|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st březen 26, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
poníku nič v zlom, radí ti tu kade-kdo, mudruješ dookola a potom sem hádžeš takéto nezmyselné jedálničky, načo to všetko, radšej si ešte raz prejdi články na main webe k začiatočníkom a stravovaniu, lebo sa len vyhováraš a splietaš piate cez deviate, maj dostatok bielkovín a spánku, tvrdo trénuj a vzhľadom na tvoj vek a hmotnosť porastieš, nie je na tom nič komplikované, nič čo by bolo treba večne riešiť, o čom špiritizovať, ale pokiaľ budeš do seba pchať podobné nezmysly, tak si akurát odpáliš trávenie a jediné, čo priberieš bude tuk _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | poníku nič v zlom, radí ti tu kade-kdo, mudruješ dookola a potom sem hádžeš takéto nezmyselné jedálničky, načo to všetko, radšej si ešte raz prejdi články na main webe k začiatočníkom a stravovaniu, lebo sa len vyhováraš a splietaš piate cez deviate, maj dostatok bielkovín a spánku, tvrdo trénuj a vzhľadom na tvoj vek a hmotnosť porastieš, nie je na tom nič komplikované, nič čo by bolo treba večne riešiť, o čom špiritizovať, ale pokiaľ budeš do seba pchať podobné nezmysly, tak si akurát odpáliš trávenie a jediné, čo priberieš bude tuk |
Jojo, zkusim to jidlo podle mast3ra. Vecer proctu clanky, od stravovani ektomorfa po testosteronovou vyzivu a ....proste to musi jit. Revma me ted moc nezlobi, na drepy s cinkou to neni, ale uz 3 dny jsem nemel artrilom a drepy s bw jdou, takze se to ted zklidnilo. Kluci diky za trpelivost :D ...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
Bcera sem sekal a skladal drevo a spadl mi spalek na nart, takze dnes ro bude vesele :D
Jinak, po 3 dnech sem s dal artrilom at muzu delat drepy (trosku sem se nachladil a ty klouby to citi velice dobre) ...no, jinak uvidime. Pak zaposu trenink, ktery dnes davam az po obede
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | já teda taky jednou zkoušel umixovat uvařený vejce na tvrdo s tvarohem a já nevím s čím, ale bylo to jak blitky |
s vajcem dostane uz konecne tvaroh nejakou vyuzitelnost
vajo + tvaroh + koreni + treba redkvicka = klasa pomazanka
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 8:23 am Předmět: 27.3.2014 tewnink č. 69 |
|
|
Bench:
3x6x62.5kg
Military:
3x6x35kg
Shyby:
3x8
Dřepy bw:
6x20
-prestavky max 30x
Předkopavani:
4x10x50kg
Vypony na lytka:
4x15x100kg
-kratsi, rychly, intenzivni trenink. Moc se mi to libilo a bavilo me to, ikdyz malo energie a unava kuli pozdejsimu usnuti (23:00) a celkem brzskemu stavani (5:00) ......ale kdyz sem se rozjel tak to slo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 31, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
od zitra desetidenka s 500g S denne...dnes cely den nemocnice takze off... proto znova..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út duben 01, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
Pondeli, utery streda...bez posilky, nestiham ted vubec....pudu ve ctvrtek a patek. Bolest kycli zase stoupa ale,... to snad zvladnu, 17. du na dalsi vysetreni, uvidime. Pak uz to urcite poleti. Ted se drzim (diky bohu) na 64kg po ranu nalacno...byl sem i na 61,5kg . Nemuzu si pomoct, ale myslim, ze 80% te vahy ze 69ti kg (70 najezeny) jak sem mel pred prazkama bylo na nohach.... no, drzte palce kluci...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
Bench mirne hlavou nahoru v MP:
4x6x60kg
10x50kg
Military:
4x6x35kg
-to musim zamakat
Shyby:
3x6xBW+4kg
6xBW
dřep:
2x20xBW
3x12x35kg
-divim se, ale'sli to i s lehcim zavazim (ktere se mi ale zdalo pomerne tezky)
Francouzsky tlak:
4x8x22kg
zitra: MT, dřep, předkop, výpony, mt s rovnyma nohama, vč k bradě, biceps (píšu to, ať nezapomenu :-D )
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 7:10 am Předmět: |
|
|
Mt:
5x6x65kg
-proč tak málo? jsem zasoplený, bolí mě v krku a navíc, se SLUŠNOU technikou dam max 75kg ale celkem na krev. Navic nekrcim moc nohy, mam je bolavé a slabé, zkusím se naučit sumo
Dřep:
10x30kg
10x30kg
10x35kg
6x37,5kg+4#x35kg
10x35kg
-celkem oheň, ale lepší než jen s BW snad
Předkop:
12x45kg
10x50kg
8x55kg+8x40kg
Přitah vč k bradě:
3x8x30kg
Vypony na lytka:
4x15x120kg
Biceps s ez:
8x27kg
2x6x30kg
-vicsem nestihl, chtel sem zadek stehen, ale jel sem mt takze budiz, ale shyby sem uz nestihl a bricho....bricho dam ale doma,protoze sem ho zacal flakat....jinak donrej trenink
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
Sumo MT taháš HLAVNĚ NOHAMA :) takže pokud to chceš zkusit, tak to bude chtít s nižší vahou než klasikou a trvá to naučit asi dýl než klasika. Já se SUMO taky stále učím, není to sranda.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Sumo MT taháš HLAVNĚ NOHAMA :) takže pokud to chceš zkusit, tak to bude chtít s nižší vahou než klasikou a trvá to naučit asi dýl než klasika. Já se SUMO taky stále učím, není to sranda. |
Aa. No tak ted nevim...:-) asi mi to bude k prdu ucit se to, ... nemuzu moc pres kycle vis
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: pá duben 04, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
Proč to teda cvičíš když tě u toho bolí kyčle? kdyt existuje hodně cviků na záda místo mrtvol a hodně cviků na nohy místo dřepů. cvič aby tě ty kyčle nebolely a dobře žer a poroste to i tak
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 2:21 pm Předmět: |
|
|
Proč to cvičí? To víš tu na foru se razí motto, že život bez MT nemá cenu a podobný kraviny.  Pak příjdu do fitka, týpek jede dřepy, ještě se nedostal ani k paralelu, ale paty odlepené, že stojí na špičkách, o technice některých cvičenců při MT ani nemluvím. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
co muzu cvicit na nohy misto drepu? Pred/zakop? To mi zas tak super neprijde. Legpress je pro me jeste horsi nez drep a co jineho na stehna, nevim... Tedy na kvadraky.... mrtvola..tu cvicim protoze z toho krasne citim svaly (a li se to u v mem pripade tak rict) na zadech. Hyperextenzi sem jednu dobu cvicil, ale pak i s kotoicem to bylo celkem o prdu. Pravda zase, ze na jine hyperextenzi (ne u nas v gymu) sem ty zada citil krasne....no, uvidime. Treba nejake alternativy poradite :P
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|