V tom fitku cvičí i Folis, ne? Tak si nech poradit od něj.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Je to takovej ctvrtdrepo-paskvil... Rozhodne mas na cem pracovat. Doporucil bych konzultaci s nejakym zkusenejsim koucem.
Holene bys mel mit +/- vertikalni, lopatky vic stazeny k sobe, cinku bliz tezisti, zapracoval bych na dychani. Poloha hlavy se zda byt ok, na zamku bych zamakal.
Dokud nemas techniku 100% a neodtahas s ni par tisic opakovani, vykaslal bych se na touch'n'go mrtvolu. Jednak je to zbytecny, druhak si mrvis techniku a do třetice to neni bezpecny.
Pri prvnim opakovani jsi mel pokrceny ruce a drzel boky zbytecne moc dole. Dalsi opakovani uz byly v pohode. Nekdo ti radil, abys koukal do zeme. To bych ti rozhodne nedoporucoval, protoze to v prvni rade povede k tomu, ze budes kulatit zada.
Ty odrazy od zeme bych nechodil. Neni to uplne nejlepsi na zada. Zatim tam mas malou vahu, takze celkem o nic nejde, ale s vetsi vahou uz by tvoje zada to tuknuti mohly cejtit (alespon moje zada proti tomu dost protestujou, coz je mozna dano tim, ze uz jsou opotrebovany :) ). Dalsi vec je, ze to tim ojebavas, timhle stylem das totiz vic opakovani nez s uplnym polozeni.
Tomu narazu, ktery je podle mne nic moc na zada zabranis tak, ze bud budes cinku pokladat jako do perinky (coz je vopruz a u opravdu velkych vah dost obtizne) nebo ji poslednich par cm jen doprovodis.
Ahoj, nějaké rady k planku. Přijde mi, že ať dělám co dělám tak mám v té pozici docela kulatá záda a i když se snažim zatínat celou dobu břicho, tak se mi stejně břišní stěna jakoby vyvalí ven.
Snažim se u toho zatínat příčný břišní sval, šikmé břišní svaly a zadek a dýchat u toho do břicha, ale příčný břišní sval se už od začátku "valí" ven, takže břicho není po celou dobu ploché. Blbě se to popisuje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru