"Stojka" horizontalne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - "Stojka" horizontalne  Úvodní stránka -> Trénink -> "Stojka" horizontalne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

das ji vterinu, ses borec, vis o ni vic jak ti na videu.. jezisi ty si ale ocas

e: ale stop flame, zustaneme u toho ze mas silu jak bejk, alespon trochu vytrvalost a ja jsem s prispevkama uplne mimo, cus
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus hoď někdy video tvojí vlajky, to by mě fakt zajímalo, nějak mi to nekoresponduje s tvýma jinýma výkonama ;-) neříkám, že ti nevěřím, jen bych to rád viděl na vlastní oči, protože vlajka už je dost pokročilý kalinestický cvik tak mě to zajímá..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
medwed

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pro toma:

spodni rukou se zapru a horni vyvesim a zaberu core... (video je 2006 ale klid ne ti natocim aktualnejsi jak neveris...)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já třeba dokážu uplně s klidem takovou cheatovanou vlajku a udržím ji klidně i půl minuty - Divím se, že je o tolik lehčí Vypadá nějak takhle:

Tom3

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale prdlajs, ja ti verim me jen slo o to vyvesim ruku, jak to myslis vyvesim? vzdyt to ani nejde, jen tam tam tu ruku polozit a nic s ni..
medwed

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
ale prdlajs, ja ti verim me jen slo o to vyvesim ruku, jak to myslis vyvesim? vzdyt to ani nejde, jen tam tam tu ruku polozit a nic s ni..

vyvesim ve smyslu zahacim jako hak a vysim na ni nebo nevim jak to definovat lip :)
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 10:43 pm    Předmět: Re: "Stojka" horizontalne Odpovědět s citátem

adam128 napsal:
Caute borci,

uz asi 3 mesiac sa snazim spevnovat cele telo, viacmenej full-body treningy. Zakladne cviky, nejdem tu rozpisovat kolko serii opak. a ake cviky..

chcem sa spytat ake civky cvicit ked chcem dosiahnut aby som spravil stojku horizontalne. Urcite ste videli obrazok ked sa typek chytil dvoma rukami o nejaku tyc alebo stlp a dal sa do vodorovnej polohy.. pripadne ak mate nejaku techniku ako na to.. videa, obrazky a pod. diky

Convict Conditioning 2. Dobrý progrese, přes který se k vlajce dostaneš.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - "Stojka" horizontalne Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: