Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPCgym jarní pozvánka

už se nám to začíná pěkně vybarvovat :) ještě bude jarní úklid, opravy a hlavně nové vybavení, které bude lehčí než to dosavadní aby jste se nemuseli bát jako začítečnici knám dojít :)...vybavení bude vhodné i pro silnější dívky co už maj něco odkouřený v liftu :)

kufry základ 50kg jeden
loglift základ 60kg
swiss osa (žebřík)

něco těžšího pro pořádný chlapy
jednoručka 65kg rukojeť 7cm :)
v dohledné době bude následovat atlas cca 150 :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz se tesim jak se oteply a hlavne se dostanu trochu do formy, (pac ted jsem uplne mimo) ze k vam zavitam )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Uz se tesim jak se oteply a hlavne se dostanu trochu do formy, (pac ted jsem uplne mimo) ze k vam zavitam )

děláš to špatně kamaráde!!! tím, ŽE nás navštívíš a nejednou, se DOSTANEŠ DO FORMY!!!

:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Vittus

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takový fitko bych chtěl i u nás
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se chystám v brzké době (1-2 měsíce) navštívit váš gym a zatrénovat něco ze strongman disciplín...

Je možné tě pak dopředu Michale kontaktovat a domluvit se s tebou abych byl pod dohledem zkušeného a vysvětlil mě co a jak ?
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Smile04 napsal:
ani loni jich nebylo moc...doufám že letos to bude tak nastejno...každopádně ČPS upadá, asi by to chtělo popřemýšlet o změně pravidel...

Nějaké změny proběhly, byla o tom řeč na podzimním vyhlášení. Osobně bych jako šťastnou cestu viděl udělat pár závodů pro amatéry a zbytek udělat jako open. K tomu to ostatně tak nějak směřuje. Každý bude mít kde závodit, to bych se nebál.

mě to taky více méně vyhovuje že pojedu jen na pár závodů čps plus aš (tam se prej ještě řeší jestli ta nižší bude v čps ale spíš prej ano, (mail od malyho Čestmira :) ) ale 105tka proběhne...když ne více závodů tak alespon malej samo domo závod v brně pro nás a okolí :) udělat 105 a příchozí to se chystam 100% i kdyby to mělo byt jen tak na parkaču nadivoko :)

v té Aši bude nějaký lehčí závod nebo jak ? jestli tomu dobře rozumím

EDIT: open - to je mi jasné ale ta novice ?
Smile04

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 5:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

v té Aši bude nějaký lehčí závod nebo jak ? jestli tomu dobře rozumím

EDIT: open - to je mi jasné ale ta novice ?

ahoj,
psali jsme si přímo s čestmírem a psal cosi že se ještě řeší jestli to novice bude pod amatéry čps ale říkal že spíš ano, nebude to tedy procházka růžovým sadem :)

proč 1-2 měsíce? :) nechápu...

od pondělka bude k dispozici nové vybavení, lehčí kufry a log lift :) takže se neboj a dojdi klidně hned v pondělí ;)

jinak já se tam střídám s kolegou otevřeno je

PO-ST-PA 16-18:30 a konkrétně já chodím většinou na 17 a jakože zavírám pak :) tak to tedka chodí takže mě nejspíš nemineš pokud dojdeš :) a ondra ti taky poradí, taky závodí
Smile04

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 5:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska lehkej fitness trenink :)

bench press na čas 5minut se 70kg

100 opakování v rychlym tempu
80opakování po 10 v sérii, 20 po 5ti v sérii (už to odumíralo)

po kratke pauze jsem dodělal dalších 100 opakování na pumping v sériích s většíma pauzama ale zato třeba 15opakování :)

takže celkem tak 220 opakování se 70kg činkou :D, ušlo

mezi těma pomalejšíma sérkama nakonci sem dělal shyby na hrazdě

takže cca 50 shybů

pak jsem dal přítahy v předklonu

bicepsy napumpovat a hotovson :)

za hodinku myslim to bylo totálně na kašu :D... (spiš za těch 5 minut benche, ale ok :D )
šmajdy

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

ahoj,
psali jsme si přímo s čestmírem a psal cosi že se ještě řeší jestli to novice bude pod amatéry čps ale říkal že spíš ano, nebude to tedy procházka růžovým sadem :)

aha,tak to nic

Smile04 napsal:

proč 1-2 měsíce? :) nechápu...

závodí

naspal sem to tak protože jsem teď skoro na konci fáze ze které chci dát 200kg na mrtvý tah
JoeC

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevisí ten banner nějak šikmo? :D
Smile04

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JoeC napsal:
Nevisí ten banner nějak šikmo? :D

no na fotce to vypadá...ale ne není :D

odkaz na album NOVÉ VYBAVENÍ A GENERÁLKA POSILKY
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.736195566421206.1073741826.454724921234940&type=1&l=ab63daf0cf

NEMUSÍTE MÍT FACEBOK UČET PRO ZOBRAZENÍ

Smile04

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska trenink na CZECH ARMY STRONGMAN - souboj tříčlenných týmů

bench press na opakování za 5min ...libovolná taktika...70kg

výsledek 200 opakování (loni na soutěži 206-vyhrali sme disc.)

nošení kufrů 70kg - no time limit, dokud nepoložíš, jdeš ...za každých 10m s otočkou 1 bod

celkem 20bodů (200metrů)

převracení pneumatiky 200kg cca za 60 vteřin

celkem 33 přetočení

tajná disciplína 60kg za 60sekund

celkem 40 opakování

únava už byla znát, na závodech budeme mít masivně více času na odpočinek,
než jsme si dopčávali v posilce, pže bysme se nudili žejo :D...takže na soutěži
očekávám lepší výsledek...ostatně jak jinak ;) na tu se pořádně připravíme ;)
tohle bylo jenom tak pohodička :)

-------------------------------

pak jsme zkoušeli novou 65jednoručku hecovali jsme se s jardou kdo ju dáme :D

jednoručka má 7cm rukojeť což je nevídaný masakr :D a lock byl extrémně těžký...nakonec se ale podařilo na asi 6tý pokus :D ale jo! je tam ...radost :)

pak jenom biceps a zkoušeli jsme log lift tak sme to pumpovali tlakama ten 60kg log :D docela sranda...;)

lehce bradla jenom na dodělání

bicák pár sérií at dostane zabrat taky :D s EZ

a hura domů :)

krádnej trenál sem se citil super pak :)

Naposledy upravil Smile04 dne po březen 31, 2014 10:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neskutočne sa viete rozbíjať v tom spcčku, cítiť z toho totálne nadšenie a radosť, paráda
Smile04

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
neskutočne sa viete rozbíjať v tom spcčku, cítiť z toho totálne nadšenie a radosť, paráda

dneska to byl takovej crossfitek ale velice solidní...

kdybys jen tušil co děláme když jedem těžký váhy :D to je trošinku ještě jinde...taky blbnem takhle jak pišu tadyk akorat nosime 300a vice super yoke, kufry 150kg a pneu maličko větší :D to je pak jinde...ale tohle nahodou je taky masakr :) se to nezdá...

pouze bych dodal do logu že dneska odpoledne jsem v hadrech navážil 100.8 kg :)
Smile04

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jenom tak lehce, nebyl jsem ready, vstal sem odpo a hnedka šel do posky, hruza no co mam povidat, žadna připrava a ještě pátek zase po 5ti dnech bez sachrů tudíž svaly uplně prázdný energie žádná

začal jsem zesrandy ketlebelem swingy
rozcvička několikrát 20 jednoruč levá i prává s 16kg

pak dvě sérky po 10ti na každou ruku s 24kg

pak dvě sérky po 20ti s 24kg

pak jsem to rozfrčel chytl jsem to oběma a udělal naráz 50 opáček s 24kg...teda od 30ti už to bylo hodně nepříjemné, ale musel jsem to dát když to dal kulíšek ne? :D...

pak jsem zkoušel mrtvolu ale to sem ani nebudu psat...katastrofe 140 na opakování bylo těžké jak barák a měl sem pocit že se zlomím :D

možná to bylo předvyčerpáním s koulema nwm...

tak pak sem dal jenom lehky bench na zahřátí tric a pak jednoručky na bic...a konec...

trenink nula prostě...ale potil sem se jako prase :D takže alespon kardio s koulema

pak jsme jeli na motorce na vylet...super :)

no a tedka večer už jsem v práci a dal jsem si pěkně prasečí den protože po tom depresivnim treninku to potřebuju :D...takže zachvilku jdu do meka žeu brambůrky atd :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: