Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 713, 714, 715 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč trnem v oku? Tvůj log jsem měl rád . Na první pohled se lidem bude asi dělat špatně z přemíry kardia, ale na druhý - respekt !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"]
JanaHn napsal:
teda to taky existuje..... v tom případě tě to muselo potěšit moc.

jasne ze existuje :) Bezna nemoc kulturistu, 140kg v objemu a breci pred zrcadlem, jak jsou mali

jo, už jsem si o tom něco přečetla.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Proč trnem v oku? Tvůj log jsem měl rád . Na první pohled se lidem bude asi dělat špatně z přemíry kardia, ale na druhý - respekt !

Neboj nič, na fuckbooku súka série s 200kou na mŕtvy ako za starých čias:)
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:

Ale tak co si budem povidat :) Pro nektere mozna motivace, pro jine naopak duvod k hejtrovani .Mnozi zili v domneni, ze si log vedu proto, ze jsem exhibicionista a abych tu svetu dokazoval jak jsem strasne "dobrej" ze zvladnu kazdy den odcvicit 50 serii na partii a jeste rano hodinu a vice slapat intenzivne na kole a zrat 1000g sacharidu denne. Naopak mozna je i dobre, ze si log nepisu, muj styl cviceni rozhodne neni spravny a zcela zdravy, je to postupne niceni se a nikdy jsem ho nepropagoval a nikomu nedoporucoval, ale bohuzel nekteri se jim inspirovali. Ze tak ja cvicim, to uz je zcela ma osobni vec.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potěšilo mě, že mám dnes 13 dnů od doby co jsem začel běhat za sebou 10 tréninků a naběhaných 49,75 km. Při mých 117 kg jsem zatím docela překvapen a už jsem se 2x přistihl přitom, že běžím a neumírám na dechovou nedostatečnost. Při páteční desítce jsem měl i chvíli pocit, že se to co předvádím pomalu blíží běhu (pár set metrů). Mám cíl uběhnout za duben 100 km, tak uvidím. Každopádně po roce a půl nicnedělání úžasný pocit - hýbat se.

Btw. rameno se hojí a už udělám řekněme půlklik. Až mi to doktor dovolí - zajdu do fitka se trochu protáhnout. Zatím cvičím na rehabkách na expanderu s odporem tak 2 kg?...a docela to stačí.
Prý mám na pravém rameni a lopatce cca 50 % svalové hmoty oproti levé polovině těla.
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Potěšilo mě, že mám dnes 13 dnů od doby co jsem začel běhat za sebou 10 tréninků a naběhaných 49,75 km. Při mých 117 kg jsem zatím docela překvapen a už jsem se 2x přistihl přitom, že běžím a neumírám na dechovou nedostatečnost. Při páteční desítce jsem měl i chvíli pocit, že se to co předvádím pomalu blíží běhu (pár set metrů). Mám cíl uběhnout za duben 100 km, tak uvidím. Každopádně po roce a půl nicnedělání úžasný pocit - hýbat se.

Btw. rameno se hojí a už udělám řekněme půlklik. Až mi to doktor dovolí - zajdu do fitka se trochu protáhnout. Zatím cvičím na rehabkách na expanderu s odporem tak 2 kg?...a docela to stačí.
Prý mám na pravém rameni a lopatce cca 50 % svalové hmoty oproti levé polovině těla.

Bara

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"]
JanaHn napsal:
Draper napsal:
Vcera jdu z gymu domu, cekam na prechodu na zelenou, prijde ke me anglicky mluvici chlapek, poplaca me po rameni a rekne: "hmm big guy, big guy... "

chápu, že to potěší!

Tak spise mne to prislo zvlastni prijit jen tak k nekomu cizimu, poplacat ho po rameni a rict mu big guy, ale zadny topik jako "zvlastnosti, co se vam prihodily" tu neni, takze jsem to napsal sem :) Ale jelikoz momentalne trpim mirnou bigorexii , tak ano, trochu potesilo :D

Asi vím co myslíš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
JanaHn napsal:
Draper napsal:
Vcera jdu z gymu domu, cekam na prechodu na zelenou, prijde ke me anglicky mluvici chlapek, poplaca me po rameni a rekne: "hmm big guy, big guy... "

chápu, že to potěší!

Tak spise mne to prislo zvlastni prijit jen tak k nekomu cizimu, poplacat ho po rameni a rict mu big guy, ale zadny topik jako "zvlastnosti, co se vam prihodily" tu neni, takze jsem to napsal sem :) Ale jelikoz momentalne trpim mirnou bigorexii , tak ano, trochu potesilo :D

Gaymoon

Co jsem tak viděl, amíci jsou v tomto ohledu mnohem otevřenější než my v Čechách. Takže on dělal to je relativně normální u nich.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Bara"]
Draper napsal:
JanaHn napsal:
Draper napsal:

chápu, že to potěší!

Asi vím co myslíš

nechci se do toho moc plést, ale tohle se stát mě, tak s mojí znaloští angličtiny bych tam slyšel asi big gay a rovnou bych ho trefil. To vlastně i za to homo poplácání od cizího chlapíka, to jako moc rád nepraktikuju!
Gohan

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z anglicky mluvícího chlápka je už američan ? Já taky mluvím anglicky a nejsem američan.

Třeba to byl nějaký rus a dělá nábor vymahačů
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Z anglicky mluvícího chlápka je už američan ? Já taky mluvím anglicky a nejsem američan.

Třeba to byl nějaký rus a dělá nábor vymahačů

jj taky me to zarazilo, ze angl mluvici jedinec je automaticky Amik :D A zvlast tady v Brne, kde jsou narodnisti z cele Evropy a Amiku tu je minimum

Kdyz uz je rec o tom vymahacstvi, tak nedavno tu i nas v barku asi mesic neco delali delnici ve sklepe a jeden z nich si me tak oblibil, ze prakticky kazdy den a klidne i 2x, kdyz jsme ho potkal do me hustil, ze mu kdosi dluzi 10 tacu , ze mne da 2 kdyz to z nej pujdu dostat, dokonce mne cpal i jeho adresu a myslel to smrtelne vazne a ja jsem ho pokazde smrtelne vazne odmital , ale porad to nemohl pochopit, ze mu na tohle seru :D
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem se naučil bicepsový zdvih s VČ, tak aby mě po tom bolel biceps
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z nového dílu Hry o trůny mám vyloženě velkou radost...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Z nového dílu Hry o trůny mám vyloženě velkou radost...

Ne asi, konečně Revenge ! Koukal jsem na to už v 6 ráno než jsem šel do školy
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky hned ráno, ti herci jsou úžasní ...úplně jsem se do toho vžil a zapomněl na realitu. Jen škoda, že to natáčení je tak pomalé, ale za to důsledné. Btw už se těším na poslední díl série

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 713, 714, 715 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: