Také jsem si tam nechal rovnou změřit zadarmo procento tuku v těle a podobné věci na takové té váze jak v rukou máte nějaké držadlo. Výsledky samozřejmě naprosto katastrofální, podle toho co mi ta slečna říkala se divím, že ještě žiju
Hmotnost: 85.9 kg
Tělesný tuk: 25,8 %
Viscerální tuk: 8
Voda: 52.2 %
Svaly: 60.5 kg
Fyzická kondice: 2
Nosnost kostry: 76 kg
Rychlost metabolismu: 1915
Metabolický věk: 39 let
Všechny hodnoty jsou velice špatné. Nejhorší je ten viscerální tuk, který mě dost zaskočil. Nechápu ale jak se dobrali k nějakým parametrům, například svaly, to je jako moje tělo tvořené jen svalama a tukem? A váha pozná kolik má kostra unese kg a jakou mám kondici?
Ahoj, ty hodnoty jsou nejen spatne, ale take z kategorie scifi. Pri vaze 86kg a 26% tuku, nemas 60kg svalu, ani kdyby ses nastrelil buhvi cim. Odhad je tak 35-40kg max a to ti jeste mozna fandim. Nevim kam chodis na mereni, ale zkus nejake InBody, tohle je uplne o nicem. Pro zajimavost jukni jak vypada moje IB (193cm/35let).
Hmotnost těla: 97,1kg
Svalová hmota: 48,6kg
Hmotnost tuku: 12,7kg
Objem vody: 62 l
BMI: 26,1
Procento tuku: 13%
Poměr pasu a boků: 0,95
BMR: 2194
No popravdě si myslim, že to byli nějací amatéři. Důležitej je ale pro mě ten tělesnej a viscerální tuk, který musím zredukovat. Ostatní hodnoty neřešim. Kdyžtak sem můžete hodit nějaký tipy, kam si mam potom zajít (Praha).
Jinak v neděli večer jsem se bohužel trochu neplánovitě sestřelil u kamaráda na grilovačce. V pondělí ráno jsme si řekli, že si dáme fotbálek, abychom to "vyběhali". Nevim tedy jestli jsem něco vyběhal ale celé odpoledne jsem prospal a dost mě bolela hlava. K večeru se přidala dost silná svalovka a celej dnešek jsem chodil jak nam******j kačer . Prostě od břicha dolu dojebanej jak cigánský hračky.
22.4. Úterý
Doma/venku
Shyby podhmat
-původní plán byl každou minutu dát 4 shyby celkem 30x
-nadhmatem bych to asi dal ale ten podhmat už moc necvičim, tak jsem dal 11x po čtyřech a potom 19x po třech, takže celkem 101, za půl hodiny je to katastrofa ale já jsem fakt naprosto nevytrvalostní typ, snad to zlepšim
Kliky ve stojce (opření o zeď)
-5x5
-fuj, hnus, snad jedině první serie měla poctivou hloubku, jinak zkrácený rozsah, tohle musím cvičit častějc
Běh
-původně jsem chtěl jen takový lehčí výklus, abych trochu rozhýbal nohy ale nakonec jsem si zaběhnul svůj okruh
-19 min
25.4. Pátek
Posilovna
-nejhorší trenink co jsem měl, špatně se mi dýchalo, včera se mi motala celý den hlava, dneska jsem neměl ani chodit
Bench
5x5 72.5 kg
-těžký ale konečně jsem prolomil sedmdesátku
Mrtvola
4x135
4x135
-zamotala se mi hlava, bylo mi na zvracení, hned jsem něco odebral
1x120
-chtěl jsem to dojet alespoň se 120 ale málem to se mnou prásklo
Shyby
7/7/7/7
-po mt jsem si na chvilku lehnul na zem a potom to celkem vklidu odjel
Military press
5x5 40 kg
-šlo to
Orbitrek 20 min
Asi mam málo sacharidů nebo nevim, jsem takovej nějakej pořád vyflusanej. Mrtvola uplně katastrofální. Po treninku zelenej jak rákosníček.
Spánek je v pohodě.
Včera žrádlo bylo extrém, protože jsem měl jen tři jídla a to už si dlouho nepamatuju
snídaně : ovesné vločky s mlékem a banánem, několik takových těch suchých clozrných placek s lučinou a šunkou
oběd : 500g vepřového, příloha cuketa a kopec salátu (paprika, okurka, rajče, ledový salát, olivový olej)
večeře : 150g vepřového, 1 volské oko, 200g pečených brambor na plátky
"2. večeře" : kvasnicový bernard - nejlepší "jídlo" celého dne, až tady se mi udělalo dobře
jinak většinou jim 4-5 jídel denně, občas 6
snídaně většinou vločky s mlékem, ovoce, občas vejce
občas mezi snídaní a obědem třeba dvě jablka, banán
oběd nějaké maso (vepřové/ryba/krůta/kuře...) s bramborama, rýží, celozrné těstoviny nebo jenom se zeleninou
když je potom nějaká sváča, tak větinou cottage nebo tuňák konzerva většinou bez ničeho nebo někdy k tomu dam třeba dva plátky racio/když neni moc čas, tak si dám půl litru kefíru nebo acidofilního mléka
večeře podobná buď obědu s tím, že skoro vždy jen se zeleninou nebo vajíčka na mnoho způsobů ham and eggs/míchané s brokolicí/na měkko... někdy olomoucké tvarůžky nebo hermelín
když je ještě jedna večeře, tak buď tvaroh nebo nějaká zelenina
Kliky na jedné ruce
3x5 na každou
-levačkou jen tak tak, pravačkou pohoda-ten rozdíl mezi nima je opravdu velkej, takže budu teď ty kliky jezdit častějc, ať se ten rozdíl smaže
MAST3R: máš pravdu trochu přidam. Dřív jsem měl sacharidů kopec a bylo mi líp jenže jak se dneska skoro všude píše, že jsou sacharidy téměř toxický, tak jsem se je snažil dramaticky zredukovat.
27.4 Neděle
Běh 35 min PR!
-dneska jsem vynechal posilku, hlava chtěla ale tělo se necítilo a nechtěl jsem opakovat páteční trenink...
-beželo se na pohodu, velká část byla v horším terénu (louky, lesíky, pole...) a kousek jsem běžel i řepkovym polem, takže hadry jak vypraný v Perwollu Yellow Magic. Nohy luxusně popálený od kopřiv, tak doufám, že budou pěkně zdravý
-dnes jsem po dlouhé době použil jako nakopávač melounové orbitky, dokud jsem žvýkačku nevyžvýkal, tak jsem jel jak stroj (bohužel chuť vyprchala již v šatně ) I tak jsem si ale připadal jak Arnold
Dřep
5x5 85 kg
20x60 kg
-pěkně jsem se zapotil
Bench CG
5x5 55 kg
-pojď sem, buch buch, nazdar...za 5 minut bylo hotovo ale pěkně zadejchanej
Shyby
8/8/8/8
-poslední opáčka poslední serie jsem tahal i chlupama na zadku
Military press
4x4 40 kg
-bral jsem to ze země a nějak se pral s technikou, pokoušel jsem se strkat hlavu do předu ale byl jsem takovej nestabilní ->trapas
Farmers walk
45 kg jednoručky 3x20 m
-funěl jsem jak parní lokomotiva
Břicho
Orbitrek 20 min
Strečink
Kdyby někoho zajímalo jak vypadá moje vysněná forma:
-tak jelikož a protože cítím poslední dobou, že stagnuju a jsem nějakej rozsekanej, tak jsem se rozhodl že dám dneska a ve středu maxka a poté pořádně podseknu váhy a pojedu na novo
Dřep
1x80
1x90
1x100 PR
1x110 PR
0x115 ucítil jsem ruku sparinga na své hrudi, nevim jak moc mi pomohl ale ta ruka tam byla
-přemýšlím, že někdy zkusim nějaké těžší dřepy s menší hloubkou, ikdyž jsem měl takové pidi váhy, tak jsem byl z toho docela vystrašenej
15x70 pumpovačka na závěr nesmí chybět
Bench
1x80
1x85 PR
1x90 PR
1x95 PR
0x95 nějak jsem se zaseknul, tak tam sparing trochu zasáhnul
Tlaky na šikmé lavici -takový šmrdlání aby bylo co dělat
Bicák velká osa -opět šmrdling
Břicho, shyby 5shybů+15 sedlehů 4x
-závěr byl spíše o kecání, prostě je to holt znát, když člověk cvičí pořád sám a potom má někoho komu se může svěřit
Na první ochutnání jsem se okamžitě zamiloval! Předpokládám, že mi to pomůže v silových výkonech minimálně o 5 %. Aplikace je dosti nepravidelná v podobě jedné lžičky při každé návštěvě kuchyně
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru