|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
hharo
|
Zaslal: st únor 18, 2015 10:31 pm Předmět: |
|
|
Rád bych domů pro své osobní použití zakoupil olympijsou osu 20kg,220cm, ať už na bench, mrtvolu, dřepy tak i na CF cviky, vzpěračské cviky. Počítám s odhazováním naložené osy ze stoje.. Nechce se mi dávat za osu 7000,- a více. Skrblíkovsky bych to viděl tak do těch 4000,-.
Má to ale cenu nebo to chce opravdu dát tu pálku za ni? Co ložiska, koukal jsem, že se dají sehnat i bezložiskové? Nevim co vybrat..
Díky za pomoc
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st únor 18, 2015 10:34 pm Předmět: |
|
|
| hharo napsal: | Rád bych domů pro své osobní použití zakoupil olympijsou osu 20kg,220cm, ať už na bench, mrtvolu, dřepy tak i na CF cviky, vzpěračské cviky. Počítám s odhazováním naložené osy ze stoje.. Nechce se mi dávat za osu 7000,- a více. Skrblíkovsky bych to viděl tak do těch 4000,-.
Má to ale cenu nebo to chce opravdu dát tu pálku za ni? Co ložiska, koukal jsem, že se dají sehnat i bezložiskové? Nevim co vybrat..
Díky za pomoc |
Na bench, mrtvolu, dřepy na domaci cviceni podle me urco staci bez loziskova do 2000kc.
Ale na ty CF hm.. jak to rist slusne, na ti CF magoriny by to asi chtelo loziskovou. )
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st únor 18, 2015 10:35 pm Předmět: |
|
|
| hharo napsal: | Rád bych domů pro své osobní použití zakoupil olympijsou osu 20kg,220cm, ať už na bench, mrtvolu, dřepy tak i na CF cviky, vzpěračské cviky. Počítám s odhazováním naložené osy ze stoje.. Nechce se mi dávat za osu 7000,- a více. Skrblíkovsky bych to viděl tak do těch 4000,-.
Díky za pomoc |
Máš-li rád své zápěstí, s ložisky...
Chceš-li odhazovat 80+ kg, kvalitnější...
už za těch 6 tis se dá sehnat dost dobrá :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|