A taky 2000+2800+12000=16,8 naswingovaných tun :) To je nějaká challenge? :)
Hlavně, že když jsem tu já obhajoval svuj floor-press s 14,4kg jednoručkama ve 1312x opakování, tak si tu klepali na hlavu A pak taky swingujou v tunách..
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
A taky 2000+2800+12000=16,8 naswingovaných tun :) To je nějaká challenge? :)
Hlavně, že když jsem tu já obhajoval svuj floor-press s 14,4kg jednoručkama ve 1312x opakování, tak si tu klepali na hlavu A pak taky swingujou v tunách..
Máš pravdu... to je to skoro to samé...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Srovnáváš jabka s hruškama, dynamickej algoritme.
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru