das ji vterinu, ses borec, vis o ni vic jak ti na videu.. jezisi ty si ale ocas
e: ale stop flame, zustaneme u toho ze mas silu jak bejk, alespon trochu vytrvalost a ja jsem s prispevkama uplne mimo, cus
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
micus hoď někdy video tvojí vlajky, to by mě fakt zajímalo, nějak mi to nekoresponduje s tvýma jinýma výkonama ;-) neříkám, že ti nevěřím, jen bych to rád viděl na vlastní oči, protože vlajka už je dost pokročilý kalinestický cvik tak mě to zajímá..
ale prdlajs, ja ti verim me jen slo o to vyvesim ruku, jak to myslis vyvesim? vzdyt to ani nejde, jen tam tam tu ruku polozit a nic s ni..
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
uz asi 3 mesiac sa snazim spevnovat cele telo, viacmenej full-body treningy. Zakladne cviky, nejdem tu rozpisovat kolko serii opak. a ake cviky..
chcem sa spytat ake civky cvicit ked chcem dosiahnut aby som spravil stojku horizontalne. Urcite ste videli obrazok ked sa typek chytil dvoma rukami o nejaku tyc alebo stlp a dal sa do vodorovnej polohy.. pripadne ak mate nejaku techniku ako na to.. videa, obrazky a pod. diky
Convict Conditioning 2. Dobrý progrese, přes který se k vlajce dostaneš.
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru