Koule poradis mi? Kdyz jedu 2h swingy tak je to ok, ale kdyz zaradim 1h tak me krupou obe ramena, neni to nejak extra neprijemny, ale ani prijemny. Jezdim to az ke konci treninku, kdy uz mam ramena zahrate - rozcvicka, paka, tgu, obcas i windmill. Krupou mi i kdyz sem to zkousel s mensi vahou. Takze vlastne vicemene vubec 1h nedelam, ale trochu me to mrzi.
Mám... však jsem psala, že povolený... no ale jestli se Ti to nezdá, tak já to příště vynechám... Tedy pokud si vezmeš na svědomí, že se zhorším tak o 20 kg
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Koule poradis mi? Kdyz jedu 2h swingy tak je to ok, ale kdyz zaradim 1h tak me krupou obe ramena, neni to nejak extra neprijemny, ale ani prijemny. Jezdim to az ke konci treninku, kdy uz mam ramena zahrate - rozcvicka, paka, tgu, obcas i windmill. Krupou mi i kdyz sem to zkousel s mensi vahou. Takze vlastne vicemene vubec 1h nedelam, ale trochu me to mrzi.
Těžko říct takhle z hlavy... Pakuješ dobře ramena? Zkus natočit video 1H, 2H swingu, hodit mi to (ideálně do vláka "Kettlebells", ať tady nespamujem tenhle úplně smapuprostý log :) a já Ti řeknu...
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Těžko říct takhle z hlavy... Pakuješ dobře ramena? Zkus natočit video 1H, 2H swingu, hodit mi to (ideálně do vláka "Kettlebells", ať tady nespamujem tenhle úplně smapuprostý log :) a já Ti řeknu...
Nebylo by nejlehčí sednout do brouka a dojet?
BTW železnokouláku, ty nedobráku, nekraď mi mé hlášky
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
presne tak, skvelé video a drepung, inak ten, kto to natáčal, tak parádny hecung.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru