|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: út duben 22, 2014 3:11 pm Předmět: |
|
|
Díky moc Ronnie.cz za vzorky suplementů od Extrifitu! Dneska v pořádku dorazily!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: út duben 22, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
Dekuji Ronnie za vzorky, tentokrat je toho opravdu pozehnane... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út duben 22, 2014 4:10 pm Předmět: |
|
|
Taky děkuji! A musím souhlasit s Olejnasem, jsem koukal kolik tam toho je, když jsem to sypal z té obálky.
Co jsem tak předběžně koukal, tak to Whey 80, vypadá dobře, jsem rád za stevii i za enzymy a tolik příchuťí potěší, dřív jsem ho kupoval v akci (starší verzi) a borůvka byla super, takže se na ní opět těším. Na Hell gel si musím počkat do čtvrtka, jako naschvál mám zítra volno. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 22, 2014 4:28 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | | No když se ti po půl kile vypitýho proteinu začne zvedat kufr jen co ho cítíš tak je celkem chuť důležitá. |
Si fajnovka, zkusil jsem docela dost proteinů, ale všechno je to pořád +- jenom různě obarvený a ovoněný mlíko
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út duben 22, 2014 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | DEXCORE napsal: | | No když se ti po půl kile vypitýho proteinu začne zvedat kufr jen co ho cítíš tak je celkem chuť důležitá. |
Si fajnovka, zkusil jsem docela dost proteinů, ale všechno je to pořád +- jenom různě obarvený a ovoněný mlíko |
že to říká někdo kdo nám nutí kabelky...
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: út duben 22, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Spazik napsal: | | DEXCORE napsal: | | No když se ti po půl kile vypitýho proteinu začne zvedat kufr jen co ho cítíš tak je celkem chuť důležitá. |
Si fajnovka, zkusil jsem docela dost proteinů, ale všechno je to pořád +- jenom různě obarvený a ovoněný mlíko |
že to říká někdo kdo nám nutí kabelky... |
Asi tak :D
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út duben 22, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
Taky děkuji za vzorky.
Jen dotaz. Nezměnilo se složení borůvky? Chutná mi nejak jinak než před cca pul'rokem ještě stará...mě se zdá že tam byly kousky jako'by a nebyl tam ten hořký nádech....
I tak za mě borůvka u whey 80 10/10 ...pro mě fakt pecka :-) ...rozmýchané pouhým zakroužením shakeru, pro jistotu jsem ale i zatřepal a pěnivost výborná (tedy nepění, aby sme si rozuměli) ....a stravitelnost...po pul hodine jidlo bez pocitu ze bych nejaky protein kunzu oval...takze tak.... do 2 tydnu zhodnotim vsechny chuti ....
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
Zaslal: út duben 22, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
V přiloženým dopise se píše, že oproti původní verzi je tam 7 trávicích enzymů místo 2, jako sladidlo teď hlavně stévie a v ovocnejch příchutích je nově rozemletý ovoce.
Taky moc děkuju. Až se dám trochu dohromady, tak vyzkouším a poreferuju
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: st duben 23, 2014 8:01 am Předmět: |
|
|
Jop kousky ovoce tam jsou, ale to bylo i ve starým WPC 80  Ovšem nové CFM 80 je fakt výborný ve všech příchutích, nejslabší mi připadá cookies. Ovocný příchutě jsou bomba, borůvka asi nejlepší :)
|
|
| nahoru |
|
 |
alik.jes
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 8:17 am Předmět: |
|
|
Já také děkuji za vzorky, v pořádku dorazily. Postupně ochutnám, a pak dám vědět. Borůvku už jsem zakoupil ve velkém balení a oproti té původní je trochu sypší, ale chutná skvěle  i ostatní vlastnosti hodnotím na výbornou. Uvidíme, jak ostatní příchuti.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
tak vzorky taky dorazily ...
díky _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne duben 27, 2014 4:17 am Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | A teď krátce k hell gelu. Obal se mi líbí více než u původní verze. |
Já to zatím nevyzkoušel ten gel, tak svým komentářem si mě uplně naladil Naprosto vyčerpávající recenze
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|