|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tentonon
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
Čau,
Ocitl jsem se docela v prekérní situaci... Potřeboval bych do zítřku do 12:00 snížit váhu asi o 1,3 kg nebo aspoň co nejblíže k tomu*a17* . Jen nárazově... Pokud možno aby to neovlivnilo výkon,který bude asi po 2 hodinách po vážení.
Nějaké rady, tipy ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haluzinhoo

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | Čau,
Ocitl jsem se docela v prekérní situaci... Potřeboval bych do zítřku do 12:00 snížit váhu asi o 1,3 kg nebo aspoň co nejblíže k tomu*a17* . Jen nárazově... Pokud možno aby to neovlivnilo výkon,který bude asi po 2 hodinách po vážení.
Nějaké rady, tipy ? |
prestan odted pit, jist a pot se v horke vane, nic slozity
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
| haluzinhoo napsal: | | Tentonon napsal: | Čau,
Nějaké rady, tipy ? |
prestan odted pit, jist a bez do sauny, nic slozity |
a taky začni plivat. Sliny jsou taky docela objemný
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 6:54 pm Předmět: |
|
|
To právě to se mi moc nechce... Závod trvá 24 minut. A bojím se abych ten nedostatek vody a glykogenu v těle za 2 hodiny dohnal..Nebo ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
tohle moc reseni nema
jak prijdes o vodu pujde vykon dolu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
haluzinhoo

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | | To právě to se mi moc nechce... Závod trvá 24 minut. A bojím se abych ten nedostatek vody a glykogenu v těle za 2 hodiny dohnal..Nebo ne ? |
tak nvm jak to chces jinak udelat, moc na vyber nemas, po vazeni se nazeres a napijes hotovo, zas tka dlouho bez vody a jidla nebudes aby ti to ubralo na vykonu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | Čau,
Nějaké rady, tipy ? | To je v pohodě - nepít a běhat. Zabalit do folie. Případně sauna a každopádně pohyb. Tak málo jistojistě srazíš. Pamatuji si Krhuta (tuším, že to byl on), co poslední deka odplival.
|
|
| nahoru |
|
 |
haluzinhoo

|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 14, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
Vůbec nic nestíhám, potřeboval bych, aby den měl tak 30 hodin. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 14, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Vůbec nic nestíhám, potřeboval bych, aby den měl tak 30 hodin. | ...v noci spíš a práce se Ti hromadí:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|