Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 781, 782, 783 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to složitější... Neutekla za jiným...skončil jsem to já... Budu kupovat byt, ve kterým momentálně bydlí i moje Mamka....mam s ni dobrej vztah....v červnu jde na výměnu kolenniho kloubu a mladý bylo zatěžko vydržet pár měsíců bydlet ve třech s mámou (nechci aby se ted Mamka někam stěhovala kdyz pak nebude nejakej cas moct pořádně chodit)....vcera ji mladá volala a omlouvala s ní kdy si teda mamka najde podnájem a do kdy a uz aby byla pryč.... Nevyhodím přeci svou vlastní mámu, která se o me imho starala celej život sama ptz táta je lempl na ulici kvůli holce s kterou chodím rok a pul a která neni schopna chovat se slušné alespoň ještě pul roku než by si mamka v klidu našla svoje bydlení.... Úplně se mi zhnusila...nejhorší je, že je na me strašně hodna a ted jsem ji dal kopačky úplně neví proč...nejhorší jsou přesně takovýhle manipulátorky.....
Cratach

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Popravde jste s tim stehovanim mohli pockat nez bude mama OK po rehabilitaci nez vymejslet teorie o souziti ve 3. Popr. mohla ona projevit dostatek socialni inteligence (protoze, to, ze vola tvy mati, kdy uz vypadne, svedci o socialni hlouposti) a prijit s timhle resenim sama. Protoze je na druhou stranu lidsky pochopitelny, ze se ji takovejhle model souziti treba i dost desi...
JanaHn

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Je to složitější... Neutekla za jiným...skončil jsem to já... Budu kupovat byt, ve kterým momentálně bydlí i moje Mamka....mam s ni dobrej vztah....v červnu jde na výměnu kolenniho kloubu a mladý bylo zatěžko vydržet pár měsíců bydlet ve třech s mámou (nechci aby se ted Mamka někam stěhovala kdyz pak nebude nejakej cas moct pořádně chodit)....vcera ji mladá volala a omlouvala s ní kdy si teda mamka najde podnájem a do kdy a uz aby byla pryč.... Nevyhodím přeci svou vlastní mámu, která se o me imho starala celej život sama ptz táta je lempl na ulici kvůli holce s kterou chodím rok a pul a která neni schopna chovat se slušné alespoň ještě pul roku než by si mamka v klidu našla svoje bydlení.... Úplně se mi zhnusila...nejhorší je, že je na me strašně hodna a ted jsem ji dal kopačky úplně neví proč...nejhorší jsou přesně takovýhle manipulátorky.....

to je fakt složitý..... ale popravdě se jí nedivím, ale volat teda neměla měli jste si o tom promluvit a domluvit se na řešení, které by vyhovovalo oběma.

u nás bydlela moje mamka asi týden, když si zlomila klíční kost a nemohla nic dělat s tou pravou rukou.....a jak jsme z ní byli rozhození, hned jsem otěhotněla
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
Popravde jste s tim stehovanim mohli pockat nez bude mama OK po rehabilitaci nez vymejslet teorie o souziti ve 3. Popr. mohla ona projevit dostatek socialni inteligence (protoze, to, ze vola tvy mati, kdy uz vypadne, svedci o socialni hlouposti) a prijit s timhle resenim sama. Protoze je na druhou stranu lidsky pochopitelny, ze se ji takovejhle model souziti treba i dost desi...
Asi tak. Mámánky (neuraž se) nemá nikdo rád.
Co by se stalo, kdybyste půl roku bydleli jinde? Zbytečné problémy kvůli šesti nájmům. ( i když chápu tvé důvody a že mamku nevyhodiíš-nejsi ve vztahu sám a to Tvé řešení bylo nepřijatelné pro Tvoji přítelkyni - v této chvíli bych to nepohodlí hodil na sebe a prostě omezil sebe a ne přítelkyni...tj. posunout stěhování, případně najít mamce podnájem, který bys chvíli cvakal a po operaci tam docházel a pomáhal ji).
Grimley

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja jsem v idiotským pozici kdy 24 let bydlím v bytě s mámou kterej je táty....táta mi ten byt ted proda (za půlku cenu, jinak bych ho poslal do hajzlu ), takže mamka vlastně je ted ve svym bytě, kde platí nájem a vydaje skoro v pozici "jsem tu navíc".... Uz to me sere.... Přítelkyně se nechce vídat jen o víkendech tak ze se pristehuje sem.... Dobre...bylo dohodnutý, ze se to vymysli a ze si mamka najde nejakej peknej byt, kterej zvládne platit (uz je v důchodu, takže další komplikace, byt zvládne zaplatit, jídlo si koupí, ale nebude to žádná hitparáda).... Byt je to 3+1.... Ja jsem ted v pozici kdy me máma sama vychovala, jezdil jsem na dovoleným, dokazal jsem se i vyžrat (nestrádal jsem :D)...měl jsem spokojený dětství a přítelkyně se stará jen o to, aby mamka co nejdřív vypadla a ona mela volnej byt se mnou - doteď bydlí v Brně kde ma společnej pokoj s bráchou.... Zname se rok a pul .... Chová se jak kdybysme spolu žili deset let a moje máma byla nějaká Macocha která mi zkazila celej život.... Ještě jsem musel poslouchat jakej jsem mamánek ... (Ale moje máma ma ve svejch 64 letech v podstatě jen me a psa, tak pro ni chci udělat aspoň minimum...a v tomto případě se nestydím za to, že pošlu do hajzlu holku a ne vlastní mámu)
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak ja jsem v idiotským pozici kdy 24 let bydlím v bytě s mámou kterej je táty....táta mi ten byt ted proda (za půlku cenu, jinak bych ho poslal do hajzlu ), takže mamka vlastně je ted ve svym bytě, kde platí nájem a vydaje skoro v pozici "jsem tu navíc".... Uz to me sere.... Přítelkyně se nechce vídat jen o víkendech tak ze se pristehuje sem.... Dobre...bylo dohodnutý, ze se to vymysli a ze si mamka najde nejakej peknej byt, kterej zvládne platit (uz je v důchodu, takže další komplikace, byt zvládne zaplatit, jídlo si koupí, ale nebude to žádná hitparáda).... Byt je to 3+1.... Ja jsem ted v pozici kdy me máma sama vychovala, jezdil jsem na dovoleným, dokazal jsem se i vyžrat (nestrádal jsem :D)...měl jsem spokojený dětství a přítelkyně se stará jen o to, aby mamka co nejdřív vypadla a ona mela volnej byt se mnou - doteď bydlí v Brně kde ma společnej pokoj s bráchou.... Zname se rok a pul .... Chová se jak kdybysme spolu žili deset let a moje máma byla nějaká Macocha která mi zkazila celej život.... Ještě jsem musel poslouchat jakej jsem mamánek ... (Ale moje máma ma ve svejch 64 letech v podstatě jen me a psa, tak pro ni chci udělat aspoň minimum...a v tomto případě se nestydím za to, že pošlu do hajzlu holku a ne vlastní mámu)

Grimley nemam ani tak z pulky dobrej vztah s mati jako ty ale taky bych ju nedokazal vystipat zvlastniho bytu.. a jestli to tvoje holka nedokaze pochopit tak si udelal nejspis dobre ze si ju pustil k vode. Tak to vidim ja.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak. Chápu, že se jí nechtělo bydlet s tvou mámou, ale nějakou chvíli by to překousla, případně by ses zas nastěhovala zpátky k bráchovi do pokoje dokud byste nemohli bydlet sami... ale jestli jí to tak žralo a volala jí kdy už vypadne tak to mi nepřipadá normální.
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Dobřes udělal, palec hore!
cipinek

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

toto bude mít ještě pokračování, to není nic, co by se nedalo vyřešit
Mablung

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Asi tak. Chápu, že se jí nechtělo bydlet s tvou mámou, ale nějakou chvíli by to překousla, případně by ses zas nastěhovala zpátky k bráchovi do pokoje dokud byste nemohli bydlet sami... ale jestli jí to tak žralo a volala jí kdy už vypadne tak to mi nepřipadá normální.

Já bych nedělal závěry bez znalosti situace. Tyhle vztahy často bývají mnohem zamotanější než se na povrchu či podle jednoho postěžování si zdá. Blokem klidně mohla být jeho máma, která si mohla myslet, že s nimi zůstane napořád.
Každopádně, Grimleyho rodinné vztahy jsou jeho věc.
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi je to zbytecny tady resit, ale imho ste to podelali oba tim ze jste ani jeden nenasli kompromis, kterych tam bylo vic jak dost. A rozchazet se kvuli tomu? ...
freshman

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na prvnim miste je vzdy rodina! a pak az pritelkyne a kamaradi. Pokud by te milovala pak by to dokazala pochopit.
Bohuzel muj bratr taky ztratil hlavu pro jednu manipulatorku. Je do ni bezhlave zamilovany a rodina az na druhem miste. Uz to zacina srat vsechny, ale nejvic asi me protoze se s tim nedokazu smirit. Nejvic samozrejme trpi nas vztah ja a on, kdy kdyz je ona s nim (coz je porad), tak ja tam nejsem protoze ji nemuzu vystat jako ostatne nikdo dalsi ani jeho kamaradi. Jedine co ho trosku omlouva je jeho vek, doufam ze casem prohledne a zjisti co je v zivote dulezite, nektere veci si proste clovek uvedomi az s vekem, nebo az ztrati co mel rad.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Asi je to zbytecny tady resit, ale imho ste to podelali oba tim ze jste ani jeden nenasli kompromis, kterych tam bylo vic jak dost. A rozchazet se kvuli tomu? ...
Tak nějak se s tím ztotožňuji.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley, kápni božskou, Tebe na ní muselo žrát ještě něco, protože ten kompromis se dle Tvého popisu dá v dané situaci snadno najít. :)
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley...podle toho co jsi napsal, jsi udělal dobře!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 781, 782, 783 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: