Kuřecí maso - lepší nápad na úpravu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kuřecí maso - lepší nápad na úpravu?  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Kuřecí maso - lepší nápad na úpravu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ferry

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sakra, jak to ty kulturisti žerou? :-D
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co takhle napsat jak to jidlo vůbec připravuješ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ferry

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacatecnik Anthony napsal:
Tak klasicky. Nakrájím si to, rozehřeju pánvičku s olejem (olivovej,slunečnicovej) fouknu to tam, osolím a buď přidám nějakou omáčku (uncle bens) nebo jen koření. Druhej den je to pak humáč i kdybych přidal zlatou rybku...
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doporučuju pridat rajčata,ale ostatne jakoukoliv zeleninu,hezky ti to zjemni a konkretne ty rajcata ti ztoho udelaji dobrou nesuchou smes,nebo jak to napsat
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ferry napsal:
Tak klasicky. Nakrájím si to, rozehřeju pánvičku s olejem (olivovej,slunečnicovej) fouknu to tam, osolím a buď přidám nějakou omáčku (uncle bens) nebo jen koření. Druhej den je to pak humáč i kdybych přidal zlatou rybku...

a pak se divis, ze se to neda jist, rekni mame , at te nauci aspon trosku varit, jidlo musi hlavne chutnat,
Ferry

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Ferry napsal:

a pak se divis, ze se to neda jist, rekni mame , at te nauci aspon trosku varit, jidlo musi hlavne chutnat,
pane vole, ani kdybych k tomu přidal všechnu zeleninu světa, tak to po ohřátí nebude chutnat jinak.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ferry napsal:
vlkisekk napsal:
Ferry napsal:

pane vole, ani kdybych k tomu přidal všechnu zeleninu světa, tak to po ohřátí nebude chutnat jinak.

To není pravda. Dobře ochucené jídlo chutná dobře i druhý den. Samozřejmě nemá tu chuť čerstě uvařeného jídla, ale to je jediné. Mrkni se do kuchařek a najdi si nějakej dobrej recept, ten postup, co jsi napsal, je k ...
Tom3

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy jeste po tech letech kult. stravovani vnimate nejake chute? ja uz v tom pomalu vidim jen sacharidy, bilkoviny a tuky
Ne, ale taky obcas dostanu na neco chut a uvarim si nejakou dobrotu.
The Industrialist

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Delam si z kuřecího masa Čínu, plus rýžové nudle. To se mi nikdy nepřejí :-)
P4hill

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted jsem nasel kanal na YTB, jmenuje se to Fit Men Cook, tam jsou 15sekundove recepty, zkuste
lazyman

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 9:03 pm    Předmět: Mikrovlny a maso Odpovědět s citátem

Maso se v mikrovlnové troubě ohřívá uvnitř popř. když je tlustší, tak v určité jedné oblasti a teplo se dále musí rozvádět.

Základem dobrého / lepší ohřívaní v mikrovlnové troubě je dát talíř víc na hra a to tak, aby nebyl střed vašeho talíře na středu talíře mikrovlnky. Takto prvně docílíme toho, aby byla ohřívána větší objem masa.

Dále můžeme snížit výkon mikrovlnové trouby a nechat maso delší dobu ohřívat. Voda potřebují víc času na to, aby to teplo se rozvedlo po celém objemu masa.

Není to ohřívaní masa infračerveným zářením ale rozehřátí vodou a to ještě jenom v nějakých oblastech. (proto vám to nemusí chutnat).

Osobně když se nudím, tak ohřívám v kastrolu a v opačném případě to dám místo jedné minuty na pět minut na menší výkon do mikrovlnné trouby a je to líp poživatelnější.
blikk

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

měl bych takový dotaz ohledně kuřecího, vlastně teoreticky i hovězího. Nejsem vůbec kuchař a víceméně v tomto směru začínám... Mám celkem rád polívky a rád mám i vývary. Našel jsem si na internetu plno receptů na drůbeží i hovězí, v podstatě dělám to nejjednodušší co můžu, hodim do vody nějakou zeleninu, maso a nechám vařit, někdy přidám nudle apod. Co mi ale není jasné je jedna věc. Většinou se v receptech píše "během varu odebíráme vzniklou pěnu". Pak jsem ale na nějakých stránkách našel, že se má odebírat pěna z bílkovin, aby byl vývar pěkně čirý.... o to mně samozřejmě nejde, já nestojím o čirý vývar a naopak ty bílkoviny bych rád... tam teda psali, že to obsahuje bílkoviny a tuk, ale to asi není můj případ, já vesměs to dělám z naprosto libového masa, který pak samozřejmě sním taky a ani žádný mastný kola se na povrchu nedělaji. Proto by mě zajímalo jak je to s tou pěnou. Jestli je lepší to tam nechávat nebo to odebírat.
Riku

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně to přijde jako blbost, žádnou pěnu jsem nikdy nesbíral. Potřebuju se nažrat silnýho vývaru a ne nějaký průzračný vody
Mmariner

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkousel jsem kureci vyvar podle kucharky prakulu a tam je uvedeno, ze to zpeneny na hladine jsou odumrele bilkoviny a ma se to odstranit... ja delam vyvar z celeho kurete, krom prsnich svalu a na hladine se to dela, nekdy to odstranim, nekdy ne... na chut to vliv nema bych rekl a jejim odstranenim pruzracnou vodu taky neziskate;)))

V mikrovlnce ohrivam a ze bych ztoho tahal boty
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Mně to přijde jako blbost, žádnou pěnu jsem nikdy nesbíral. Potřebuju se nažrat silnýho vývaru a ne nějaký průzračný vody
Se ti to s pěnou zakalí těma denaturovanýma bílkovinama. Vývar má být čirý a i přesto může být silný.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kuřecí maso - lepší nápad na úpravu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: