Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.února jsem měl 103,5kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2014 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

pak jsme jeli na motorce na vylet...super :)

co máš za stroj ? já mám Z 750
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JoeC

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2014 4:32 pm    Předmět: ha: ivan Odpovědět s citátem

HA! Dneska jsem na ni taky vlezl a máme úplně stejně, taky krásných štíhlých 98kg :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2014 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
Smile04 napsal:

pak jsme jeli na motorce na vylet...super :)

co máš za stroj ? já mám Z 750

horneta 03 500ccm

slušných 100kobyl, ani to netočím pořádně jezdím zatím lážo plážo :) jede to jak ďas.

JOEC: joo no vidíš sice mi to moc neřekne ale super :D ty závodíš v ČPS?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2014 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska výběh (výklus spíš) na bílou horu

dneska jenom jednou, dříve sem to dával i vícekrát ale nebyl čas..

a i po tom jednom výběhu mam nohy na sračku...
Smile04

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včerejší trenál mě trošku zmohl tak zapisuju až teď

trenink pondělí

pro začátek běh s kufry 50kg 2x 40 m

rychá chuze s 50kg 40m 2x

chuze s kufry 100kg 20m 5x

to pro zahřátí docela stačilo a začal jsem se pěkně potit :) , bylo horko docela

spcgym narvanej trenujicima borcema super atmoška byla tak jsme se pak pustili do atlasů

jeli jsme 105tku napřed klasicky 120 cm a pak 150cm hodně opakování no masakr jak cyp, koule klouzali jak sme se zpotili a vosk se roztekal takže taky klouzal :D

paradni parkrat sem malem zkolabovl jak sem rychle z toho čapu vystřelil atlas na podstavec, ale jinak to nejde když je tak vysoko :D

pak tlaky se swiss osou...děsný děsnej nezvykl předloktí a lokty zatížený z novýho úhlu, jeli jsme jen 105kg a i tak to dávalo zabrat jako prase :)

před trenalem sem nejedl tak už na konci atlasů sem citil totalni enrgetickej deficit, trenink ale super

ještě na dodělání bradla a triceps s jednoručkou za hlavou...krása :) nna to jaka sem ted fitnesska :D
Poman

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

Jako forma dobrá, ses do toho trika nevešel:)
Smile04

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Smile04 napsal:

Jako forma dobrá, ses do toho trika nevešel:)

hehe asi se srazilo sem tedka hubena fitnesska :D

od zítřka je zahájená příprava na závody takže zase trochu nabydu :)
Smile04

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska lehoučký rozhýbání po včerejšku je tělo trošinku na kašičku :D

mno takže tlaky vleže s jednoručkama, pak

tlaky se swiss osou dneska to šlo lip po rozcvičení pořadnym

přitahy v předklonu podhmatem

na napumpování bicáku :)

biceps s velkou činkou 40kg striktně lokty tlačit k tělu a pomalu

biceps jednoručky kladiva 20 a 15kg

dvě serky s ez na dodělání bicáku

nebyl čas musel sem vystřelit...
Smile04

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

právě jsem skončil na orbitreku 30 min a přes 10km

tepovka a pocení velice silné, paráda , spokojenost

nwm jestli to zmáknu ale zařekl jsem se že minimálně jednou, lépe dvakrát denně budu tedka dávat kardio

tedka rychle do sprchy a do prace :D sem si přispal tak musím ted spechat : (
Smile04

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokračujeme v krasojízdě, o víkendu byl trenál lehčí ale nebyl špatněj na protažení :) příště pojedu už trochu těžce

trochu blbě se tahá a dřepuje když mám nohy pořád na kaši ( běhání, kolo)

včera jsem byl plavat, docela pohodička, ale ještě víc zaberu, dneska už se těším moc na trénink :)

v plánu je si přivstat a jet do práce na kole zítra tak držte palce at mám na to vůli dneska jsem ještě jel na motorce :D
Smile04

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska trochu těžší trenink

řekli jsme si že dáme log lift, takže rozcvičení a pak

většinou jezdíme mín přemístění a hlavně tlakujem dneska ale šecko pěkně na zem zpátky jak na soutěži, je to masivně vysilující

log lift (náš novej tlustej log s tlustýma rukojeťma) vyšší obtížnost

60kg 6op
80kg 5op
100kg 3op
110 2op 3tí fail, pouze přemístění
110 2op 3tí fail, pouze přemístění
120 0op-bohužel fail, ještě mi to nesedlo vubec tenhle log...je těžky ho srovnat atd
110 2op
100 3op
80 3op x2 nebo tři serky tedka nwm

boha jeho dead :D byl sem docela dead už když sem došel a ondra řikal že je po tom taky mrtvy...je to horší než se zdá :D

pak jsme dali tlaky na šikmé s jednoručkama 4serky

a pak napumpovat bicáky at nám to sekne na pláži :D
jednoručky 20kg 4serie
shyby podhmatem

sed lehy
Smile04

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera soutěž CZECH ARMY STRONGMAN

soutěž tříčlenných družstev především armády a policie

bench press se 70kg na max opakování za 5min. - 205 opak.

chůze s kufry 60kg na maximální vzdálenost, po hrbolaté trávě

max přetočení pneumatiky 200kg za 60vteřin

max zvednutí log lift 60kg za 60vteřin

jeden z týmu nakonec šel s kamenem na max vzdálenost.

výsledky z ostatních disciplín si moc nepamatuju, ale vím že na benchi jsme byli nějak 3tí, kufry jsme kupodivu docela posrali, tak do pátého místa počítám, ale pneu a log jsme vyhráli a na nošení kamene tipuju tak 3tí místo, tudíž celkově jsme byli neustále nadprůměrní a tím jsme dosáhli bodového vítězství .)

zlato je doma!!! moc to potěšilo protože to byla vážně těžká soutěž ikdyž váhy byly malé, tak ty disciplíny na max za sebou člověka zničí...zkuste si klidně jenom ten bench press a jak se po něm budete cítit :).
Smile04

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska trenink,

výrazy, do 6x120 a 1x140 byl to katapult, což se divím protože pocitově zezačátku byla těžká dneska i stovka, proč to nechápu :D...

víc sem nejel protože jak říkám měl sem nic moc den. příště budou masivnější pokusy musim ziskat jistotu...

pak dřepy do 3x170 , dělší dobu sem dřepy nejel takže je to docela úspěch, bylo to lehký

šel sem na 190 ale ucítil sem na pravé noze asi hamstring nebo něco takovyho už mě zlobil po závodech takova lehka bolest, asi je to natažený nebo něco, tak dneska sem to docela pozlobil při sedání a vstávání je to nepříjemný, snad to brzy odezní. sere mě to zranění se mi docela vyhýbají až na problémy se zádama a ty jsou spíš chronické.

pak nějaky shyby benče, uzky benče, jednoručky...nic zajimavyho...
Smile04

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tréninky jsou tedka takový rehabilitační sem docela rozbitej :) ale tak at to tu nezní prázdnotou tu máte úkazku techniky zvedu sudu :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: