Warrior Diet

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Warrior Diet  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Warrior Diet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Hráblo Waterburymu??
Ne
67%
 67%  [ 47 ]
Ano
32%
 32%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 70

Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2014 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuhle dietu jedu 2 měsíce a neuvěřitelně mi to sedí. První mě na tenhle nápad přivedly stránky Železné koule, něco jsem přečetl, vyhodil lepek a rovnou jsem na to skočil. Dlouhodobě mi nevyhovovalo jíst každé tři hodiny. Byl jsem nafouklej, bylo to nepraktické a nebavilo mě to. Teď jím takhle,
Ráno občas "snídám" protein a kousek ovoce - cirka mezi 07-08 rano
nebo tři vejce s jednim knockbrotem s máslem
pak až do tréninku maximálně kafe s trochou mléka
před tréninkem protein a nebo nic (nejsou prachy )

po tréninku:protein a banán či hruška cirka mezi 16-18 hodinou
zelenina a maso
pak rýže s ovocem či vločky
pak nějaký sýr, mléko nebo vejce nebo ořechy
a pak tvaroh, nejake orechy či oleje cirka v 20:00-20:30
za tři hodky do postele a spát...

Svaly bez problému drží, ale musim říct, že jsem endomorf. Když jsem začínal cvičit, tak sem byl tlustej i se šedesáti kily...Nicméně neuvěřitelná věc, žádný výkyvy energie přes den, cítím se skvěle, sním toho tak 2/3 co předtím a můžu jíst zdravěji a za stejně peněz :o) Jinak jsem to ale před pár dny lehce upravil a přidal jeden den v týdnu kdy přidám rýži, ovoce a zvýším sacharidy. Nebo si ještě jeden den v týdnu dopřeju víc rýže či vloček...
Na mě to prostě funguje. Za pár měsíců odjíždím na asi delší dobu na Nový Zéland a může se to hodit až nebudu mít co žrát :o)))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2014 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkej tam můžou být mléčné výrobky ? A i příloha ? Co jsem četl tak ne.e

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2014 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
já už si originál moc nepamatuju :o))) nicméně zezačátku jsem to jel striktnějš, shodil 4kg a teď je to spíš taková udržovačka váhy... neni to úplně striktní WD, ale fachá to...vzhledem k tomu, že jsem předtím pil tak litr mléka denně a ted mám 2DCL tak to moc neřešim. Nechci bejt fanatik a zběsile to hrotit. Občas jsem i mimo domov a tam si prostě dám co mi kdo uvaří. Snažim se to ale naplánovat na ten volný den...
Já mám mlíčko rád :o)
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2014 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:

Ve striktní WD Ori moc mléčné výrobky nedoporučuje, a když už, tak např. cottage či kefírové mléko, fermentované mléčné výrobky. Sacharidy v undereating fázi ideálně 0 nebo jen velmi málo - kousek ovoce, nebo pár gramů sachrů z řeckého jogurtu apod.

Jinak kamarádka teď po mým vedením zkouší WD a zatím si jen pochvaluje - hodně energie přes den, není unavená jako bývala, i časově jí to vyhovuje, uvidíme, co řekne cca po měsíci dvou .
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 4:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem to tak pochopil, tak sachry v undereating snad jedině v případě vícefázového tréninku nebo prostě podle pocitu. Psal jsem Orimu na FB stránkách, co je nej při ranním tréninku. Odpověděl mi, že nejlepší by měla být odměrka proteinu. Dle jeho dalších článků na jeho FB stránce to popisuje tak, že do 30-60 minut od tréninku protein a za hodinu ještě jednou. Jinak mléčné výrobky asi jak říkal Frozz a přílohy určitě taky. Jak píše Ori: Use your instincts Nejlepší je přečíst si knížku, o tom žádná...
flew

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2014 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je pravidlem, že se při WD hubne?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2014 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WD může být super. Bohužel pro lidi, kteří přijdou z treninku o půl desáté a musejí jít spát v 11 max 23:30 moc nepraktické... .
shooter

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
je pravidlem, že se při WD hubne?

Vždy je to určeno přijatou energií. Pokud budeš jíst málo, než je potřeba, tak půjdeš s váhou dolů.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
choper

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem zkusil první den, jelikož změna přinese nejvíc pocitů hned zpočátku, tak se s Vami podělim.
V neděli (den před)jsem dojel korteho, kde jsem byl zvyklej jíst hodně a často. Tzn klasicky každé tři hoďky, vločky, kuře, rýže, prostě jak to znáte. Na WD mě přivedly články jak na ronniem, tak ŽK, a Vaše reakce zde na foru, a hlavně co sem začal dělat více kancelářskou práci, tak mi opravdu začal vadit těžký žaludek. Hodlám držet dlouhodobě, chci zhubnout, zlepšit životní styl, cejtit se fajn.
První den:
6:00 - teplá voda s citronem, zelený čaj, rybí tuk
10:00 - kafe, vejce, malej protein
12:00 - lźička AM, rybí; olej
14:00 - hrst lísk. ořechů, půl papriky
Trenink ( 45 min kruháč, váhy jako vždy, 15 min rychlá chůze)
18:00 - protein, glutamin
18:30 - zeleninový salát, ol. olej, rybi olej
19:00 - 300g krkovice
20:30 - kuřecí vývar, hodně zeleniny, uvařené stehno, 100g těstovin
22:00 - night protein, 200ml mleka

178cm, 89kg. Přijato: Sach. 110g, Bílk. 170g, Tuky 100.
Hlad přes den sem čekal větší, jelikoź jsem na školení a sedim ve školní lavici, tak sem celý den na jídlo myslel, ale hlad se dal zvládnout. Přes den necham tuky, přidam zeleninu, ale rozdělim to max do třech porcí. Trénink byl v pohodě, strašně sem se těšil domů. Sálát nechám. Maso asi snížim porci na 250 či 200 gramů, neboť si chci nechat polévku (po vzoru Vietnamu beru polévku jako hlavní jídlo, porce masa, tuna zeleniny, nudle, popř rýže, viz PHO, navíc Ori v knize taky doporučuje), polévka mě dodělala, že sem neměl vůbec chuť na protein, po proteinu sem byl opravdu plnej. Dnes druhý den trochu upravim overeating.
Pocity super, s normalnim jídelníckem sem trpěl plynatostí, pořád těžký žaludek. Dnes krásně lehkej, při cvičeni dřepů, či břicha sem neměl pocit, že vypustim ducha.
Teď dotazy, můžu nechat krkovici? Masa budu točit, ale po půl roce kuřecìho je to snad to nejlepší:)) a co bílkoviny, stihne tělo strávit, resp využít během 4 hodin přijaté bílkoviny, někde se píše, že je to omezeno.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

choper:
můžeš si to taky lehounce upravit a aby si nejedl do tak pozdě večer-můžeš dát protein před tréninkem, čímž nahradíš první jídlo a pak to okno budeš mít do cirka 20:30-21:00 a nebudeš spát s plnym břichem. Je totiž ideální nejíst u tohohle tak 2-3 hodky před spaním. Přecejenom se neusíná úplně lehce...
Taky je asi o maloučko lepší posnídat protein-odměrku, dvě maximálně pak dát třeba ten zelenej čaj a trochu rybího tuku
a pak až do tréninku jen drobnosti-tzn. tren protein na sváču přesunout na ráno...
Držim palce, já takhle už jedu pár měsíců všechny dny co stíhám, akorát jsem trochu přidal snídani, protože mě nebavilo bejt tak hladovej, ale nemůžu si to vynachválit co se týče pohodlnosti...
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

choper napsal:
Včera jsem zkusil první den, jelikož změna přinese nejvíc pocitů hned zpočátku, tak se s Vami podělim.
V neděli (den před)jsem dojel korteho, kde jsem byl zvyklej jíst hodně a často. Tzn klasicky každé tři hoďky, vločky, kuře, rýže, prostě jak to znáte. Na WD mě přivedly články jak na ronniem, tak ŽK, a Vaše reakce zde na foru, a hlavně co sem začal dělat více kancelářskou práci, tak mi opravdu začal vadit těžký žaludek. Hodlám držet dlouhodobě, chci zhubnout, zlepšit životní styl, cejtit se fajn.
První den:
6:00 - teplá voda s citronem, zelený čaj, rybí tuk
10:00 - kafe, vejce, malej protein
12:00 - lźička AM, rybí; olej
14:00 - hrst lísk. ořechů, půl papriky
Trenink ( 45 min kruháč, váhy jako vždy, 15 min rychlá chůze)
18:00 - protein, glutamin
18:30 - zeleninový salát, ol. olej, rybi olej
19:00 - 300g krkovice
20:30 - kuřecí vývar, hodně zeleniny, uvařené stehno, 100g těstovin
22:00 - night protein, 200ml mleka

178cm, 89kg. Přijato: Sach. 110g, Bílk. 170g, Tuky 100.
Hlad přes den sem čekal větší, jelikoź jsem na školení a sedim ve školní lavici, tak sem celý den na jídlo myslel, ale hlad se dal zvládnout. Přes den necham tuky, přidam zeleninu, ale rozdělim to max do třech porcí. Trénink byl v pohodě, strašně sem se těšil domů. Sálát nechám. Maso asi snížim porci na 250 či 200 gramů, neboť si chci nechat polévku (po vzoru Vietnamu beru polévku jako hlavní jídlo, porce masa, tuna zeleniny, nudle, popř rýže, viz PHO, navíc Ori v knize taky doporučuje), polévka mě dodělala, že sem neměl vůbec chuť na protein, po proteinu sem byl opravdu plnej. Dnes druhý den trochu upravim overeating.
Pocity super, s normalnim jídelníckem sem trpěl plynatostí, pořád těžký žaludek. Dnes krásně lehkej, při cvičeni dřepů, či břicha sem neměl pocit, že vypustim ducha.
Teď dotazy, můžu nechat krkovici? Masa budu točit, ale po půl roce kuřecìho je to snad to nejlepší:)) a co bílkoviny, stihne tělo strávit, resp využít během 4 hodin přijaté bílkoviny, někde se píše, že je to omezeno.

Ahoj, mně se to zdá v cajku :) Možná jen ty ořechy v Undereating vyměnit třeba za cottage nebo vejce. Vepřové je určitě v pohodě. K tomu množství bílkovin je to podle mě individuální, pokud ale netrpíš plynatostí nebo bolestí břicha, je to ok :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Většinou se u WD jde dolu s váhou, ale záleží, jak u koho. Já při tom nabrat nedokázal, prostě jsem nebyl schopný to v overeating fázi užrat. V té době jsem měl kolem 85kg.

Vepřové je OK, aspoň naženeš trochu zdravé tuky, oproti kuřecímu.

DAVID.LOPAN napsal:
...a pak to okno budeš mít do cirka 20:30-21:00 a nebudeš spát s plnym břichem. Je totiž ideální nejíst u tohohle tak 2-3 hodky před spaním. Přecejenom se neusíná úplně lehce...

S tímhle bych si dovolil nesouhlasit, stačí 30-60min, já to tak měl a i přes to, že jsem jedl v podstatě těsně před spaním se mi spalo úplně krásně. Ty samé zkušenosti má kamarádka, která jede WD 4-tým týdnem.
xfastx

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ahoj, mně se to zdá v cajku :) Možná jen ty ořechy v Undereating vyměnit třeba za cottage nebo vejce. Vepřové je určitě v pohodě. K tomu množství bílkovin je to podle mě individuální, pokud ale netrpíš plynatostí nebo bolestí břicha, je to ok :)

Rozhodně bych ořechy v undereating fázi nenahrazoval, jsou tam úplně v pohodě, naopak je Ori doporučuje. Rozhodně bych je nenahrazoval Cottagem, tomu se radši vyhnout úplně.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xfastx napsal:

Rozhodně bych ořechy v undereating fázi nenahrazoval, jsou tam úplně v pohodě, naopak je Ori doporučuje. Rozhodně bych je nenahrazoval Cottagem, tomu se radši vyhnout úplně.

Tohle jsem četl přímo na Oriho stránce na FB. Pokud se někdo mléčným výrobkům vyhýbá, tak samozřejmě ano, ale když vidím, že si jako poslední chod dopřeje protein s mlékem, tak proč ne?
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už se tu rozjela menší diskuze k WD, jíte někdo kustovnici? Případně kdy je podle vás nej ji zařadit?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Warrior Diet Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: