|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
Já jsem pro to, aby byl velký pátek svátkem. třeba "u nás" v SR je a nezaznamenal jsem, že by se někdo zlobil. Ekonomický dopad tam je, ale v počtu svátků nejsme ani průměrem EU, takže by to nebylo nic extra co si v ČR vymysleli.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy to pravidlo desiatich prispevkov. Pridem vecer domov, zalogujem sa aby som kuknul co je nove a vyblafne na mna desat otvorenych tem z roku pana, len aby si dotycny nahonili 10 prispevkov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
Sere me, kdyz na prechodu, kde sviti zrovna cervena, stoji matka s malym deckem a vysvetluje mu, ze cerveny panacek znamena stat a musi pockat az tam preblikne zeleny a pak teprve muzou jit , do toho si prijde nejakej frajirek, ktery si klidne prejde silnicu na cervenou a jde tak decku spatnym prikladem  Tohohle jsem byl svedkem uz nescetnekrat a i kdyz nejsme zadny moralista, tak kdyz tohle vidim, tak se mne vzdy otvira kudla v kapsa. Na cervenou obcas taky prejdu, to nepopiram, ale nikdy ne v tehle situaci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po duben 21, 2014 12:13 am Předmět: |
|
|
Tohle je pěkně debilní příspěvek. Asi jsi se nikdy nezamyslel nad tím, jaké by to bylo mít vlastní dítě co? Jako že bys třeba nechtěl aby ho zajelo auto nebo tak... _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: po duben 21, 2014 12:36 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | Tohle je pěkně debilní příspěvek. Asi jsi se nikdy nezamyslel nad tím, jaké by to bylo mít vlastní dítě co? Jako že bys třeba nechtěl aby ho zajelo auto nebo tak... |
Testova otazka za 3 pracky whirpool: Kdy bude mensi pravdepodobnost ze dite neco zajede:
1. Kdyz je naucis "Stuj kdyz vidis cervenyho panaka"
2. Kdyz je naucis "Neprechazej kdyz tam jedou auta"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 21, 2014 1:41 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | spis bych se zamyslel nad tim, jestli je spravny diteti cpat do hlavy, ze ma stat jenom kvuli nejakymu cervenymu panakovy i kdyz siroko daleko neni zadny auto... |
Ty se radeji nad nicim nezamyslej, protoze ti zrejme chybi jeden podstatny komponent k tomu , abys tuto cinnost mohl provadet _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po duben 21, 2014 2:49 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | wondra napsal: | | Tohle je pěkně debilní příspěvek. Asi jsi se nikdy nezamyslel nad tím, jaké by to bylo mít vlastní dítě co? Jako že bys třeba nechtěl aby ho zajelo auto nebo tak... |
Testova otazka za 3 pracky whirpool: Kdy bude mensi pravdepodobnost ze dite neco zajede:
2. Kdyz je naucis "Neprechazej kdyz tam jedou auta" |
Asi tak, co si pamatuju, tak me jako malymu rikali, at se proste rozhlidnu pokazdy, kdyz do toho prechodu lezu.
Pokud vim, ze nic nejede, chodim na cervenou skoro vzdycky. Vtipny je, ze na zapade je tohle celkem normalni, napr. v Berline s tim kupodivu nemaj problem ani policajti, pokud to clovek udela v situaci, kdy nic nejede. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po duben 21, 2014 5:42 am Předmět: |
|
|
Jojo... Je super učit už malé dítě vše tak ojebat,...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po duben 21, 2014 7:09 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | wondra napsal: | | Tohle je pěkně debilní příspěvek. Asi jsi se nikdy nezamyslel nad tím, jaké by to bylo mít vlastní dítě co? Jako že bys třeba nechtěl aby ho zajelo auto nebo tak... |
2. Kdyz je naucis "Neprechazej kdyz tam jedou auta" |
Malé dítě máš naučit:
1. na přechodu kde jsou světýlka můžeš jít až svítí zelená, ale ujisti se že všechny auta kolem už zastavily
2. když na zebře nejsou světýlka, jdi až nejede žádné auto, nebo tě auta z obou směrů pustí
3.do školky a ze školky tě vždycky povezu domů sám, takže nemusíš řešit přechody
4. až budeš velký, platí to co v bodě 1 a 2 :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 21, 2014 8:02 am Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: |
Asi tak, co si pamatuju, tak me jako malymu rikali, at se proste rozhlidnu pokazdy, kdyz do toho prechodu lezu.
Pokud vim, ze nic nejede, chodim na cervenou skoro vzdycky. Vtipny je, ze na zapade je tohle celkem normalni, napr. v Berline s tim kupodivu nemaj problem ani policajti, pokud to clovek udela v situaci, kdy nic nejede. |
To se divím. Co jsem slyšel z několika stran (sám jsem v Německu nebyl), tak v Německu, pokud je červená na prázdné ulici, nikdo nepřechází, dokud se ta zelená rozsvítí.
Drapere, a ten člověk slyšel tu matku jak mu to vysvětluje? Já osobně chodím na červenou hodně často, takže pokud to neudělal schválně, tak jsem plně na jeho straně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po duben 21, 2014 8:57 am Předmět: |
|
|
Mablung - ja som v nemecku byval,a videl som ludi (pravda,najma mladych) behat na cervenu aj ked sli auta  ludia su vsade rovnaki _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|