Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 786, 787, 788 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fotter

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
V londyne jsme normalne prebihali na cervenou i pred zraky policajtky a pohoda, nikdo to neresi :) Segra ktera tam zije rikala, ze je to tam normalni. Takze opet zbytecna buzerace u nas, protoze tatakovej provoz jako v centru Londonu opravdu nemame.

Si vodic? (asi nie),bolo by pre teba normalne keby ti pred autom zacal pobehovat kdejaky curak na cervenu?!.To ze je v Londone (bohuzial nie len tam) kazda kktina "normalna" neznamena ze sa to ma brat ako svetove meritko,a povazovat trestanie za nedodrzovanie pravidiel ako buzeraciu?! ,to nemozes mysliet vazne.Predstav si tu anarchiu keby neboli ziadne pravidla a kazdy debil by si zacal robit co chce...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Pominu-li případ, o kterém mluvil Draper a vezmu to trochu obecněji, tak nedokážu u tohoto pravidla pochopit, proč můžu bez přechodu přejít silnici kdekoliv na vesnici apod normálně (nebo i padesát metrů od přechodu třeba přes koleje), ale zrovna v místě, kde si někdo nakreslí zebru, je to na pokutu. Zákonodárci by se měli zamyslet nad tím, proč takovéto pravidlo vzniklo, podle mě cílem je to, aby chodci měli možnost přejít i v hustším provozu (a samozřejmě, aby motoristy neohrožovali přebíhající chodci), né aby to sloužilo jako buzerace v případech, kdy nic nejede.

Dle mého by a tento případ měla vzniknout výjimka (tj že chodec musí přejít tak, aby neohrozil provoz nehledě na barvu semaforu - tj tak, jako je to kdekoliv, kde není přechod - a přece to funguje). Semafor slouží pro případy vyššího provozu, kdy přejít, kdy nic nejede není možné. Pokuty by padaly pouze v případech ohrožení provozu (kdy lidé přebíhají před jedoucími auty).

Nejsem právník, ale mám dojem, že pokud bys nikoho neomezil a neohrozil, uhrál bys to na fakt, že jsi nesplnil materiální stránku přestupku.
Jinak, souhlasím že to je buzerace. Zrušit to, lidé si zvyknou na méně regulací a přestanou se chovat jako ovce. Počet nehod by se sice o něco zvýšil, ale nemyslím že by byl nárůst nějak dramatický.

Korny napsal:

Sorry, ale jako student dopravy ti musím napsat, žes vyplodil totální pí*ovinu...to už bys rovnou mohl říct, že poutat se v autě není nutný, protože zabiješ sám sebe, že můžeš jet klidně autem v protisměru, když tam zrovna nic nejede, že můžeš projet jednosměrku opačně, když tam zrovna nic nejede. Navíc přechod jako takovej není jen o tom, že můžeš přejít, ale taky o tom, že v jeho blízkosti by si řidiči měli dávat větší pozor. Ono se to tak nehrotí pro nic za nic, těch nehod na přechodech i mimo ně byla už obrovská spousta. Kdyby ses trošku zamyslel, dojde ti, že systém dopravy je jeden z nejdokonalejších a kdyby ho všichni dokonale dodržovali, nemůže se nic stát - za nehody může vždycky lidskej faktor - že se nerozhlídneš, že nedáš přednost, že přebíháš na červenou, že nerespektuješ sníženou rychlost nebo stav a povahu vozovky, že jedeš po tmě na kole bez světel v černým oblečení. Případně se dá spekulovat o závadě na vozidle, který by ale mělo být kontrolovaný před každou jízdou a pravidelně servisovaný po určitým počtu kilometrů, takže jsme zase u člověka.

Podle mě vynecháváš jeden důležitý faktor. Člověk nedokáže být soustředěný celou dobu. Teoreticky by měl. Teoreticky bychom měli být ledacos. Ale fakt je, že to není v lidské přirozenosti.

fotter napsal:
Lunreal napsal:
V londyne jsme normalne prebihali na cervenou i pred zraky policajtky a pohoda, nikdo to neresi :) Segra ktera tam zije rikala, ze je to tam normalni. Takze opet zbytecna buzerace u nas, protoze tatakovej provoz jako v centru Londonu opravdu nemame.

Si vodic? (asi nie),bolo by pre teba normalne keby ti pred autom zacal pobehovat kdejaky curak na cervenu?!.To ze je v Londone (bohuzial nie len tam) kazda kktina "normalna" neznamena ze sa to ma brat ako svetove meritko,a povazovat trestanie za nedodrzovanie pravidiel ako buzeraciu?! ,to nemozes mysliet vazne.Predstav si tu anarchiu keby neboli ziadne pravidla a kazdy debil by si zacal robit co chce...

Fungovalo by i to. Když se podíváš na dopravu v některých oblastech jihovýchodní Asie (třeba takový Vietnam), tam anarchie vládne. Ale vzhledem k tomu že s tím lidé počítají, tak je nehod méně než by jsi si myslel.
mmks

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechápu (respektive chápu, ale se*e mě to) proč výrobci dávají ohromné balení na malý obsah. Dneska otevřu BCAA, snad 0,5l piksla a dole se krčí pár tablet. Vám to asi nepřijde, ale já suplementy v životě skoro nebral, tak toto mě dostalo.
Petey

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mmks napsal:
nechápu (respektive chápu, ale se*e mě to) proč výrobci dávají ohromné balení na malý obsah. Dneska otevřu BCAA, snad 0,5l piksla a dole se krčí pár tablet. Vám to asi nepřijde, ale já suplementy v životě skoro nebral, tak toto mě dostalo.

tie piksle vyraba par firiem, takze je to standardizovane kupia co je najblizsie tomu co potrebuju, custom rozmery robi malokto. A plus druha moznost je,ze sa balenia zdielaju - napr. 200 a 500 tabletova verzia ma rovnaku krabicu, len ine mnozstvo
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung: a vis za jak dlouho ujedes ve vietnamsekm meste kilometr autem? +- tak rychle jak pesky.
Judson

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blby velikonoce, hned 2 kg nahore.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ti tzv. hokejový fanoušci.... už jsou to stejní blbové jak ti fotbaloví teplouši.
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Blby velikonoce, hned 2 kg nahore.

Velikonoce za to ale nemuzou, mas se umet ovladat :D
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem napsat to samé co Draper.
Tom3

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz mi celkem lezou na nervy takovy ti radobi youtube fitness guru, to se mnozi jak svina! Je to samej neconeco-fitness a melou PORAD DOKOLA TO SAMY, co si nekde precetli. Paneboze za co?!
cored

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Uz mi celkem lezou na nervy takovy ti radobi youtube fitness guru, to se mnozi jak svina! Je to samej neconeco-fitness a melou PORAD DOKOLA TO SAMY, co si nekde precetli. Paneboze za co?!

Zkus si ty videa nepouštět. FUCK LOGIC
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cored napsal:
Tom3 napsal:

Zkus si ty videa nepouštět. FUCK LOGIC

Pokud hledas neco od tematu (a to nejen pri kulturistice, ale v cemkoli jinem) a vyriti se na tebe 30 videi s kretenama, nez to proklikas a najdes kvalit i video tak te to nasere. A nemusis to ani sledovst cele. A jde i o princip......
Mablung

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Mablung: a vis za jak dlouho ujedes ve vietnamsekm meste kilometr autem? +- tak rychle jak pesky.

Mluvím o principu. Ne o tom jak to vypadá ve špičce ve Vietnamu.
Tom3

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jak rika micus... corede jeste neni tvuj cas, az za par let..
CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V sobotu na nakupu v kauflandu - v akci bílý hroznový víno, všechno nahnilý a lehce pokrytý plísní. V neděli k večeru jsem tam byl znova a ta akční krása tam pořád byla, tentokrát už shnilá a plesnivá skrz naskrz. Maso poslední dobou taky tragedie a to ten obchod býval co se týče sortimentu a kvality docela fajn. Tohle mě ale naštvalo a dnes ráno jsem volal na SZPI, ať se tam jdou podívat. Prý mi pošlou zprávu z kontroly, tak jsem na to zvědavý.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 786, 787, 788 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: