Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 787, 788, 789 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělal jsi dobře. Akce přeci neznamená prohnilé a plesnové potraviny z Německa. Tam by je totiž museli likvidovat a tato likvidace stojí víc, než když je pošlou do ČR a zde prodají v "akci" za cenu dopravy.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U těhle prodejen strašně záleží na manažerovi daný prodejny. U nás v Pardubkách je Kaufland jeden úplně ukázkovej a do druhýho aby se člověk bál jít.... Ted jsem v Brně a tady v Králově poli jsem byl taky vždycky spokojenej s kvalitou . Poslední dobou jsem se naučil v Kauflandu brát i to maso, který se hodně zlepšilo. Co ale opravdu nesnáším, tak je Tesco, 90 % sortimentu z Polska a zbytek z "EU".... Dřív tesco bejvalo taková lepsi třída a ted je to nejhorší humusárna kam člověk muže jít nakoupit, to uz jsou lepsi zapadlý vietnamský večerky.... Co mi dela radost je, že jsem na máminy starý kolena ji naučil nežrát sračky a levný jedovatý potraviny :)
Petey

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidl kluci,Lidl
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

On celkový přístup k potravinám je na kokot, ale kdyby šlo o něco po záruce, tak za to mohou nepozorní pracovníci taky.
Možná se to u nás jednou změní, ale spíš ne.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Lidl kluci,Lidl

Prý je dobrý i Globus, ale tady na Zlínsku není
CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Lidl kluci,Lidl

Jak co, chodím tam třeba pro schwarcvaldskou šunku, mají tam moc fajn smetanový jogurty a na drobné nákupy drogerie taky ideální místo, ale velký nákup na nějaké lepší vaření tam člověk neudělá.

Derek Poundstone
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
U těhle prodejen strašně záleží na manažerovi daný prodejny. U nás v Pardubkách je Kaufland jeden úplně ukázkovej a do druhýho aby se člověk bál jít.... Ted jsem v Brně a tady v Králově poli jsem byl taky vždycky spokojenej s kvalitou . Poslední dobou jsem se naučil v Kauflandu brát i to maso, který se hodně zlepšilo. Co ale opravdu nesnáším, tak je Tesco, 90 % sortimentu z Polska a zbytek z "EU".... Dřív tesco bejvalo taková lepsi třída a ted je to nejhorší humusárna kam člověk muže jít nakoupit, to uz jsou lepsi zapadlý vietnamský večerky.... Co mi dela radost je, že jsem na máminy starý kolena ji naučil nežrát sračky a levný jedovatý potraviny :)

Tohle věčný ohánění se Polskem..byl jsem tam na tři měsíce na služebce a musím říct, že většina potravin je v mnohem lepší kvalitě než u nás, o sortimentu nemluvě. Otázkou je, co se vozí k nám, ale co jsem tam já kupoval, tak bylo všechno perfektní.
Chadzi

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
V sobotu na nakupu v kauflandu - v akci bílý hroznový víno, všechno nahnilý a lehce pokrytý plísní. V neděli k večeru jsem tam byl znova a ta akční krása tam pořád byla, tentokrát už shnilá a plesnivá skrz naskrz. Maso poslední dobou taky tragedie a to ten obchod býval co se týče sortimentu a kvality docela fajn. Tohle mě ale naštvalo a dnes ráno jsem volal na SZPI, ať se tam jdou podívat. Prý mi pošlou zprávu z kontroly, tak jsem na to zvědavý.

Jen do nich! Mě (a nejenom mě) takhle jednou nasr*al majitel jednoho nejmenovaného obchodu, tak jsem dal podnět na ČOIku. Poslal úplně jiné zboží než bylo objednané, nekomunikoval, telefony pokládal a psal sms, nereagoval na nic, atd...Z ČOIky mi pak přišlo vyjádření, že si zkusili stejným způsobem objednat zboží, ale že s objednávkou bylo při převzetí vše v pořádku, to ale neplatilo o obchodních podmínkách, reklamačním řádu, atd.. Celé vyjádření je delší, je tam napsáno co vše se zjistilo, jaké dostal sankce, atd...měl jsem radost.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokuta není moc dobrá upomínka, lepší je sekání rukou
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlobí mě bolest achilovky, která mě limituje v běhání. Za 20 dnů jsem uběhl 80 km a dnes jsem musel z 7 km dobrou půlku odkulhat - nedalo se to.
Chci zaběhnout v dubnu 100 km - hlava by chtěla, svaly v pohodě a achilovka potvora zlobí:o (
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Zlobí mě bolest achilovky, která mě limituje v běhání. Za 20 dnů jsem uběhl 80 km a dnes jsem musel z 7 km dobrou půlku odkulhat - nedalo se to.
Chci zaběhnout v dubnu 100 km - hlava by chtěla, svaly v pohodě a achilovka potvora zlobí:o (

Mám podobný problém, ale s koleny. V rámci zlepšení fyzičky a váhy jsem začal více chodit. Od té doby mě pobolívají kolena a ne a ne se to zlepšit
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kloubní výživu bereš?
cipinek

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Kloubní výživu bereš?

kompresní podkolenky nosíš?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otočit se celý můžeš?
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Kloubní výživu bereš?

Mám v hajzlu kyčle, takže už pěkných pár let. Už pár týdnů i chodím k fyzioterapeutovi, jenže to vypadá, že je kapku bezradný. Naštěstí to není nějaká omezující bolest. Jen mě sere, že když něco bolí, tak to není v pořádku a může se to nadměrně opotřebovávat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 787, 788, 789 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: