Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Jazz Jackrabbit

To si pamatuji, ale hrál jsem to single. Zajíc co bojuje proti želvám a vosám. Ještě jsem hrál "Hugo", chodili jsem na to k místnímu farářovi, měl několik PC a tuším, že na každém byly jiné hry a měli jsme to časově omezené, pak jsme se střídali, aby si každý zahrál vše.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Hmm kebyze mam vyvalit 60 euro za hentu vec (BF4) tak by ma asi mrdlo. Aspon ovladanie mohli ponechat.. v 3rd person vo vozidle nie je freelook?

Je tam
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2014 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No bol som dakosi soknuty ze na ATV (stvorkolke) sa nemozem pozerat dookola v 3rd person. Takze ci sa vtedy neda pozerat alebo mne sa daco buglo? Je to zaujimave hrat, zatial sa mi ale bf3 multiplayer zdal lepsi. Toto je kustik chaoticke ako hratelne tak graficky + ked neviem este mapky. Stale ale lepsie ako ked som zacal s bf3 :> snad 4 killy a 25 smrti, clovek co pride z quake3 a podobnych si musi rychlo zvykat ze ide o prehlad na mape a dobry plac. Ako engineer mozem pouzivat iba pdw ci sa mi to postupne odomkne?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2014 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli si dobre vzpomínám, tak mas u ATV 2 pohledy, jeden z 1st person a druhej z 3rd person a muzes mezi nima přepínat. Na ps4 se rozhlížím pravym joystickem.

Jinak taky to byl pro me docela šok po přechodu z CS 1.6 :D, ze zacatku jsem strasne dostával. Libi se mi, jak je to reálný, proste dostaneš par zasahu a lezis, nebo to snipovani - odhad vzdálenosti, pohyb cíle atd.

Btw ty zbraně se odemykaj, ale jde to dost pomalu (nebo aspon u me). Ja treba mam full vylepšení u tanku, ale odemklejch zbrani mam jen par...
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BF4 neprehladna, nehratelna, nudna chujovina v porovnani s BF3. Mozno moj osobny nazor, ale.. to ovladanie je uplne na chuja, pohlad hrozny, fkuse len nejaka mela, male mapy, nemozne prihlasovanie na server. Sklamanie. Vraciam sa k BF3. Keby sa dalo tak ten BF4 niekomu darujem.
yura

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
BF4 neprehladna, nehratelna, nudna chujovina v porovnani s BF3. Mozno moj osobny nazor, ale.. to ovladanie je uplne na chuja, pohlad hrozny, fkuse len nejaka mela, male mapy, nemozne prihlasovanie na server. Sklamanie. Vraciam sa k BF3. Keby sa dalo tak ten BF4 niekomu darujem.
Zlatej battlefield play4free nemuzu se ho nabazit. Ted premyslim, jestli do toho vrazit dalších 200kc. Protože hrat za engineera bez kolimatoru na samopalu je tezce na hovno.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daj mi prosim ta sumu ktoru si do toho uz vraziln Stale si sa nepoucil ze preco robia taketo "for free" hry?
yura

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2014 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Daj mi prosim ta sumu ktoru si do toho uz vraziln Stale si sa nepoucil ze preco robia taketo "for free" hry?
jenom nejakych 450kc za zbrane pro snipera a assaultaka. Ještě by to chtelo pro toho engineera a medica něco slusnyho a uz nic nepotrebuju. Proste me staci nejaka ta lepsi zbran s kolimátorem a nic jiného není potřeba. Nechapu za co tam nekteri utraceji třeba 3000kc. Za obleceni toho panaka atd.. Heh
Freimen

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 11:01 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi, poraďte mi prosím ohledně PS3

Bohužel mám po 14 dnech angíny od včerejška recidivu angíny, tzn. druhou po sobě, dostal jsem nová ATB a nejméně dalších 10 dní budu v pracovní neschopnosti.

Poraďte mi proto prosím, co si nechat poslat za hry na PS3, které by si prostě majitel PS3 měl zahrát a nesmí si je nechat ujít. Fakt intenzivně si potřebuji zvednout náladu

Zatím můj žebříček vede The Last of Us a jednoznačně GTA V, to je skutečně prdel. Teď jsem v té nemoci dohrál AC IV, který mě nesmírně zklamal (vzhledem k tomu, že jsem si kvůli tomu kupoval televizi a PS3). Všechny ostatní díly AC jsem hrál před tím na PC. Poraďte mi prosím ty nejlepší hry na PS3 . Mám rád propracované akční hry a akční adventury jako AC, Tomb Raider, ale i Far Cry, Call of duty apod. Napadá mě akorát určitě:

Uncharted 3

Naopak se mi moc nelíbilo Killzone 3 či Grand Turismo 6, to mi přišlo takové obyčejné a grafika strašná.

Zároveň, já nakupuji na Alze, ale napadá mě, neexistují nějaké obchody nebo prostě bazary s hrami, kde někdo hru dohraje a svoji originálku prodá za pár stovek, funguje něco takového a má to smysl? Nebo tak je riziko s autorizací apod.?

Moc Vám děkuji za rady. Kdybyste potřebovali na oplátku něco ohledně cvičení, vypadá to, že čas na rady teď mít opravdu budu :/ , tak případně pm. Díky, díky.
karlkanas

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak na PS3 bych rozhodně nevynechal být tebou Battlefield 3 , Uncharted je samozdřejmost VŠECHNY dily :). dále mě moc bavil Just Cause 2, Všechny UFC
Heavy Rain taky pecka grafika i hratelnost.
Jinak v OC Chodov je shop s hrama kde normálně jim mužes nechat svoje dohrané funkční hry a oni ti za to nabídnou budto cenu nebo za kolik si muzes vybrat jiné hry, peněz vracení málo, ale vyplatí se spíš si vzit jinou hru v tom připadě to je více něz vyhodné
Freimen

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 1:47 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

karlkanas napsal:
No tak na PS3 bych rozhodně nevynechal být tebou Battlefield 3 , Uncharted je samozdřejmost VŠECHNY dily :). dále mě moc bavil Just Cause 2, Všechny UFC
Heavy Rain taky pecka grafika i hratelnost.
Jinak v OC Chodov je shop s hrama kde normálně jim mužes nechat svoje dohrané funkční hry a oni ti za to nabídnou budto cenu nebo za kolik si muzes vybrat jiné hry, peněz vracení málo, ale vyplatí se spíš si vzit jinou hru v tom připadě to je více něz vyhodné

teď jsem si byl v Tescu vyzvednout ATB a koukal jsem, že tu mají v OC Haná i JRC, když jsem šel kolem, tak jsem se tam pro to Uncharted 3 rovnou zastavil :) Zatím si ho tedy můžu jen točit na prstě, na Olomouckém bytě televizi ani PS3 nemám, až zítra doma v Praze.

Kdybyste mi hodili ještě pár tipů, byl bych Vám moc vděčný, prostě takové ty hry best of all time na PS3 :)

Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Uncharted je dobra volba. Jeste bys moh zkusit ten BF 3 a určo koukni na God of war, jestli by te nebavilo nebo me napadá jeste Borderlands ;). Využívas to 3D u hraní ? Jinak se z toho brzo dostan, Spartan se blíží. Nejhorší věc je byt nemocnej a netrenovat, ted me to taky potkalo.. Ale uz pomalu zas začínám.
Reiben

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frei: max payne 3, red dead redemption, sleeping dogs, batman, infamous 1 a 2, uncharted 1 a 2, god of war 3, bioshock 1 a 2,
Air_force_one

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky doporučím, sice mám xboxe, ale hry jsou na obě platformy.

GTA 5 (revoluční hra, na dlouho), Diablo III (na konzole opravdu mazec), Hitman Absolution, LA Noire, Dead Space série. Až teď vyjde Watch Dogs, to bude mazec a datadisk Diabla to taky :)

PS.: Ještě nesmím zapomenout na nejlepší hardcore RPG Darksouls 1 a 2.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2014 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No na to jak jsem se těšil na GTA V, tak jsem to po dohraní zapnul už fakt minimálně, GTA IV jsem hrál pořád, bavilo mě jezdit jenom po městě. A byl jsem hotový z té fyziky a poškození aut. U D3 jsem vydržel trochu déle, ale taky nic moc, protože jsem měl odehráno hromadu hodin na PC, nejdřív jsme byly z toho ze švagrem hotový, hráli jsme spolu u něj po večerech, pak to taky nějak vyšumělo. Teď tedy hrajeme oba Skyrim (což je bohužel singl), já na PC a on na xboxu, to se mu dost líbí, ale má bohužel upravenou CZ verzi (cz pro něj výhoda), ale nejde to nainstalovat na HDD a má to strašně dlouhé loadingy a občas to zamrzne, takže radost hrát.

btw: on datáč na D3 bude na i xboxe? Já jsem vynechal koupi na PC, to je jediná hra na které jsem byl snad závislej, si pamatuji, jak jsem u toho seděl od rána do večera. A dvojka to samé zlo, jsem chodil spát třeba v 1 nebo ještě později a okolo 8-9 ráno jsem u toho zase seděl, ani vařit jídlo se mi nechtělo a ve fitku jsem se těšil, až budu doma zase pařit. Moje prázdniny byly tenkrát asi 3 nebo 4 postavy v diablu.

FREI: za mě jednoznačně Red Dead Redemption. Je to od tvůrců GTA, prostě westernové GTA, lovení zvěře, kupovaní koní, vylepšování zbraní, jedna z nejlepších her co jsem hrál.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: