|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
Bukowski: „Svět patří těm, co se neposerou.“ _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
:o))) Bukowski je klasik. Jen k zamyšlení - kolik takových podobných týpků kteří se uchlastali nebo zemřeli při rvačce apod. žijícím stylem Bukowského připadá na jednoho slavného Bukowského? Milion?...víc? Máš pocit, že ty budeš zrovna tím jedním z milionu?
Víš jak takoví lidé s podobným přístupem většinou končí? v 45ti letech sedící s dítětem na úlohou v panelákovém 2+1 a plnou hubou keců o tom, že se měli lépe učit a výplatou 10800 hrubého žasnoucí nad tím, že jim dal šéf 1800 Kč hrubého jako roční bonus (dnes jsem byl na pivu s jedním tatínkem co vodí dítě do stejné školky a ten případ je autentický:o)...a ano - byli to Ti co si mysleli, že se jim nic takového nemůže stát, že oni jsou jiní...neposrali se, jen se v to teď po kolena brodí a to stačilo tak málo.
Naposledy upravil Deadlift dne pá květen 02, 2014 8:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Bukowski: „Svět patří těm, co se neposerou.“ |
Skús si pozrieť dokument o Charles Bukowski: hrozný grobián, opilec, dement. Asi by som ho moc necitoval :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
|
| citace: | | Můj šéf nevěří na HR oddělení a vybírá si lidi sám. Říkal mi, že projde tak 1%. |
No tak to je snad samozřejmost, že si šéf vybírá lidi sám ne? HR oddělení vyberou dle požadavku nejlepší uchazeče a dál už pak výběr nechává na šéfovi daného oddělení kde má pracovník nastoupit. Nebo by to tak aspoň mělo být.[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
|
ještě přidej tu hlášku o Einsteinovi, že měl pětku z matiky a jakej to byl genius.... nebo že steve jobs odešel ze školy
bohužel ale ti neměli takovej přístup jako někdo kdo má nick začínající na "R" a další písmena jsou "eiben" _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
grimley: přístup člověka ke škole nemusí nutně odrážet jeho přístup k dalším věcem v životě. To jen tak pro info. - že né každého sen je čučet do učebnic a šprtat se věci do ztráty vědomí, budovat kariéru a další věci s tímhle spojený. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | | Můj šéf nevěří na HR oddělení a vybírá si lidi sám. Říkal mi, že projde tak 1%. |
No tak to je snad samozřejmost, že si šéf vybírá lidi sám ne? HR oddělení vyberou dle požadavku nejlepší uchazeče a dál už pak výběr nechává na šéfovi daného oddělení kde má pracovník nastoupit. Nebo by to tak aspoň mělo být. | [/quote]Jenže on to není šéf oddělení., ale celé firmy a vybírá všechny pozice. Je to nezvyklé-ale má dobrý cit na lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | grimley: přístup člověka ke škole nemusí nutně odrážet jeho přístup k dalším věcem v životě. To jen tak pro info. - že né každého sen je čučet do učebnic a šprtat se věci do ztráty vědomí, budovat kariéru a další věci s tímhle spojený. |
Já bych třeba zatím pořád chtěl být jednoho dne vrcholovej sportovec. Nevím, proč jsem se na to ještě nevysral
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | grimley: přístup člověka ke škole nemusí nutně odrážet jeho přístup k dalším věcem v životě. To jen tak pro info. - že né každého sen je čučet do učebnic a šprtat se věci do ztráty vědomí, budovat kariéru a další věci s tímhle spojený. | Reibene-s tím nelze než souhlasit. Proč sis dal do podpisu ty tři citáty, Arnold i Bruce měli ohromnou vůli něco dokázat a ani jeden z nich by se nesmířil s něčím ve stylu - ono to nějak dopadne a když ne, tak v září nebo za rok to snad taky dopadne a když ne, tak co...se neposeru.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Reiben napsal: | | Bukowski: „Svět patří těm, co se neposerou.“ |
Skús si pozrieť dokument o Charles Bukowski: hrozný grobián, opilec, dement. |
Napsat o jednom z nejuspesnejsich americkych autoru 2. poloviny 20. stoleti, ze je dement, to uz chce odvahu, kor kdyz sis ten nazor dost mozna udelal jen na zaklade nejakyho dokumentu. Ale budiz, podle me je Bukowski genius.
| jožko.mrkvička napsal: | | Asi by som ho moc necitoval :-)) |
Neznam zajimavejsi, a svym zpusobem ani moudrejsi citaty nez ty od nej.
Omlouvam se za OT a uz mlcim, potreboval jsem se k tomu vyjadrit.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | | jožko.mrkvička napsal: | | Reiben napsal: | | Bukowski: „Svět patří těm, co se neposerou.“ |
Skús si pozrieť dokument o Charles Bukowski: hrozný grobián, opilec, dement. |
Napsat o jednom z nejuspesnejsich americkych autoru 2. poloviny 20. stoleti, ze je dement, to uz chce odvahu, kor kdyz sis ten nazor dost mozna udelal jen na zaklade nejakyho dokumentu. Ale budiz, podle me je Bukowski genius.
| jožko.mrkvička napsal: | | Asi by som ho moc necitoval :-)) |
Neznam zajimavejsi, a svym zpusobem ani moudrejsi citaty nez ty od nej.
Omlouvam se za OT a uz mlcim, potreboval jsem se k tomu vyjadrit. | Celkom mi stačilo vidieť ako kopal do svojej ženy, nadával jej, a ponižoval ju. U mňa je to dement, hoci mal aj dobré hlášky občas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | To si to Olejnas smáznul sám, nebo jste mu to někdo smazali? *a16* |
Chtel jsem to oeditovat (pravopis) a nejak to cele zmizelo. Chyba u me. Pakrat se mi to uz stalo v jinem foru, no nevadi. Diskuse nabrala beztak odlisny smer :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
Každopádně-ať si každý dělá (v mezích zákona) co chce. Všem maturantům přeji hodně štěstí!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|