|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JanaHn

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Proč trnem v oku? Tvůj log jsem měl rád . Na první pohled se lidem bude asi dělat špatně z přemíry kardia, ale na druhý - respekt ! |
Ale tak co si budem povidat :) Pro nektere mozna motivace, pro jine naopak duvod k hejtrovani .Mnozi zili v domneni, ze si log vedu proto, ze jsem exhibicionista a abych tu svetu dokazoval jak jsem strasne "dobrej" ze zvladnu kazdy den odcvicit 50 serii na partii a jeste rano hodinu a vice slapat intenzivne na kole a zrat 1000g sacharidu denne. Naopak mozna je i dobre, ze si log nepisu, muj styl cviceni rozhodne neni spravny a zcela zdravy, je to postupne niceni se a nikdy jsem ho nepropagoval a nikomu nedoporucoval, ale bohuzel nekteri se jim inspirovali. Ze tak ja cvicim, to uz je zcela ma osobni vec. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
Potěšilo mě, že mám dnes 13 dnů od doby co jsem začel běhat za sebou 10 tréninků a naběhaných 49,75 km. Při mých 117 kg jsem zatím docela překvapen a už jsem se 2x přistihl přitom, že běžím a neumírám na dechovou nedostatečnost. Při páteční desítce jsem měl i chvíli pocit, že se to co předvádím pomalu blíží běhu (pár set metrů). Mám cíl uběhnout za duben 100 km, tak uvidím. Každopádně po roce a půl nicnedělání úžasný pocit - hýbat se.
Btw. rameno se hojí a už udělám řekněme půlklik. Až mi to doktor dovolí - zajdu do fitka se trochu protáhnout. Zatím cvičím na rehabkách na expanderu s odporem tak 2 kg?...a docela to stačí.
Prý mám na pravém rameni a lopatce cca 50 % svalové hmoty oproti levé polovině těla.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Potěšilo mě, že mám dnes 13 dnů od doby co jsem začel běhat za sebou 10 tréninků a naběhaných 49,75 km. Při mých 117 kg jsem zatím docela překvapen a už jsem se 2x přistihl přitom, že běžím a neumírám na dechovou nedostatečnost. Při páteční desítce jsem měl i chvíli pocit, že se to co předvádím pomalu blíží běhu (pár set metrů). Mám cíl uběhnout za duben 100 km, tak uvidím. Každopádně po roce a půl nicnedělání úžasný pocit - hýbat se.
Btw. rameno se hojí a už udělám řekněme půlklik. Až mi to doktor dovolí - zajdu do fitka se trochu protáhnout. Zatím cvičím na rehabkách na expanderu s odporem tak 2 kg?...a docela to stačí.
Prý mám na pravém rameni a lopatce cca 50 % svalové hmoty oproti levé polovině těla. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
[quote="Draper"] | JanaHn napsal: | | Draper napsal: | Vcera jdu z gymu domu, cekam na prechodu na zelenou, prijde ke me anglicky mluvici chlapek, poplaca me po rameni a rekne: "hmm big guy, big guy... " |
chápu, že to potěší! |
Tak spise mne to prislo zvlastni prijit jen tak k nekomu cizimu, poplacat ho po rameni a rict mu big guy, ale zadny topik jako "zvlastnosti, co se vam prihodily" tu neni, takze jsem to napsal sem :) Ale jelikoz momentalne trpim mirnou bigorexii , tak ano, trochu potesilo :D
Asi vím co myslíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | JanaHn napsal: | | Draper napsal: | Vcera jdu z gymu domu, cekam na prechodu na zelenou, prijde ke me anglicky mluvici chlapek, poplaca me po rameni a rekne: "hmm big guy, big guy... " |
chápu, že to potěší! |
Tak spise mne to prislo zvlastni prijit jen tak k nekomu cizimu, poplacat ho po rameni a rict mu big guy, ale zadny topik jako "zvlastnosti, co se vam prihodily" tu neni, takze jsem to napsal sem :) Ale jelikoz momentalne trpim mirnou bigorexii , tak ano, trochu potesilo :D
Gaymoon |
Co jsem tak viděl, amíci jsou v tomto ohledu mnohem otevřenější než my v Čechách. Takže on dělal to je relativně normální u nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:49 pm Předmět: |
|
|
[quote="Bara"] | Draper napsal: | | JanaHn napsal: | | Draper napsal: | Vcera jdu z gymu domu, cekam na prechodu na zelenou, prijde ke me anglicky mluvici chlapek, poplaca me po rameni a rekne: "hmm big guy, big guy... " |
chápu, že to potěší! |
Asi vím co myslíš |
nechci se do toho moc plést, ale tohle se stát mě, tak s mojí znaloští angličtiny bych tam slyšel asi big gay a rovnou bych ho trefil. To vlastně i za to homo poplácání od cizího chlapíka, to jako moc rád nepraktikuju! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 14, 2014 10:45 am Předmět: |
|
|
Z anglicky mluvícího chlápka je už američan ?  Já taky mluvím anglicky a nejsem američan.
Třeba to byl nějaký rus a dělá nábor vymahačů
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 14, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Z anglicky mluvícího chlápka je už američan ? Já taky mluvím anglicky a nejsem američan.
Třeba to byl nějaký rus a dělá nábor vymahačů |
jj taky me to zarazilo, ze angl mluvici jedinec je automaticky Amik :D A zvlast tady v Brne, kde jsou narodnisti z cele Evropy a Amiku tu je minimum
Kdyz uz je rec o tom vymahacstvi, tak nedavno tu i nas v barku asi mesic neco delali delnici ve sklepe a jeden z nich si me tak oblibil, ze prakticky kazdy den a klidne i 2x, kdyz jsme ho potkal do me hustil, ze mu kdosi dluzi 10 tacu , ze mne da 2 kdyz to z nej pujdu dostat, dokonce mne cpal i jeho adresu a myslel to smrtelne vazne a ja jsem ho pokazde smrtelne vazne odmital , ale porad to nemohl pochopit, ze mu na tohle seru :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po duben 14, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po duben 14, 2014 3:33 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Z nového dílu Hry o trůny mám vyloženě velkou radost... |
Ne asi, konečně Revenge ! Koukal jsem na to už v 6 ráno než jsem šel do školy
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|