Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozno nemal den. Viac som sa pozastavil na nizkom pocte klikov v stojke. Cisla hovoria ze to bolo bez opory (stena), no aj tak nejak malo. No hlavu som si najviac lamal na "Upažení na kruzích částečné". Aha ciastocne. Bo si hovorim ten musi mat silu ako byk ked to dokaze, ja som to na kruhoch v zivote neskusal ale skusal som to co robia gymnasti minule cez prestavku na volejbale. Ze rozpazia na kriz a potom upazia. Dopadol som asi tak ako ked som skusal napodobnit Jackieho Chana - zo stoja s kolieskom sa natiahnut a znova do stoja = zle
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
14 zybov ako max, ehm, to by som čakal tak 25 minimálne u človeka, ktorý sa zameriava na kvázi gymnasticko-kalenesticko-s vlastnou váhou cvičenie...

Já jsem nikdy nebyl "vytrvalostní" typ, není pro mě problém udělat ukázkový shyb s 45kg na opasku při BW 87kg, ale jakmile jdu do vícero opáček tak mi prostě síla odchází strašně rychle...věřím tomu, že kdybych se zaměřoval v tréninku víc na 10+ opakování a vykašlal se na přidávání železa, to číslo by bylo zase někde jinde :) Druhá věc, co bych k tomu chtěl říct je, že není shyb jako shyb. Tohle bylo 14 shybů vždy do úplného vyvěšení v dolní pozici, v horní pozici hrazda v úrovní klíčních kostí, a kontrolovaně zase dolu. Kdybych dělal shyby jako 99% cvičenců, tak věřím, že bych se dostal na jiné čísla. No a nakonec moje maxko na shyby podhmatem je taky vyšší, momentálně kolem 17-18 :) No, ale aspoň teď už víte, proč začínám ten program, protože potřebuju zlepšit shyby, ne?

EDIT: Když sem tento trénink zapisoval, tak mě hned napadlo, jestli to sem vůbec psát, protože určitě hned někdo napíše, že je to výkon nah*vno :) no měl sem pravdu

BerserK87 napsal:
Mozno nemal den. Viac som sa pozastavil na nizkom pocte klikov v stojke. Cisla hovoria ze to bolo bez opory (stena), no aj tak nejak malo. No hlavu som si najviac lamal na "Upažení na kruzích částečné". Aha ciastocne. Bo si hovorim ten musi mat silu ako byk ked to dokaze, ja som to na kruhoch v zivote neskusal ale skusal som to co robia gymnasti minule cez prestavku na volejbale. Ze rozpazia na kriz a potom upazia. Dopadol som asi tak ako ked som skusal napodobnit Jackieho Chana - zo stoja s kolieskom sa natiahnut a znova do stoja = zle

Ty kliky jsem jel spíš tak na protažení, nic jsem tam nerval a byl to druhý cvik. Někdy si zkus odjet těžké dipy na kruzích a hned potom kliky ve stojce a uvidíš sám :) Jinak ten iron-cross (kříž) je částečný, kam mě to pustí, ale do full iron cross to má opravdu zatím daleko, jedu to jako doplňkový cvik na ramena ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
seeya

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked tie opakovania na zhyboch su ultrakontrolovane tak ma to cislo vobec neprekvapuje..skor mi to pripada dost vela. Ultrakontrolovane je uz 10 podla mna dost heroicky vykon. Aj ked mne take prevedenie moc "cool" nepripada. To je jak chodit bench 5 sekund jedno opakovanie, alebo mrtvolu...wtf
decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:

Já jsem nikdy nebyl "vytrvalostní" typ, není pro mě problém udělat ukázkový shyb s 45kg na opasku při BW 87kg, ale jakmile jdu do vícero opáček tak mi prostě síla odchází strašně rychle...

Toto mam uplne rovnake

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
ked tie opakovania na zhyboch su ultrakontrolovane tak ma to cislo vobec neprekvapuje..skor mi to pripada dost vela. Ultrakontrolovane je uz 10 podla mna dost heroicky vykon. Aj ked mne take prevedenie moc "cool" nepripada. To je jak chodit bench 5 sekund jedno opakovanie, alebo mrtvolu...wtf

nevím jestli je to cool, já to cvičím tak, jak mi to instinktivně přijde nejlepší ;-) a nedělám nějaké super-pomalé opáčka alá Luky Osladil...spíš sem měl na mysli, že ty shyby byly opravdu v plném rozsahu pohybu, a kontrolovaně spouštěné až do vyvěšení. Pro někoho je to možná samozřejmost, ale co sem tak viděl lidi okolo sebe, tak spousta z nich dělá takové 3/4 opáčka, protože ubírají kus dráhy pohybu nahoře a i kus dole. Sám jsem to tak zkoušel, a shyb, kdy uplně nepropnu ruce v lokti je pro mě osobně podstatně jednodušší..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo, to, co píšeš je oprávněné a podle mě to není špatné číslo vzhledem k BW a striktní perfektní technice. Je rozdíl udělat 20 "shybů" a 20 shybů. Taky někdy zkusím MAX a nechám se natočit, nikdy mi moc nešly, ale poslední dobou se to zlepšilo.

edit: budu objednávat pásek s řetězy na uchycení kotoučů, tak se těším na shyby a dipy s pořádnou zátěží :-)

Naposledy upravil Frozz. dne út duben 08, 2014 3:03 pm, celkově upraveno 2 krát
seeya

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemyslel som priamo pomale, skor ze ked ja idem mega vela opakovani tak tam pridavam urcitu dynamiku (nie kipovanie), alebo zrychlenie, taky vybuch odspodu proste. Keby som to isiel konstantnou rychlostou tak ich dam asi tak 5 ci tam uz mam nejaku vahu alebo nie haha
Oddo

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.4.2014
Fitko

Zadni dřep - dosedy na lavičku
3x70
9x3x80

Co nejrychlejší výbuch nahoru, pauzy kolem 20-30s. Zjistil jsem, že pokud jdu ty dosedy s opravdu maximálním úsilím o zrychlení, tak ty nohy cítím uplně neskutečně :) asi mám na stehnech hold vyšší podíl rychlých sval. vláken, ale já to vždycky říkal, že mi nejvíc nohy rostou ze sprintů do kopce :)

Bulhary s JČ na hrudníku
10x6
10x12
10x18
8x24
5x30

Perfektní cvik, miluju ho :) Vždycky pomalu dolu, stopka a bum nahoru :) paráda

Nošení JČ alá Farmer's walk
nezapisoval jsem si váhy, ale vždy trasa na délku fitka a zpět
1) nošení jednoručky v natažené paži nad hlavou, na obě ruce zvlášť
2) nošení jednoručky klasicky u pasu, vždy jen v jedné ruce ať se pořádně zapojí core
3) nošení jednoručky na hrudníku, masakr na ruce :)
4) nošení jednoruček dvou, klasický farmers walk
5) nošení jednoruček v natažené paži nad hlavou, tentokrát v obou, totál masakr na ramena

4 kola :)

Kardio orbitrack
10 minut HIIT, 30/60
Oddo

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska sem si udělal super véču, cuketové placičky :) Na jemno nastrouhaná cuketka, vajíčka, sůl, česnek, a troška mouky aby to drželo (já sem použil konopnou) a osmahnout lehce z obou stran na trošce oleje :) yummy
Reiben

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na placky doporučuju tento recept: http://paleoblog1.wordpress.com/2013/08/23/zeleninove-placicky-skvela-paleo-priloha-3-recepty/ . Dnes jsem to dělal i bez mletých mandlí a finální produkt byl i tak výbornej. Doporučuju vyzkoušet.
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní nenapumpená forma/neforma, výraz na první fotce jsem musel pro své vlastní dobro zcenzurovat bw 87kg

EDIT: hodil sem sem origoš, protože evidentně mám na hlavě palačinku, když použiju svůj skill malování level 10.000 :DD

Naposledy upravil Oddo dne pá duben 11, 2014 8:27 am, celkově upraveno 1 krát
flew

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta první vypadá jako by si měl na hlavě palačinku

/edit.. ale notááák

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!

Naposledy upravil flew dne pá duben 11, 2014 8:34 am, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo, kolik měříš?
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Oddo, kolik měříš?

187cm proč? :-D
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc se mi těch 87 nezdá

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: