkovin mam naprosty dostatek, nemuzu si odpustit poznamku a to ze mi strasne ale strasne chybi TVAROH !!!!!!! Proste na jakykoliv zpusob, s medem, orisky, termixem jakkoliv. Proste mi to chybi a to jsem nikdy nemyslel, ze bych to rekl o tvarohu :) |
A proč ho nedáváš? Taky ho miluju Btw pěkný fotky těch jídel, hned jsem dostal hlad..
Naposledy upravil Davesix dne so březen 22, 2014 12:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so březen 22, 2014 9:42 am Předmět: |
|
|
To záleží na tvém organismu, jestli si ještě třeba 3 dny bude říkat o ten vyšší příjem kvůli regeneraci. Jez podle chuti a hladu, ve durhé polovině týdne klidně můžeš ubrat všeho, protože týden je dost času na doplnění glykogenu, opravu svalové tkáně atd. Záleží, jak se budeš cítit, takhle je to jen teorie. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: so březen 22, 2014 10:44 pm Předmět: |
|
|
Davesix: mno tvaroh nedavam protoze ho tu nemaj. Nevedi co to je. Nejblizsi produkt v krame, ktery se da prelozit/koupit jako tvaroh je cottage. Je to naprd no;)
eSko: tak jasny, teorii ale vsechno zacina;) to zni dobre to co jsi psal.. Necham prvni dva dny stejny prijem a potom uvidim. Dikes
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: po březen 24, 2014 1:08 am Předmět: |
|
|
Bear Routine Day #18
2 min rower, 20 sec lunges+20s swing arms+20s hip rotation+20s squat/overhead swing+20s jumping jacks+20s run on spot.
Dneska jsem sel do fitka hned po snidani protoze jsem nechtel dostat do vecerni faze, kdy me vzdycky zacnout trosku tahat zada od predesleho dne z mrtvolky. A jelikoz je tenhle trenink lehky (relativne :D ) tak jsem naskocil hned po ranu. A dalsi duvod ze vcer byl plan kino a GENERATION IRON :)
Seated lat pulldown
3 x 15 x 20kg
db press incline
3 x 15 x 18kg
pullover
3 x 15 x 18kg
leg extension
3 x 15 x 30kg
EZ biceps curl
3 x 15 x 20kg
EZ french press
3 x 15 x 22.5kg
pauzy vsude 60 vterin+kazdy cvik mel jednu zahrivaci serii s nizsi vahou
protazeni na zinence, plus foam roller na mobilitu horni casti patere a zkousel jsem si tim udelat trosku masaz spodku zad, takze takovy ruzny podivny pohyby jsem zkousel ale nektrey mista byly extra bolavy/stuhly takze jsem to tam trosku porolloval
Na vecer jsem se hrozne tesil, protoze uz dlouhou dobu jsem porad vyhledaval kde videt bo stahnout Generation Iron a nakonec jsem se na jednom forum dozvedel, ze to davaj ve vybranych kinech. Naprosto super zazitek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: po březen 24, 2014 1:20 am Předmět: |
|
|
Generation Iron
PLUSY
1) na velkym platne jsou ty hovadka jeste vetsi :D
2) ve filmu bylo venovano dost prostoru ruznym lidem s totalne rozdilnim nazorem/pristupem na cviceni. Warren vs. Pakulski
3) to patri k bodu 2.. nebylo to JEN Kai vs Phil. protoze that makes me sick
4) tema Anabolicke steroidy
5) prislo mi tam i spusta vtipnych scenek (Wolf na filmovem castingu) ale i nektere neprijemne (Warren a pad z kone). O to je ten dokument zajimavejsi a zivejsi.
6) Winklaar a babca.. kruta dvojice :)
MINUSY
1) 107min ubehne jak nic. takze prilis kratky :)
2) velmi malo scen z posiloven, rad bych videl vic. Chapu, ze proti Pumping Iron je to uplne jine kafe. Driv se zaslo do gymu s kamerou a natocila se 3/4 lidi co nastoupili na Olympii. Zato dneska kazdej maka nekde jinde. Ale stejne, rad bych tam toho videl vic.
3) malo ukazek jak zerou :)
Celkove to hodnotim jakoze super. S Pumping Iron se to srovnavat neda, je to zase neco jineho. Kazdy je jiny a oboje je super.
Urcite i slusnej podil na tom proc se mi Generation Iron libil byla atmosfera v kine. Kdyz clovek prijde do kina a tam pred vama kupujou listky na kino lidi 2x vetsi nez vy, vykouzli to usmev na tvari a je jasne, ze nejdou na novou pohadku od Disneyho. Atmosfera ale v kine takova, ze pri jakekoliv vtipne ci zajimave scene lidi tleskali/huceli/jasali.. proste se projevovali a bylo to super... ve filmu kde je vyhlaseni viteze Mr.Olympia 2012 tak par lidi tleskalo... kdyz na konci filmu je venovani bratrum Weider tak opet potlesk.. proste ziva atmosfera po celou dobu filmu... Pro kazdeho cloveka co se alespn trosku zajima o cviceni, povinnost videt. Ze stejneho duvodu jako byl Pumping Iron... odchazite z kina a chcete jit rovnou do posilovny a ovladnout svet !!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:00 am Předmět: |
|
|
Bear routine day #19
pouze 3 min rower, 20 sec lunges+20s swing arms+20s hip rotation+20s squat/overhead swing+20s jumping jacks+20s run on spot. Jeste nejake dynamicke protazeni, hlavne kycli a kotniku.
squat
2 x 5 x 122.5kg - belt
12 x 5 x 110kg - belt na cca 5 poslednich pokusu..
rest 90s. minule jsem malem umrel pri 10 seriich takze jsem uz neprihazoval vahu ale sel jsem na serii 12.. prasarna jak se patri :)
bench-press
2 x 5 x 82.5kg
12 x 5 x 72.5kg
rest 60. tady celkem pohoda. Ubohy ze me dokaze potrapit onych 82.5kg na 5 opacek. Shodim o deset a je to jak nic.. hold ten bench je opravdu moje maximalni slabina, uz kvuli ramenu/respektu..
Bricho jsem nedaval.. totalni masakr konec treninku, ty drepy jsou nechutny :)))
konecny staticky strecink na zinence+ rolovacka na foam rolleru. Trenink byl opravdu hodne hodne tezky. Docela by me zajimalo jestli je to tim, ze uz jsem proste hodne unavenej, nakumulovana unava, tedka jsem rozjel 5 tyden beara a nebo to chce zvysit prijem. Zeru kolem tech 3250kcal a jako uz mi to prijde docela dost ale treba se pletu no. Jestli je to unava, nahodil bych tyden volna a pak rozjel znova. Pokud malo zradla, tak se hold prida no :) Uvidim nasledujici dny, jak se budou vyvijet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 8:24 am Předmět: |
|
|
Bear Routine day #20
Dneska 3.5 minut crosstrainer misto rower, 20 sec lunges+20s swing arms+20s hip rotation+20s squat/overhead swing+20s jumping jacks+20s run on spot.
dislokace ramen 2x10 :)
military-press
2 x 5 x 52.5
12 x 5 x 45kg
60 sec rest. Na ty ramena jsem hrozne slabej, jak jsem je vetsinou moc necvicil tak je to pekne znat. ty dve Golden Serii byly opravdu uz hodne hodn tezky. pritom 52.5 na millitary je prd : (
barbell row podhmat/nadhmat
2 x 5 x 85kg
10 x 5 x 75kg
60 sec rest.
cable reverse fly
3 x 10 x 3.75kg each
rotator cuff
tady jsem jel 3 cviky jak externi tak interni rotace. s 2kg jednoruckou a na kladce.
Dnesni trenink fajn, jen jsem mel trosku takove oslabene/nestabilni cele telo protoze jsem byl rano poprve u chiropraktika kvuli nahozeni zebra, takze mi nahodil asi 2 bo 3 :D, projel krk, projel bederku a slo se :) naprosto super. kdyby to nebyla takova darda, chodil bych pravidelne, ale nejak to vymyslim.
Dneska me chytil revizor kdyz jsem jel prave k tomu chiropraktikovi.. nasralo me to, preci jenom $200 neni malo. Ale uz jsem jim napsal mail s omluvou, treba mi to odpusti. Podam dalsi info.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: so březen 29, 2014 7:53 am Předmět: |
|
|
Bear Routine day #21
2 min crosstrainer, 20 sec lunges+20s swing arms+20s hip rotation+20s squat/overhead swing+20s jumping jacks
Seated cable row
2 x 5 x 34kg (x2)
12 x 5 x 23.2kg (x2)
60 sec pauzy.deska tu mela bejt mrtvola, snazil jsem se vsechno podridit k tomu abych ji mohl ject, ale hold jak jsem dorazil do fitka a zacal se rozcvicovat byla jasne, ze by to bylo naprosto k hovnu. Spodni zada tahaj jako blazen a tou mrtvolou bych je odrovnal uplne. Uspesne jsem se 'vylecil a dostal' z lordozy a presne takovyhle treninky me do ni dostaly. Takze jsem proste zvolil jiny cvik a alespon se zameril na moji absolutne nejvetsi slabost a to jsou mezilopatkove svaly. Takze jsem misto MT zaradil pritahovani kladky v sede a odjel to stejnym systemem jako Bear
close grip bench-press
2 x 5 x 72.5kg
12 x 5 x 65kg
pauzy 60s. tady zadna zmena, jen prihozene 2 serii
Hip raises jsem dneska nemel, za to jsem dal sklapovacky s nohama na bolone 4x20. super
Zitra me ceka posledni trenink Beara... pote to vidim na tydeni pauzu a pak se uvidi. Doufam, ze to vydrzim tu pauza a kdyz ne tak bych to alespon videl treba jen na jeden bo dva ultra lehky treninky jen pro pocit, ze jsem to fitko neflakal. Je hrozny jak vsichni vime, ze regenerace je potreba, tyden volna po tezkem programu je potreba, ale jakmile dojde na lamani chleba, tezko se da vydrzet a do fitka nejit.
staticky strecink za pomoci foam rolleru, zinenky a resistance bands uz je takovou klasikou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 4:42 am Předmět: |
|
|
Hlasim se po tydnu ci mozna vice.. pro Bear Routine cyklu, ktery u me trval 5 tydnu jsem zaradil cely tyden volno. Opravdu silene, jak je ta mysl slaba. Prvni 2-3 dny volna byly tezke z pohledu, ze jsem do fitka chtel hrozne jit ale vedel jsem, ze pauzu potrebuju nebot uz jsem zacinal stagnovat na bearu a proste 5 tydnu mi prislo dobra doba se slusnym zlepsenim. Po 4-6 den volna jsem pokazde na pomysleni, ze pujdu do gymu radsi nedelal nic, jak jsem byl linej. No a dneska posledni den volna a uz jsem zase natesej jako malej kluk az na to vlitnu a pokusim se ovladnout svet, pokus cislo 136 :)
Od zitra pojedu svuj upraveny trenink, ktery vychazi z konceptu Tezko-lehky split, ktery se mi dost osvedcil ale chci zkusit trosku jinej zpusob opakovani a to jako ze vice v serii. I cviky jsem nektere upravil, proste jsem si to udelal tak jak jsem chtel :) takze pojedu toto
Pondeli
Squat 6x8
Bench 6x8
French Press 4x8
Standing calf raises 4x8
pauzy mezi seriemi budou 90 vterin
Utery
Deadlift 6x8
Dumbbell overhead press 6x8
Biceps curls w/barbell 4x8
Standing cable reverse flies 4x8
Abdominal exercises - tady to budu stridat ruzne trenink od treninku.
pauzy mezi seriemi budou 90 vterin
Ctvrtek
Incline bench press w/dumbbell 4x15
Flat bench flies 4x15
Cable triceps extension w/rope 4x15
Leg press 4x15
Leg extension 4x15
pauzy mezi seriemi budou 60 vterin
Patek
Barbell row - pronated grip 4x15
Cable lat pulldown 4x15
Biceps curls w/dumbbell 4x16 (8each)
Lying rear lateral raises 4x20 (10+10)
Romanian deadlift 4x15
Vahy budu prvni tyden zkouset, a z toho udelam jeste deload abych se mel kam zlepsovat. Zitra zaciname, huraaa
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: st duben 09, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
Takze mam odjety prvni dva treninky, vahy jsou polozeny dost nizko aby byl schopnej progress.
Odpocinek jsem stahnul na 60 sekund krome hlavnich 4 cviku. Do budoucna uvidim, jestli se mi nejaky cvik nebude hodit do programu jelikoz mozna budu v blizke dobe menit fitness a maji zase trosku jine stroje. Vzdycky jsem si rikal ze je to nefer mit v gymu jeden squat rack a jeden multi-press. A tedka v gymu je cca 7 squat racku a ani jeden multi-press :), ktrej jsem vzydcky rad vyuzival na vypony lytek ve stoje. mno jak rikam, uvidime.
Takze zatim odjeto
Pondeli
Squat 6x8 - 70kg
Bench 6x8 - 60kg
French Press 4x8 - 22.5kg
Standing calf raises 4x8 - 55kg
Utery
Deadlift 6x8 - 70kg
Dumbbell overhead press 6x8 - 16kg premyslim jestli to nenahradim militarypress cvikem. problem je, ze se trosku bojim, ze po mrtvole budou spodni zada bolava a radeji bych jim dal oddychnout pri tlacich na lavici. uvidime
Biceps curls w/barbell 4x8 - 22.5kg
Standing cable reverse flies 4x8 - 3.75kg
Abdominal exercises - swiss ball crunches
Na konci jsem nahodil jeste 3 cviky Tabaty na 15min takze :
hammer tyre slams
skipping
medicine ball slams
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: st duben 09, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
10/4/2014
Dalsi den, tentokrat na poradu lehci vaha/ vyssi pocet opakovani :)
Incline bench press w/dumbbell
4x15 - 15kg
Flat bench flies
4x15 - 10kg
Cable triceps extension w/rope
4x15 - 12.5kg
Leg press
4x15 - 80kg
Leg extension
4x15 - 35kg
pauzy mezi seriemi 60 vterin
Na konci jsem hodil HIIT.
Tabata
Hammer tyre slams
Step ups
Medicine Ball slams
Rower
22 min, 159 avg HR, 176 max HR, energy 395kcal
Naposledy upravil Spashett dne pá duben 11, 2014 2:56 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 2:52 pm Předmět: |
|
|
11/4/2014
Dneska opet lehci varianta treninku. Zacatek byl dynamicky strecink, pak dislokace ramen, rotatory.
Barbell row - pronated grip
4x15 - 50kg
Cable lat pulldown
4x15 - 16.5kg
Biceps curls w/dumbbell
4x16 (8each) - 14
Lying rear lateral raises
4x20 (10+10) - 5kg+3kg
Romanian deadlift
4x15 - 30
Na konci jsem pred strecinkem nahodil jeste HIIT.
Tabata
Hammer tyre slams
Step ups
Skipping
Lateral Medicine Ball slams
21 min, 161 avg HR, 179 max HR, energy 383kcal
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: st duben 16, 2014 5:07 am Předmět: |
|
|
14/4/2014
Dynamicka rozcvicka, rotatory pomoci thera-band a dislokace ramen s tyci. Zrovna u tohoto citim, jak mi srasne moc pomaha s moji mobilitou v rameni+lopatce. Cvik neni pro me tak neprijemny jako predtim, citim po nem vetsi stabilitu a uz jsem zaznamenal malinky pokrok co se tyce uzsiho uchopu o cca 1cm
Squat
6x8 - 80kg
Bench-press
6x8 - 65kg
SuperSet: tady jsem nahodil taky 90 sekund, po 60 vterinovem pokusu a failu :)))
French Press
4x8 - 25kg
Bench dips
4x8 - bw
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|