| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
B.é.d.a.
|
Zaslal: st březen 26, 2014 5:23 pm Předmět: Vypouklé, nafouklé břicho |
|
|
Ahoj, nevim kam bych to pořádně zařadil tak sem to dal sem.
Mám už delší dobu problém s vypouklím břichem a vůbec nevim co s tim tak bych potřeboval poradit.
Budu rád za každou radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
flew

|
Zaslal: st březen 26, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
Na tema "vypoukle bricho u kulturistu" existuji mraky clanku. Zaklad je
a) mnozstvi jidla-roztazenost zaludku, prilis velky obsah travici soustavy
b) oslabene hluboke svaly brisni (vetsina lidi trenuje jen primy a sikmy sval brisni)
c) uzivani rustoveho hormonu, ktery krome svalu zvetsuje velikost vnitrnich organu
Vakuum cvici i hluboke svaly brisni.
Stejne tak cvik front plank.
Nadech a vakua se pocita od 30 do 60 vterin. Delaji se 2-3 serie od kazde polohy.
Cvici se to vetsinou 1-2x tydne, nekdo to muze delat i kazde rano nalacno.
Zdroj: internet _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: st březen 26, 2014 6:00 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | Na tema "vypoukle bricho u kulturistu" existuji mraky clanku. Zaklad je
a) mnozstvi jidla-roztazenost zaludku, prilis velky obsah travici soustavy
b) oslabene hluboke svaly brisni (vetsina lidi trenuje jen primy a sikmy sval brisni)
c) uzivani rustoveho hormonu, ktery krome svalu zvetsuje velikost vnitrnich organu
Vakuum cvici i hluboke svaly brisni.
Stejne tak cvik front plank.
Nadech a vakua se pocita od 30 do 60 vterin. Delaji se 2-3 serie od kazde polohy.
Cvici se to vetsinou 1-2x tydne, nekdo to muze delat i kazde rano nalacno.
Zdroj: internet |
Díky za reakci. Tak možnost c) u mě nehrozí. Pravděpodobnější budou ty dvě první. Snažim se jíst menší porce ale pravidelně každé 3 hodiny. Vakuum jsem jeden čas zkoušel, ale bez znatelného výsledku, můžu zase zkusit zařadit. Jinak můžu poprosit o nějaké cviky na břicho? Je možné, že to bude z nedostatečného procvičení břicha?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st březen 26, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 26, 2014 6:24 pm Předmět: Re: Vypouklé, nafouklé břicho |
|
|
| B.é.d.a. napsal: | Ahoj, nevim kam bych to pořádně zařadil tak sem to dal sem.
Mám už delší dobu problém s vypouklím břichem a vůbec nevim co s tim tak bych potřeboval poradit.
Budu rád za každou radu. |
Nauč se dýchat. Viz krokodýlí dýchání. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
bebo
|
Zaslal: st březen 26, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: st březen 26, 2014 6:33 pm Předmět: Re: Vypouklé, nafouklé břicho |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | Ahoj, nevim kam bych to pořádně zařadil tak sem to dal sem.
Budu rád za každou radu. |
Nauč se dýchat. Viz krokodýlí dýchání. |
Jaký má vliv na břišní stěnu právě toto dýchání? Železnou kouly už mám komplet a koukal jsem na to. Má to až zas tak zásadní vliv a pomůže mi to?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st březen 26, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
Clovek bez spekateho pupku by mel met ploche bricho i v uplne uvolnenem stavu. Ja jsem mel ploche bricho jednou a to po 4 dennim pustu, kdy jsem nemel nic ve střevech a zaludku. Jinak mam proste furt vanu když to pustim...
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
Zkusit to můžu, ale co sem to jednou zkoušel tak sem toho moc nedal, mam docela to břicho slabé.
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Clovek bez spekateho pupku by mel met ploche bricho i v uplne uvolnenem stavu. Ja jsem mel ploche bricho jednou a to po 4 dennim pustu, kdy jsem nemel nic ve střevech a zaludku. Jinak mam proste furt vanu když to pustim... |
Už snad ani napamatuju jaký to je mít rovné a pevné břicho, potřebuju s tim rozhodně něco udělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
| B.é.d.a. napsal: |
Zkusit to můžu, ale co sem to jednou zkoušel tak sem toho moc nedal, mam docela to břicho slabé. |
Me docela to kolecko rychle zaclo jit....z snad 5 opakovani na kolenou ted pekne 10 v seriich..... jen to cvicit, je to celkem hnus:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:16 pm Předmět: Re: Vypouklé, nafouklé břicho |
|
|
| B.é.d.a. napsal: | | Železnou kouly už mám komplet a koukal jsem na to. |
Tak co řešíš? Postupuj podle předepsaných kroků :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:42 pm Předmět: Re: Vypouklé, nafouklé břicho |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | Železnou kouly už mám komplet a koukal jsem na to. |
Tak co řešíš? Postupuj podle předepsaných kroků :) |
Nevim co z toho mám všechno dělat. Nemám pocit, že bych všechno co tam je, potřeboval.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:45 pm Předmět: Re: Vypouklé, nafouklé břicho |
|
|
| B.é.d.a. napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | Železnou kouly už mám komplet a koukal jsem na to. |
Nevim co z toho mám všechno dělat. Nemám pocit, že bych všechno co tam je, potřeboval. |
O čem konkrétně mluvíš? _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:07 pm Předmět: Re: Vypouklé, nafouklé břicho |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | Železnou kouly už mám komplet a koukal jsem na to. |
Nevim co z toho mám všechno dělat. Nemám pocit, že bych všechno co tam je, potřeboval. |
O čem konkrétně mluvíš? |
Potřebuju udělat něco s tim vypouklim břichem, tak nevim co na to ze Železný koule použít, jestli to i potřebuju (teda kromě toho Krodýlýho dýchání, to zatim zkusim)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |