včerejší trenál mě trošku zmohl tak zapisuju až teď
trenink pondělí
pro začátek běh s kufry 50kg 2x 40 m
rychá chuze s 50kg 40m 2x
chuze s kufry 100kg 20m 5x
to pro zahřátí docela stačilo a začal jsem se pěkně potit :) , bylo horko docela
spcgym narvanej trenujicima borcema super atmoška byla tak jsme se pak pustili do atlasů
jeli jsme 105tku napřed klasicky 120 cm a pak 150cm hodně opakování no masakr jak cyp, koule klouzali jak sme se zpotili a vosk se roztekal takže taky klouzal :D
paradni parkrat sem malem zkolabovl jak sem rychle z toho čapu vystřelil atlas na podstavec, ale jinak to nejde když je tak vysoko :D
pak tlaky se swiss osou...děsný děsnej nezvykl předloktí a lokty zatížený z novýho úhlu, jeli jsme jen 105kg a i tak to dávalo zabrat jako prase :)
před trenalem sem nejedl tak už na konci atlasů sem citil totalni enrgetickej deficit, trenink ale super
ještě na dodělání bradla a triceps s jednoručkou za hlavou...krása :) nna to jaka sem ted fitnesska :D
soutěž tříčlenných družstev především armády a policie
bench press se 70kg na max opakování za 5min. - 205 opak.
chůze s kufry 60kg na maximální vzdálenost, po hrbolaté trávě
max přetočení pneumatiky 200kg za 60vteřin
max zvednutí log lift 60kg za 60vteřin
jeden z týmu nakonec šel s kamenem na max vzdálenost.
výsledky z ostatních disciplín si moc nepamatuju, ale vím že na benchi jsme byli nějak 3tí, kufry jsme kupodivu docela posrali, tak do pátého místa počítám, ale pneu a log jsme vyhráli a na nošení kamene tipuju tak 3tí místo, tudíž celkově jsme byli neustále nadprůměrní a tím jsme dosáhli bodového vítězství .)
zlato je doma!!! moc to potěšilo protože to byla vážně těžká soutěž ikdyž váhy byly malé, tak ty disciplíny na max za sebou člověka zničí...zkuste si klidně jenom ten bench press a jak se po něm budete cítit :).
výrazy, do 6x120 a 1x140 byl to katapult, což se divím protože pocitově zezačátku byla těžká dneska i stovka, proč to nechápu :D...
víc sem nejel protože jak říkám měl sem nic moc den. příště budou masivnější pokusy musim ziskat jistotu...
pak dřepy do 3x170 , dělší dobu sem dřepy nejel takže je to docela úspěch, bylo to lehký
šel sem na 190 ale ucítil sem na pravé noze asi hamstring nebo něco takovyho už mě zlobil po závodech takova lehka bolest, asi je to natažený nebo něco, tak dneska sem to docela pozlobil při sedání a vstávání je to nepříjemný, snad to brzy odezní. sere mě to zranění se mi docela vyhýbají až na problémy se zádama a ty jsou spíš chronické.
pak nějaky shyby benče, uzky benče, jednoručky...nic zajimavyho...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru