Triceps- sila

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Triceps- sila  Úvodní stránka -> Trénink -> Triceps- sila
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slamak

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 11:51 am    Předmět: Triceps- sila Odpovědět s citátem

Zdravim. Chcel by som dostať do tricepsov väčšiu silu. Triceps mám v tréningu s hrudníkom. Mám podľa toho prispôsobiť aj tréning hrudníka alebo by to už bolo na tricepsy veľa? Alebo čo by ste odporúčili vy? :) Diky moc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slamáku, když chceš radu, dej si práci a napiš do detailu jak trénuješ - rozpis, cviky, váhy, kolik zvedáš a co u tebe znamená "silnější triceps" atd. Takhle ti nikdo nemůže poradit, když jsi nedal žádné vstupní informace.

Derek Poundstone
arkan

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 1:29 pm    Předmět: Re: Triceps- sila Odpovědět s citátem

Slamak napsal:
Zdravim. Chcel by som dostať do tricepsov väčšiu silu. Triceps mám v tréningu s hrudníkom. Mám podľa toho prispôsobiť aj tréning hrudníka alebo by to už bolo na tricepsy veľa? Alebo čo by ste odporúčili vy? :) Diky moc.

Mě pomohlo na sílu zařazení úzkého benče ,hlavně před soutěží v benči kdy jsem měl problémi s dotlačením činky, od hrudníku šlo třeba 200kg ,ale pak se to zastavilo, úzký benč 1 x týdně druh cvičení ,silová pyramida,
Žádné fr.tlaky, žádná bradla, natož kladky .síla tricepsu = úzký benč .
otočbýk

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zarad uzky bench s tim ze serie odjedes s 2-3 opakovani + dej fracouzkej tlak
Slamak

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 3:23 pm    Předmět: Re: Triceps- sila Odpovědět s citátem

arkan napsal:
Slamak napsal:

Mě pomohlo na sílu zařazení úzkého benče ,hlavně před soutěží v benči kdy jsem měl problémi s dotlačením činky, od hrudníku šlo třeba 200kg ,ale pak se to zastavilo, úzký benč 1 x týdně druh cvičení ,silová pyramida,
Žádné fr.tlaky, žádná bradla, natož kladky .síla tricepsu = úzký benč .

Práve o to mi ide. Tiež mám problém dotlačiť činku v druhej polovici dráhy...
Slamak

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arkan- vedel by si mi poradiť/pomôcť bližšie? Napisal by som ti správu keď tak. :)
arkan

PříspěvekZaslal: so duben 12, 2014 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slamak napsal:
Arkan- vedel by si mi poradiť/pomôcť bližšie? Napisal by som ti správu keď tak. :)

Mě to dej do osobních zpráv na profil.

Rychle na stránku:

Přejdi na: