|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Skane
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:47 am Předmět: Bolesti v předloktí |
|
|
Dobrý den, posiluji něco málo přes 3 měsíce a za tu dobu jsem přešel z 30-40kg na bench na 70-90kg, a váhy k ostatním cvikům se také poměrně zvýšily. Poslední dobou mě však při posilování hlavně s jednoručkami bolí (pálí) v předloktí a nejintenzivněji, když s nima docvičím a položím je na zem. Bolí mě to ikdyž nic nedělám, jen třeba pootočím rukou, ale né tak intentivně jako při cvičení, také třeba ikdyž se jen opřu o stůl o předloktí (malíčková strana). Chtěl bych se proto zeptat, jak na to mám jít, abych třeba nečekal měsíc, až se to "zahojí"... Budu rád za každou radu, děkuji :)
PS: Jen pravá ruka...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Macha
|
Zaslal: st březen 26, 2014 3:37 pm Předmět: Re: Bolesti v předloktí |
|
|
Cau nevim jestli jsem mel to stejny ale urcite hodne podobny taky to bolelo nejvic kdyz nsem docvicil a pustil cinku a i normalne kdyz jsem otacel snim. Me pomohlo zacit cvicit vice predlokti a hlavne jsem si koupil rukavice na cviceni ktery maj jeste tu bandaz kterou si omotas kolem zapesti snima me to uplne prestalo bolet od ty doby cvicim jen snima.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st březen 26, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
Dřív sem to tak měl taky nemohl jsem udělat ani shyb jak mě to předloktí bolelo... Zkusil bych koupit bandaze na to předloktí mě to pomohlo víc asi neporadim _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
Zaslal: st březen 26, 2014 5:08 pm Předmět: |
|
|
Mě to dělá u bicepsů, větší váha a ve chvíli, jak položím činku, tak mě bolí předloktí, kolem kosti. U rovné mi to dělá s cca +70%, u EZ tak +85% 1RM - tím chci říct, že u ez ty váhy snáším líp, u jednoruček mi to nedělá vůbec :)
|
|
| nahoru |
|
 |
René Gorol
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 1:33 pm Předmět: Re: Bolesti v předloktí |
|
|
| Skane napsal: | Dobrý den, posiluji něco málo přes 3 měsíce a za tu dobu jsem přešel z 30-40kg na bench na 70-90kg, a váhy k ostatním cvikům se také poměrně zvýšily. Poslední dobou mě však při posilování hlavně s jednoručkami bolí (pálí) v předloktí a nejintenzivněji, když s nima docvičím a položím je na zem. Bolí mě to ikdyž nic nedělám, jen třeba pootočím rukou, ale né tak intentivně jako při cvičení, také třeba ikdyž se jen opřu o stůl o předloktí (malíčková strana). Chtěl bych se proto zeptat, jak na to mám jít, abych třeba nečekal měsíc, až se to "zahojí"... Budu rád za každou radu, děkuji :)
PS: Jen pravá ruka... |
Ahoj, měl jsem úplně to samé a občas se mi to vrací a je to zánět v předloktí a pomáhá nato, udržovat to místo pořad v teple i při treninku nebo běžném dnu, a dal jsem to řešil že jsem užíval brufem, protože je anti-zánětlivý
|
|
| nahoru |
|
 |
supernatural
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 2:31 pm Předmět: |
|
|
na tyhle drobny zanety se mi nejlip osvedcil obklad ze zazvoru:
mokrej kapesnik posypat mletym zazvorem a omotat na bolestivym miste (v tvym pripade od lokte az k zapesti), pres to igelit a necim zavazat. cca na hodinku.
obvykle je to hned druhej den vyrazne lepsi, pokud se to nesrovna hned, tak obklad opakovat (2x tydne)...
je to nezdravejsi (bez chemie) a mam to vyzkouseny
misto se hodne zahreje a tak se muze zanet rychle vylecit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|