thruster - jak dlouhá čínka?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - thruster - jak dlouhá čínka?  Úvodní stránka -> Trénink -> thruster - jak dlouhá čínka?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam na opravu chyb inteligenciu
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

220cm 50mm 3mm tlustá trubka. Z prodejny spojovacího materiálu asi za 250,- dá se s tím jezdit všechno a unese to přes 100kg aniž by se to ohlo. Nechce to někdo koupit za 1900,- ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hharo

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád bych domů pro své osobní použití zakoupil olympijsou osu 20kg,220cm, ať už na bench, mrtvolu, dřepy tak i na CF cviky, vzpěračské cviky. Počítám s odhazováním naložené osy ze stoje.. Nechce se mi dávat za osu 7000,- a více. Skrblíkovsky bych to viděl tak do těch 4000,-.
Má to ale cenu nebo to chce opravdu dát tu pálku za ni? Co ložiska, koukal jsem, že se dají sehnat i bezložiskové? Nevim co vybrat..
Díky za pomoc
Judson

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hharo napsal:
Rád bych domů pro své osobní použití zakoupil olympijsou osu 20kg,220cm, ať už na bench, mrtvolu, dřepy tak i na CF cviky, vzpěračské cviky. Počítám s odhazováním naložené osy ze stoje.. Nechce se mi dávat za osu 7000,- a více. Skrblíkovsky bych to viděl tak do těch 4000,-.
Má to ale cenu nebo to chce opravdu dát tu pálku za ni? Co ložiska, koukal jsem, že se dají sehnat i bezložiskové? Nevim co vybrat..
Díky za pomoc

Na bench, mrtvolu, dřepy na domaci cviceni podle me urco staci bez loziskova do 2000kc.
Ale na ty CF hm.. jak to rist slusne, na ti CF magoriny by to asi chtelo loziskovou. )
kulíšek

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hharo napsal:
Díky za pomoc

Máš-li rád své zápěstí, s ložisky...

Chceš-li odhazovat 80+ kg, kvalitnější...
už za těch 6 tis se dá sehnat dost dobrá :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - thruster - jak dlouhá čínka? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: