Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Pěkné video, kde se dají sehnat ty fajnový "bradla" ?

Skoro všude, kde prodávají fitness pomůcky, jsou to obyčejné držáky na kliky jen teda delší, ty moje jsou home-made, dělal mi je táta od přítelkyně, protože pracuje se železem tak to bylo zadarmo a bez práce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.4.2014
Fitko Nivnice

Shyby nadhmatem těžce
BW + 10kg
1,2,3,4,5,4,3,2,1

Kliky ve stojce těžce
BW
1,2,3,4,3,2,1

Kliky na bradlech lehce
BW
10,10,10,10

Bulharské dřepy lehce
BW
10+10,10+10,10+10,10+10

Střed těla
Lalane kliky + zvedání kolen ve visu
4 série

HIIT na orbitracku
30s práce / 30s odpočinek
5 kol, poslední kolo 60s práce

Něco z tréninku :) Zkoušel sem ten Fighter's pull up a přepálil sem to, měl sem 5 dní svalovku v latismech

Tak sem se rozhodl zkusit Greasing the groove a opět sem to přepálil, 2 dny mě bolely ramena jen při zavěšení na hrazdu.

Tak na to prostě kašlu a pojedu takovou klasiku.

A: Shyby těžce, Kliky ve stojce těžce, Dipy na bradlech lehce, Bulhary lehce
B: Shyby lehce, Dipy na kruzích těžce, Kliky ve stojce lehce, Dřepy zadní těžce

Pojedu to patrně 1+1, ve dnech volna mobilita a technika stojky bez opory :)

Pokud se mi u těžkého cviku povede dát 5 opáček, tak příště přidám.
To samé pokud se mi u lehkého cviku zadaří dát 4x10.

Tímto stylem snad budu mít konstantní progress zase nějakou dobu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Tak sem se rozhodl zkusit Greasing the groove a opět sem to přepálil, 2 dny mě bolely ramena jen při zavěšení na hrazdu.

Bacha na to, ne každej cvik je pro GTG vhodnej. Navíc je potřeba si hlídat intenzitu, pro GTG je ideál 50 - 60% maxima.
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Oddo napsal:

Bacha na to, ne každej cvik je pro GTG vhodnej. Navíc je potřeba si hlídat intenzitu, pro GTG je ideál 50 - 60% maxima.

Jel jsem to po 4-5 shybech, maximálka je někde kolem 14 shybů, takže to by mělo být ok. Přisuzuju to tomu, že jak jsem jezdil pár shybů každou chvíli, tak sem se nikdy moc extra nerozcvičoval apod. a hold asi moje tělo potřebuje důkladnější warm-up než se zavěsím na hrazdu. Což je ale ve výsledku dost časově náročné, tak na to raděj prozatím kašlu.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Jel jsem to po 4-5 shybech, maximálka je někde kolem 14 shybů, takže to by mělo být ok. Přisuzuju to tomu, že jak jsem jezdil pár shybů každou chvíli, tak sem se nikdy moc extra nerozcvičoval apod. a hold asi moje tělo potřebuje důkladnější warm-up než se zavěsím na hrazdu. Což je ale ve výsledku dost časově náročné, tak na to raděj prozatím kašlu.

Zrovna shyby jsou celkem problematický, kór pokud je člověk dělá na hrazdě. Uměj dost potrestat ramena.

Shyb není potřeba cvičit GTGčkem, budeš mít dobrej progres i když je zařadíš do normálního tréninku.
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Zrovna shyby jsou celkem problematický, kór pokud je člověk dělá na hrazdě. Uměj dost potrestat ramena.

Shyb není potřeba cvičit GTGčkem, budeš mít dobrej progres i když je zařadíš do normálního tréninku.

Jo to je asi pravda. Ale chtěl jsem je zlepšit opravdu hodně, tak sem si řekl, že když sem celý den doma a studuju, tak přinesu něco extra na stůl a parádně se vyshybuju za ten čas, ale nedopadlo to Díky, že to tu čteš Michale
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Jo to je asi pravda. Ale chtěl jsem je zlepšit opravdu hodně, tak sem si řekl, že když sem celý den doma a studuju, tak přinesu něco extra na stůl a parádně se vyshybuju za ten čas, ale nedopadlo to Díky, že to tu čteš Michale

V tom případě doporučuju GTG OAPU/pistol + Fighter pull-up.
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2014 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.4.2014
Volno

Dneska jen 15 minut trénink stojky, moc to nešlo, ramena po včerejším tréninku unavená.

Odpoledne sem šel na procházku s hafanama, potkali sme agresivní roj včel a já sem inkasoval 3 bodnutí, jedno do líce a dvě do vlasů málem sem po cestě zpátky odpadl, dusno, sluníčko, no byl sem jak zfetovaný
Oddo

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.4.2014
Fitko Nivnice

Dipy na kruzích bulharské těžce
BW
1,2,3,4,3,2,1

Shyby podhmatem s gumou lehce
BW
10,6,5,5

Kliky ve stojce modifikované lehce
BW, nohy v přednožení zapřené o žebřiny
10,10,10,10

Zadní dřepy těžce
90kg
1,2,3,2,1

Finisher
Výrazový tlak + přední dřep (thruster)
20x40kg
čas 3:40

Dobrý trénink pěkně v tempu, dipy celkem šly, jel jsem je pěkně nízko, příště zkusím 5 :) Na shybech sem totálně vytuhl, ale byly krásně explozivní, příště zkusím 8,8,8,8 :) Dřepy fajn, kliky ve stojce taky, tam musím příště vymyslet nějaké ztížení, byly moc easy :)

Finisher byl jen tak lehce, tlačil mě čas, nebylo to moc dynamicky, místama to připomínalo dřep a striktní tlak
Oddo

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.5.2014
Fitko Nivnice

Shyby nadhmatem těžce
BW + 12,5kg
1,2,3,4,5,4,3,2,1
(+2,5kg od minule)

Kliky ve stojce těžce
BW
1,2,3,4,5,4,3,2,1
(+1)

Kliky na bradlech lehce
BW + 5kg
10,10,10
(+5kg)

Bulharské dřepy lehce
BW + 8kg
10+10,10+10,10+10,10+10
(+8kg)

HIIT na orbitracku
30s práce / 30s odpočinek
6 kol, poslední kolo 60s práce

Celý den bez energie, pobolíval žaludek, ale v gymu se to všechno otočilo a odjel jsem pěkný trénink v tempu. Všude jsem od minule přidal. Na shyby zkusím příště +15kg, kliky ve stojce nechám tak, potvrdím si těch 5. Na bradla přihodím ještě jednu sérii. Na bulhary taky přihodím, patrně na 12kg (6+6kg jednoručky).
Oddo

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.5.2014
Fitko Nivnice

BW
1,2,3,4,5
(+1 od minule)

BW
8,8,8,8
(jiné schéma, minule 10,6,6,5)

BW, pod hlavou 2 kotouče, zkrácený rozsah pohybu
8,8,8,8
(změna cviku)

Zadní dřepy těžce
90kg
1,2,3,4,3,2,1
(+1)

Finisher
Přemístění ze země
Výrazový tlak
Dřep zadní
Mrtvý tah
Přítahy v předklonu
30kg

Vše po 10 op., 4 série, pauzy mezi sériema do 30s.

Dneska fajn trénink, musel sem se pořádně hecnout po tom prožraném víkendu Bulharské dipy zlepšení, příště nechám zase 5, chci vypilovat techniku. Na shyby zkusím zase 8,8,8,8, ale striktnější provedení. U kliků ve stojce přidám opáčka, ideálně zkusím 10,10,10,10. Na dřep se pokusím dát žebřík do 5 opáček.
Oddo

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.5.2014
Fitko Nivnice

Shyby nadhmatem těžce
BW + 15kg
1,2,3,4,5,6
(+2,5kg od minule a +1 opáčko)

Kliky ve stojce těžce
BW
1,2,3,4,5,6
(+1)

Kliky na bradlech lehce
BW + 5kg
10,10,10,8

Bulharské dřepy lehce
nekonaly se, svalovka v hamech jak čert :)

Finisher
30x40kg přemístění z visu + pushpress
čas cca 7 minut

Dneska moc fajn trénink, síla byla, ani nevím kde se vzala, ale sem rád Na shyby sem chtěl jen přidat váhu, ale povedlo se vymáčknout i opáčko navíc. Na kliky ve stojce sem chtěl potvrdit 5op, ale šlo i 6 a ještě rezerva :) Na bradlech sem pak chtěl dát 4x10xBW+5kg, ale u poslední série sem vytuhl

Příští trénink zkusím na shyby s 15kg 1,3,5,7 :) Na kliky ve stojce to samé, na bradla zkusím těch 4x10.

Tento trénink mě fakt baví, vždycky kouknu na minulý zápis a mám pořádnou motivaci to tam narvat a zlepšit se o něco :) Tak doufám, že to dál pujde a nebude nějaká výraznější stagnace
Oddo

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.5.2014
Fitko Nivnice

BW
1,2,3,4,5
(zlepšil sem techniku, vypiloval hloubku)

BW
8,8,8,8
(stejně jako minule, ale podstatně kvalitnější opáčka)

10,8,6

Zadní dřepy těžce
90kg
1,3,7,3
(+2 na maximální sérii)

Core

Tak trénink opět velice slušný, až si říkám, že ten progress je nějaký podezřelý Na bulhary sem pozměnil techniku, jedu to s nataženýma nohama a i těch 5 opáček dneska vypadalo celkem k světu :) Na shyby sem dal delší pauzy a těch 8,8,8,8 bylo vydřených, ale uplně jiné shyby jak minule, minule to bylo dynamicky a švihaně, dneska pěkně poctivě bez jakéhokoliv momenta. U kliků ve stojce sem to napálil a pak slušně vytuhl :) Příště bych rád zkusil 9,9,9,9. Na dřepíky sem se netěšil ani trochu, cíl byl dát 1,2,3,4,5 ale nakonec sem tam dal rychlejší nástup a těch 7 opáček šlo moc hezky nahoru, konečně se začínám zase trošku rozdřepovávat na to, že plán byl 5x90 sem opravdu spokojený :) Příště asi přidám a zkusím žebřík 1,2,3...s 95kg.
Oddo

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.5.2014
Fitko Nivnice

Shyby nadhmatem těžce
BW + 20kg
1,3,5,2
(minule 6x+15kg)

Kliky ve stojce těžce
BW
1,3,5,6,3

Kliky na bradlech lehce
BW + 5kg
10,10,10,14
(minule 10,10,10,8)

Bulharské dřepy lehce
BW + 12kg
10+10,10+10,10+10,10+10
(+4kg)

Kardio
Orbitrack, 30s práce/60s odpočinek
5x
Orbitrack, 10min dojezd volné tempo

Jelikož jsem dal minule na shyby 6x+15kg, tak sem si řekl, že nebudu přidávat 2,5kg ale rovnou 5kg a šlo to :) Těch 5x už bylo dost na krev, ale opáčka hezké :) Na této váze +20kg bych rád chvíli zůstal a budu přidávat opáčka, takže příště ideálně 6.

Na klikách ve stojce sem chtěl dát 1,3,5,7 ale fail. No nedá se progresovat každý trénink hold. Navíc sem nějak podivně bojoval s technikou a celá ta stojka byla dneska nějak rozhozená.

Náladu jsem si spravil na bradlech, minule jsem byl nasraný, že sem vytuhl na poslední sérii u 8 opáček, tak sem tam dneska poslal pro jistotu 14

U bulharů je klasicky velký prostor pro zlepšení, příště 8kg jednoručky.

Naposledy upravil Oddo dne pá květen 16, 2014 7:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Oddo

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.5.2014
Fitko Nivnice

BW
2,4,6,4,2
(+1)

BW
9,9,7,11
(minule 8,8,8,8)

7,7,7,6

Zadní dřepy těžce
100kg
1,2,2,1,1

Kardio
Orbitrack 20s práce / 40s rest
5x

Přemístění z visu 10x40kg + Zvednutí natažených nohou ve visu výdrž +-20s
4x

Dneska to byl takový malátný trénink bez tempa :) Na bulharské dipy jsem přidal opáčko, příště pravděpodobně přidám i něco na pásek.

Na shyby sem dal v pohodě 9,9 pak sem měl moc krátkou pauzu a vytuhl u 7, ale po dlouhé pauze mezi dřepama sem tam poslal 11 :) Příště zkusím 10,10,10,10.

U kliků ve stojce sem se hrozně moc trápil, snažím se pořád najít nějakou optimální pozici dlaní, tak abych nepřetěžoval lokty a neměl tam zbytečný "elbow flare", takže ruce blíž k sobě a pohyb jakoby dopředu hlavou, ne mezi ramena jako ty klasické crossfitové HSPU, kdy je ten rozsah pohybu fakt o hodně menší a ta náročnost nižší. Budu to pilovat :)

Na dřepy sem tam poslal rovnou +10kg, bylo to těžké subjektivně, ale ono to zase pěkně zlehkne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: