Bolesti v předloktí

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolesti v předloktí  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Bolesti v předloktí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Skane

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:47 am    Předmět: Bolesti v předloktí Odpovědět s citátem

Dobrý den, posiluji něco málo přes 3 měsíce a za tu dobu jsem přešel z 30-40kg na bench na 70-90kg, a váhy k ostatním cvikům se také poměrně zvýšily. Poslední dobou mě však při posilování hlavně s jednoručkami bolí (pálí) v předloktí a nejintenzivněji, když s nima docvičím a položím je na zem. Bolí mě to ikdyž nic nedělám, jen třeba pootočím rukou, ale né tak intentivně jako při cvičení, také třeba ikdyž se jen opřu o stůl o předloktí (malíčková strana). Chtěl bych se proto zeptat, jak na to mám jít, abych třeba nečekal měsíc, až se to "zahojí"... Budu rád za každou radu, děkuji :)

PS: Jen pravá ruka...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Macha

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 3:37 pm    Předmět: Re: Bolesti v předloktí Odpovědět s citátem

Cau nevim jestli jsem mel to stejny ale urcite hodne podobny taky to bolelo nejvic kdyz nsem docvicil a pustil cinku a i normalne kdyz jsem otacel snim. Me pomohlo zacit cvicit vice predlokti a hlavne jsem si koupil rukavice na cviceni ktery maj jeste tu bandaz kterou si omotas kolem zapesti snima me to uplne prestalo bolet od ty doby cvicim jen snima.
flew

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřív sem to tak měl taky nemohl jsem udělat ani shyb jak mě to předloktí bolelo... Zkusil bych koupit bandaze na to předloktí mě to pomohlo víc asi neporadim

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
WannaYourMother

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě to dělá u bicepsů, větší váha a ve chvíli, jak položím činku, tak mě bolí předloktí, kolem kosti. U rovné mi to dělá s cca +70%, u EZ tak +85% 1RM - tím chci říct, že u ez ty váhy snáším líp, u jednoruček mi to nedělá vůbec :)
René Gorol

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2014 1:33 pm    Předmět: Re: Bolesti v předloktí Odpovědět s citátem

Skane napsal:
Dobrý den, posiluji něco málo přes 3 měsíce a za tu dobu jsem přešel z 30-40kg na bench na 70-90kg, a váhy k ostatním cvikům se také poměrně zvýšily. Poslední dobou mě však při posilování hlavně s jednoručkami bolí (pálí) v předloktí a nejintenzivněji, když s nima docvičím a položím je na zem. Bolí mě to ikdyž nic nedělám, jen třeba pootočím rukou, ale né tak intentivně jako při cvičení, také třeba ikdyž se jen opřu o stůl o předloktí (malíčková strana). Chtěl bych se proto zeptat, jak na to mám jít, abych třeba nečekal měsíc, až se to "zahojí"... Budu rád za každou radu, děkuji :)

PS: Jen pravá ruka...

Ahoj, měl jsem úplně to samé a občas se mi to vrací a je to zánět v předloktí a pomáhá nato, udržovat to místo pořad v teple i při treninku nebo běžném dnu, a dal jsem to řešil že jsem užíval brufem, protože je anti-zánětlivý
supernatural

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2014 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na tyhle drobny zanety se mi nejlip osvedcil obklad ze zazvoru:
mokrej kapesnik posypat mletym zazvorem a omotat na bolestivym miste (v tvym pripade od lokte az k zapesti), pres to igelit a necim zavazat. cca na hodinku.
obvykle je to hned druhej den vyrazne lepsi, pokud se to nesrovna hned, tak obklad opakovat (2x tydne)...
je to nezdravejsi (bez chemie) a mam to vyzkouseny
misto se hodne zahreje a tak se muze zanet rychle vylecit...

Rychle na stránku:

Přejdi na: