Prosím vás může mi to někdo vysvětlit proč mi už podruhé v řadě poslali něco špatného z Ronnie obchodu?.. Ja už popravdě nevím jestli se smát nebo být naštvaný
Prosím vás může mi to někdo vysvětlit proč mi už podruhé v řadě poslali něco špatného z Ronnie obchodu?.. Ja už popravdě nevím jestli se smát nebo být naštvaný
Na faktuře by mělo být razítko ve stylu "zodpovědný pracovník č. XY", pošli mi to číslo, prosím.
Jinak já měl teď dost starostí se svazem, tak jsem si dal nějaké věci do pořadníku "po volbách". Teoreticky by u nás měl v průběhu teď nejbližší doby nastoupit nový kolega (za jak dlouho záleží na tom, kdy ho pustí z minulé práce), který bude mít na starosti jen a pouze starání se o spokojenost zákazníků, tzn. bude-li něco špatně, bude tím, kdo bude veškeré informace sbírat, starat se o nápravu a hlavně mi předávat informace, protože v současnosti sice kolegové ve skladu pracují jak o život, ale určitá zpětná vazba mi tam dost chybí. Ono březen byl (zase:) extrémně silný co se počtu objednávek týče a i to může být důvodem, proč tam bylo chyb více, než by bylo zdrávo. Ale zapracujeme na tom, teď k tomu budu mít konečně chvilku prostoru. Jinak toho nového kluka na "spokojenost zákazníka" jsem měl v plánu už před delší dobou, ale až teď se to blíží k realizaci.
http://navratdoreality.com/?p=view&id=19156 Ty šikmooké kur** jsou dobří magoři ne
Ja to teda jen proklikal, ale nazacatku to na sikmookou kurvu teda nevypada ne? Jinak je to smutny no, hodil bych vsechny i toho co to natacel do vybehu k nosorozcum... Ale zase třeba tohle video me udelalo fakt radost. http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=19158
Tohle na mě vyskočilo na úvodní stránce youtube...je neuvěřitelné co si lidé dnes točí a posílají do světa. Koukal jsem na to s otevřenou pusou asi tři minuty a počítám, že celé video je asi ve stejném stylu.
A ze někdo posila videa do světa o tom co a v kolik hodin ji to ti neprijde ujety co. Proste zenska mele o nakupech no a co je na tom. Pro nekoho hovadina a ztrata casu a pro nekoho zase smysl života. Třeba jako vydelavat jen na hadry a mobily a pak se promenadovat o víkendech v obchodakach...
A ze někdo posila videa do světa o tom co a v kolik hodin ji to ti neprijde ujety co. Proste zenska mele o nakupech no a co je na tom. Pro nekoho hovadina a ztrata casu a pro nekoho zase smysl života. Třeba jako vydelavat jen na hadry a mobily a pak se promenadovat o víkendech v obchodakach...
Taková videa existují? Pomíjím sportovce.
To jako proc pomijis sportovce, ja myslel samozrejme zejména kulturisty..
Protože sport není naprosto bezvýznamná aktivita. Analogické video by bylo o nakupování, aneb jak si Vaniš na Zélandu koupil v shopu něco na sebe a má potřebu to sdělit ostatním. to by odpovídalo potřebě ukazovat, že jsem si koupil někde ve Vídni gumičku do vlasů.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru