|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slamak
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 11:51 am Předmět: Triceps- sila |
|
|
Zdravim. Chcel by som dostať do tricepsov väčšiu silu. Triceps mám v tréningu s hrudníkom. Mám podľa toho prispôsobiť aj tréning hrudníka alebo by to už bolo na tricepsy veľa? Alebo čo by ste odporúčili vy? :) Diky moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 12:08 pm Předmět: |
|
|
Slamáku, když chceš radu, dej si práci a napiš do detailu jak trénuješ - rozpis, cviky, váhy, kolik zvedáš a co u tebe znamená "silnější triceps" atd. Takhle ti nikdo nemůže poradit, když jsi nedal žádné vstupní informace. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 1:29 pm Předmět: Re: Triceps- sila |
|
|
| Slamak napsal: | | Zdravim. Chcel by som dostať do tricepsov väčšiu silu. Triceps mám v tréningu s hrudníkom. Mám podľa toho prispôsobiť aj tréning hrudníka alebo by to už bolo na tricepsy veľa? Alebo čo by ste odporúčili vy? :) Diky moc. |
Mě pomohlo na sílu zařazení úzkého benče ,hlavně před soutěží v benči kdy jsem měl problémi s dotlačením činky, od hrudníku šlo třeba 200kg ,ale pak se to zastavilo, úzký benč 1 x týdně druh cvičení ,silová pyramida,
Žádné fr.tlaky, žádná bradla, natož kladky .síla tricepsu = úzký benč .
|
|
| nahoru |
|
 |
otočbýk
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 3:23 pm Předmět: Re: Triceps- sila |
|
|
| arkan napsal: | | Slamak napsal: | | Zdravim. Chcel by som dostať do tricepsov väčšiu silu. Triceps mám v tréningu s hrudníkom. Mám podľa toho prispôsobiť aj tréning hrudníka alebo by to už bolo na tricepsy veľa? Alebo čo by ste odporúčili vy? :) Diky moc. |
Mě pomohlo na sílu zařazení úzkého benče ,hlavně před soutěží v benči kdy jsem měl problémi s dotlačením činky, od hrudníku šlo třeba 200kg ,ale pak se to zastavilo, úzký benč 1 x týdně druh cvičení ,silová pyramida,
Žádné fr.tlaky, žádná bradla, natož kladky .síla tricepsu = úzký benč . |
Práve o to mi ide. Tiež mám problém dotlačiť činku v druhej polovici dráhy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
Arkan- vedel by si mi poradiť/pomôcť bližšie? Napisal by som ti správu keď tak. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: so duben 12, 2014 7:04 am Předmět: |
|
|
| Slamak napsal: | | Arkan- vedel by si mi poradiť/pomôcť bližšie? Napisal by som ti správu keď tak. :) |
Mě to dej do osobních zpráv na profil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|