Cmeni - děkuji, kupodivu jsme byli docela v šoku poněvadž jsme to párkrát trénovali v gymu se 70kg kufry a ušli jsme cca 60-70m s otočkami po 10m, otočky jsou dost únavné
na závodech se šlo po hrbolaté trávě a i to bylo trochu z kopce do kopce, docela to šlo ale taktéž jsme udělali 6-7 otoček, nutno ovšem říct že dráha zde byla delší, odhadem 15m, možná víc. tudíž jsme ušli cca 90-105m v průměru, mě bohužel úchop selhal těsně před dokončením 6 dráhy, což mě sere, ale stím prostě nic neuděláte pak už to myslí nejde ovládat :)
co nás dost šokovalo byl jeden člověk který udělal 10 drah !!! tudíž 150m + :) masakr, holt je to o úchopu spíš než o síle :)
Ikee - ahoj :) jak se máš? slyšel jsem že se stěhuješ :) jinak já tedka tahám fakt málo mám záda rozbitý na 10 způsobů řekl bych tak ano snažím se to trochu šetřit, jezdím pouze rehabilitační váhy a cviky na záda abych to dal dokupy, protože pokud to kašlu a trénuju i přesto tak sice něco zvednu ale pak jsem slabší jak sem rozjebanej
tedka sem zvel 220 na axlu a na ose normalni nedavno 230, 250 je tedka beton, ona ta síla tam je ale sem prostě na kašu
Pekne, i kdyz ty vahy se zdaji male, ty pocty opacek davaj zabrat.
Presto by se me vic libilo kdyby tam nasadili vetsi vahy a pak se nemuselo se vsim tak hrozne sprintovat.
Presto by se me vic libilo kdyby tam nasadili vetsi vahy a pak se nemuselo se vsim tak hrozne sprintovat.
tak ono se to sice jmenuje strongman ale je to spíš takovej ironman :D, fyzička hraje velkou roli, nemůžeme tam dát větší váhy protože potom by polovina startovního pole měla problémy zapsat platné opakování, jsou to kluci spíš šlachovití, rozumíš armáda, ale byli fakt dobří, na kufrech nás natrhli a i na pneu sme museli bojovat abysme je dostali, což mě dost překvapilo, opravdu jeli rychle jak mašiny :)
nakonec jsme si to ale zasloužili, řekl bych že jsme dobře rozložili síly
tak ono se to sice jmenuje strongman ale je to spíš takovej ironman :D, fyzička hraje velkou roli, nemůžeme tam dát větší váhy protože potom by polovina startovního pole měla problémy zapsat platné opakování, jsou to kluci spíš šlachovití, rozumíš armáda, ale byli fakt dobří, na kufrech nás natrhli a i na pneu sme museli bojovat abysme je dostali, což mě dost překvapilo, opravdu jeli rychle jak mašiny :)
Takze neni problem kdyz tam startuje team co s armadou ani PCR nema nic spolecneho ?
Takze neni problem kdyz tam startuje team co s armadou ani PCR nema nic spolecneho ?
to by mě zajimalo ze které části textu co jsem napsal si tohle vydedukoval :D... né naopak tato soutěž je pouze pro příslušníky armády, policie, hasičů, plus tam vždycky závodí power břeclav (to jsou svěřenci pořadatele soutěže) no a my, protože máme divokou kartu protože za A půjčujeme vybavení a za B sme se tak domluvili, že alespon vojáky někdo prožene. Nwm jestli budem závodit i příští rok at jim to tam nejezdíme vyhrávat asi se ještě uvidí :).
Tak či tak mají kluci z armády apolicie motivaci pořádně makat at se zlepšují. Někteří chtěli zajít knám do posilky zatrénovat ;).
Naposledy upravil Smile04 dne po květen 05, 2014 2:25 pm, celkově upraveno 1 krát
to by mě zajimalo ze které části textu co jsem napsal si tohle vydedukoval :D... né naopak tato soutěž je pouze pro příslušníky armády, policie, hasičů, plus tam vždycky závodí power břeclav (to jsou svěřenci pořadatele soutěže) no a my, protože máme divokou kartu protože za A půjčujeme vybavení a za B sme se tak domluvili, že alespon vojáky někdo prožene. Nwm jestli budem závodit i příští rok at jim to tam nejezdíme vyhrávat asi se ještě uvidí :).
No ja si rikal, ze ty na poldy nebo armadu nevypadas, tak jsem se divil )
SPCgym je otevřen už i čtvrtky a úterky ve stejný čas jako zbylé pracovní dny tudíž 16-18:30
v případě individuálního tréninku a času, je možné se domluvit, nejlíp pokud budete skupinka at nechodím kvuli jednomu dvoum lidem, ale jinak rád zatrénuju :)
přes léto tam budem pořád ;)
takže napište a nebojte se máme lehké vybavení nové pro úplné začátečníky :)
malej tlustej log 60kg
dětské kufříčky (tyto kufry odnesla na 5 metrů i moje holka, ste snad slabší než ona?)
Byl jsem s kámošem v SPC Gymu tento týden poprvé a je to tam opravdu super. Trochu sem se teda oddělal, bylo to jako když pustíš děcko do cukrárny. Museli jsem vyzkoušet všechno co běžně v posilovnách není... :)
Super, že jste rozšířili otevírací dobu na všechny pracovní dny. Mě osobně moc nesedí čas 16-18:30 (nestíhám hlavně kvůli práci), ale pokud to trochu půjde určitě budu chodit...
Byl jsem s kámošem v SPC Gymu tento týden poprvé a je to tam opravdu super. Trochu sem se teda oddělal, bylo to jako když pustíš děcko do cukrárny. Museli jsem vyzkoušet všechno co běžně v posilovnách není... :)
Super, že jste rozšířili otevírací dobu na všechny pracovní dny. Mě osobně moc nesedí čas 16-18:30 (nestíhám hlavně kvůli práci), ale pokud to trochu půjde určitě budu chodit...
ahoj, tím myslíš že bys potřeboval protáhnout někdy třeba do 20? tímhle směrem by to nemuselo být nereálné, jenom směrem dřív jo, to totiž sme v práci my :). můžeme se domluvit kdyžtak piš na zprávu FB stránky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru