Vzorky suplementů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzorky suplementů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vzorky suplementů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Tak jsem konečně doochutnal všechny :) zde je moje zhodnocení

Cookies cream 22,7g B , 1,8g S , 2,2g T

- Vůně: Strašně výrazná, něco jako arašídové máslo
- Chuť: ořechy + arašídové máslo
- Sladkost: 9/10
- Závěr: Příliš mi nechutná, do objemu bych jej možná bral, ale na mě příliš sladké.

Blueberry 22,5g B , 2,5g S , 2,2g T

- Vůně: jemná, příjemná
- Chuť: akorát, né příliš výrazná
- Sladkost: 5/10
- Závěr: do diety parádní . Středně sladké, chuť skvělá

Mám sa smiať, alebo plakať ?
Príchuť Blueberry obsahuje viac sacharidov na dávku ako Cookies, a ty napíšeš, že Blueberry by si bral do diéty, a Cookies do objemovky, a to len preto, lebo na príchuť Cookies použili viac umelého sladidla (ktoré prakticky neobsahuje žiadne kalórie, viď obsah sacharidov)...

Mimochodom, rozdiel v sacharidoch je medzi nimi aj tak len 0,7g na dávku, takže tak či tak je to NEPOSTREHNUTEĽNÉ pre telo, a v diéte by si mohol brať obe príchute, rovnako aj v objemovke.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
člověk

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozemštajn napsal:
flew napsal:

- Závěr: Příliš mi nechutná, do objemu bych jej možná bral, ale na mě příliš sladké.

Príchuť Blueberry obsahuje viac sacharidov na dávku ako Cookies, a ty napíšeš, že Blueberry by si bral do diéty, a Cookies do objemovky, a to len preto, lebo na príchuť Cookies použili viac umelého sladidla (ktoré prakticky neobsahuje žiadne kalórie, viď obsah sacharidov)...

Mimochodom, rozdiel v sacharidoch je medzi nimi aj tak len 0,7g na dávku, takže tak či tak je to NEPOSTREHNUTEĽNÉ pre telo, a v diéte by si mohol brať obe príchute, rovnako aj v objemovke.

On se na to díval zřejmě z hlediska chuti...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
flew

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Pozemštajn napsal:
flew napsal:

On se na to díval zřejmě z hlediska chuti...

ano díval jsem se z hlediska chuti..

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak doposud mi nejvíce chutnala jahoda. Je to první jahoda, kterou bych si koupil. Za ní řadím borůvku:o)
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl včera vanilku a přišla mi výborná, necejtil jsem tam žádný umělotiny, připadlo mi to jako Matrix, kterej jsem měl před pár lety. Dnes chci otestovat čoko-kokos, tak jsem zvědavej :)
Seva98

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak me taky balik dorazil chvili po velikonocich a velice me potesil. Uz jsem ochutnal vse, takze k veci

Hell gel:

Klady

- super produkt
- do deseti minut lehke svedeni a najezd stavu jak po velmi silnem kafe, po celou dobu treningu skvele pomahal
- pri CrossFitu nemam rad NOcka, po par co jsem zkousel jsem se vzdy rychle zadychaval, to se mi u Hell gelu nestalo, to je taky duvod proc k "nakopnuti" pouzivam spalovace a ne hell gely, takze za me super :-)
- vyzivove hodnoty: 23g bilkovin, z toho 4g BCAA, takze jako pretreningovka jeste o to lepsi
- chut, za me super
- i pres to, ze jsem ted sponzorovany jednim jinym prodejcem vyzivy, nechci jmenovat, kdo me ma na FB, tak vi, tak mozna i penize do hell gelu strcim, opravdu me velice prekvapil

Zapory

- jedine minus, je pro me tvar baleni, neprislo mi prijemne cucat/sat napln ze sacku, uvital bych aspon nejake male sroubovaci vicko, nebo neco obdobneho, druhy hell gel jsem uz vybiral vydlickou, prislo mi proste nehygienicke olizovat sacek :-)

Proteiny:

Chute:
- vsechno za me dobra klasika na urovni sci-tecu, ale bez chuti umelych sladidel, pokud by extrifit prisel s podobnym konceptem jak sci-tec, tj. 60 balicku proteinu na prodej s mixem ruznych prichuti, tak by to mohlo byt velice zajmave
- boruvka vyhrala na plne care, skoro nic lepsiho jsem jeste nemel, vice mi snad chutnala jen syntha, ktera, ale ma patri do jine kategorie

Klady:
- rozpustnost
- chut
- obsah
- stravitelnost

Zapory:
- ani nevim, zda nejaky existuje :-)

https://www.zonetraininglog.com
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně!....kdyby bylo balení 60ti sáčků-neváhám a kupuji.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Přesně!....kdyby bylo balení 60ti sáčků-neváhám a kupuji.

Stačilo by jednoduše udělat balení, ve kterém jsou tři příchutě. Takhle jsem kdysi dávno kupoval Elite Whey Protein, kde byla čokoláda, vanilka a jahoda nebo tak nějak
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balení se sáčky jsou. Sice mixované tam nevidím, ale zjistím... a případně zajistím:).

https://obchod.ronnie.cz/s-3693-cfm-instant-whey-80.html

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..ale to jsou jednotlivé sáčky, ne? Kdyby byl box např. 50 nebo 60ti sáčků s cenou mírně lepší než u kusovky - řekněme 25 Kč/ sáček x 60=1500 Kč za box. Takto jsem kupoval SCITEC.
Pár jsem jich nechal doma, pár do práce-prostě velmi pohodlné i když cena za kilo byla vyšší.

Za mě - Extrifit mě velmi mile překvapil. Preferuji SCITEC (dříve jsem kupoval Twinlab...o už je snad 20 let). To, že je to instantní a chuťově dobré pro mě jasná konkurenční výhoda. Cena je taky ok. Každopádně zajímavé a takovou borůvku bych si klidně v neděli po obědě dal do ledového mléka jako dezert:o)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vanilka- cuťově dobrá. Nesnáším vanilkové příchuti od doby co jsem se přejedl Laktofitu 65, kterého jsem měl průměrně 5 kg měsíčně po dobu čtyř let - tedy po snězení cca 200 kg jsem další roky nemohl vanilku ani vidět. Tato extrifiťácká mi nevadí-nenavaluje se mi z ní...což vníejte jako pochvalu:o) Opět ale dost sladké.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2014 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Před chvíli jsem si dal poslední sáček proteinu. Nebudu psát hodnocení každé příchutě zvlášť, protože jsou všechny dobré. Snad jen Cookies cream se mi zaryl do paměti o něco víc.

* protein mě překvapil opravdu výbornou rozpustností hlavně potom, co jsem byl zvyklý na Whey core 100, který tak dobře rozpustný není.
* všechny chutnají dobře. Protože si chci cvičení a koktejl po něm užít, dávám si do něj různé dobroty, jako čerstvé jahody, mléko plnotučné, tvaroh, tak byla chuť vždycky excelentní.
* sladkost fajn, mám rád sladké proteiny, pokud by to bylo moc, není problém si ho víc naředit
* pokud bude zrovna nějaká akce, až budu chtít kupovat (poté, co spotřebuju ještě celou pixlu Whey core 100), koupím nějaký tento Whey 80 CFM instant

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
flew

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si koupil tu borůvku ta u mě vyhrála

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Endo

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim. Čo mám urobiť preto aby som aj ja mohol dostať najbližšie nejaké tie vzorky? :)
jachym

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 4:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včas se přihlásit až sem Ronnie napíše, že má další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vzorky suplementů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: