taky mi jeden trenink tydne prijde malo a rozhodne by me to nebavilo
kebyže jeden tréning, ale aký tréning, pár smiešnych sérií...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Kdysi jsem viděl na youtube, jak borec dělal jedno opakování přítahů zad na hrazdě.
To jedno celé opakování trvalo 1minutu. 30s na horu a 30s dolů. Neskutečnej intenzivní
šok. Nedovedu si představit, že bych po tomhle tom ještě nějak tento cvik dál řešil.
ZA MINUTU HOTOVO!!!
Vieš, že z tejto blbiny sa nijakého rastu svalov nedočkáš? Vynásob počet sérií na cviku minimálne x 3 a potom dostaneš aký-taký stimul, toto, čo predvádzaš je debilina na kvadrát a klameš sám seba a o nejakom stopercentnom nasadení a práci v sérii mi tu netrep, lebo sa ti o ňom môže len zdať, každý súdny človek/tréner/kulturista/liftér by ti podpobný tréning hodil do koša, uvedom sa, nie si dorian ani Mentzer, neješ to, čo oni, nesuplkementuješ to, čo oni, nemáš ani zdaleka také nasadenie ako oni a prepojenie mysle so svalmi, tak už nevymýšlaj blbosti, ale daj si rozumné fullbody, ked už musíš, alebo split + si slabý jak decko, koľko vôbec cvičíš, že to, čo ty odcvičí pomaly niekto, kto navštevuje gym tri mesiace? Nie je ti aj totoindikátorom, že robíš niečo zle, nič v zlom, ale toto je fakt výsmech
V pořádku,napsal jsi svůj názor,já ti ho neberu,vážně vůbec nemáš představu jak trénink procítím a odcvičím,nechci si hrát na nějakého HIT guru,ale mám několikaleté zkušenosti s HIT/HD a za ty roky skutečně dokážu vložit maximální úsilí do jedné nebo dvou sérií.Nevíš ani jaké jsou mé cíle,ale někde tady jsem to psal.Pokud někdo s HD začíná a je netrpělivý tak brzo tento trénink může otrávit,ale jakmile natrénuješ propojení hlava+sval tak trénink dostává úplně jiný rozměr,nezajímá mě nějaké máchání nahorů a dolů celým tělem a člověk ani nerozezná co cvičenec cvičí viz. pro mě směšné videa s Johnie Jacksonem-tohle prostě nemá s cvičením nic společné=forma cviku je otřesná,bylo to video tady na ronnie trénink bicepsů a kdybych si nepřečetl co trénuje tak bych řekl že jede FULLBODY .
Co se týče tréninkových vah,skutečně není důležitá velikost závaží ,používám takové ,které zvládnu,nestydím se je tady napsat a nic si kvůli svému egu nebudu připisovat...
Kdysi jsem viděl na youtube, jak borec dělal jedno opakování přítahů zad na hrazdě.
To jedno celé opakování trvalo 1minutu. 30s na horu a 30s dolů. Neskutečnej intenzivní
šok. Nedovedu si představit, že bych po tomhle tom ještě nějak tento cvik dál řešil.
ZA MINUTU HOTOVO!!!
A viděl jsi tohle?Já v tuto chvíli superslow nepoužívám,ale jeden čas jsem s tím experimentoval.....
PŘEDNÍ DŘEPY ...17x60kg
VÝPADY VZAD S V.Č ....13x40kg
VÝPONY VE STOJE S V.Č ....17xBW+90kg
VÝPONY V SEDĚ S V.Č ....27x80kg
RACK PULL (od kolen) ...11x130kg
SUPER GIGANTICKÁ ''PUMPING'' SÉRIE BY MENTZER'S BOY:
FRANC.TLAKY (úzký úchop) ...?x25kg
BICEPS VE STOJE S V.Č ....?x25kg
FRANC.TLAKY (širší úchop) ...?x25kg
UPAŽOVÁNÍ S J.Č. VE STOJE ...?x4kg j.č.
KLOPENÍ ZÁPĚSTÍ (nadhmat) ...?x20kg
KLOPENÍ ZÁPĚSTI (podhmat) ...?x20kg
ROLOVÁNÍ PŘEDLOKTÍ ...?x2.5kg kotouč
HIIT SPRINTY NA BĚŽ. PÁSU ...30sekund/15kmh/10x (po tomhle jsem byl kaput)
Tady jsem bohužel nepočítal opakování a jel do selhání,ale kolem 20 op. to bylo,příště už budu vše poctivě počítat.
Super trénink,cca 25 minut-30 minut tréninku se zátěž+HIIT,líbí se mi nižší váhy a vyššípočet opakování,takže další cíl je používat vyšší počet op. kolem 20-30 op. a uvidím co se stane.
cca 60 minut po tréninkové jídlo:
vaječná omeleta (8ks vajec)+30g arašidového másla+rýžový olej+nějaká skořice a kakao
SUPERSET: PŘEDNÍ DŘEPY/VÝPADY VZAD S V.Č.
(15)60kg/ (11)30kg
(14)40kg/ (11)20kg
BENCH PRESS
(8)60kg
(11)40kg
SUPERSET: MRTVÝ TAH/UPAŽOVÁNÍ V PŘEDKLONU
(6)110kg/ (12)5kg
(7)80kg/ (10)4kg
TRICEPSOVÁ EXTENZE S V.Č. VLEŽE
(9)25kg
BICEPSOVÉ ZDVIHY VE STOJI S V.Č.
(9)30kg
(8)25kg
PŘEDNÍ DŘEPY
(max.-do selhání)40kg
HIIT SPRINTY NA BĚŽ. PÁSU
(30sekund/15kmh/10x)
Super trénink,maximální procítění všech cviků,skvělé propojení mysli a svalů (to se ne vždy 100% podaří v každém tréninku,alespoň u mně to tak bohužel je,různé rušivé elementy apod....nesoustředěnost,nevím)
Přední dřepy =fantastický cvik na stehna,pro mne jednička mezi cviky na nohy a celkově vůbec.....
Od příštího tréninku zařadím na triceps,biceps a zadní delty místo činek bodylastics (resistance bands)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru