|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mnemosyne

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Vždyť jsem se tě ujal - a jak mi pak všichni záviděli. :)
Hezky cvičíš. :) |
No já jsem taky byla vděčná, že se někdo "odvážil" :) a ještě jednou dík za spolupráci ;))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Mnemosyne napsal: | | Magumi napsal: | Vždyť jsem se tě ujal - a jak mi pak všichni záviděli. :)
Hezky cvičíš. :) |
No já jsem taky byla vděčná, že se někdo "odvážil" :) a ještě jednou dík za spolupráci ;)) |
Bylo mí potěšením :). Kdy zase dostanu příležitost oplácat si hezkou holku a tvářit se u toho, že to vlastně dělám pro její dobro. :))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po květen 05, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
5. 5. 2014
Mobilita
MT - 10 x 20kg - 5 x 30kg - 5 x 40kg - 5 x 45kg - 5 x 45kg
BP - 10 x 20kg - 5 x 25kg - 5 x 30kg 5 x 32,5kg - 5 x 32,5kg
TGU 10kg - 1 - 2 - 1 // 1 - 2 - 1
Swing 20kg - 3 x 15
Swing JR 12kg - 10 + 10 + 10 // 10 + 10 + 10
Mobilita
Včera jsem byla líná jako čuně a dneska jsem nestihla press a clean, už takhle to bylo hodinu patnáct (asi jsem se zasekla na mobilitě, pauzy delší nebyly).
V neděli mě čeká Enter the Kettlebell, tak jsem mooooc zvědavá, co zas zjistím, že dělám blbě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 05, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Mnemosyne napsal: | Včera jsem byla líná jako čuně a dneska jsem nestihla press a clean, už takhle to bylo hodinu patnáct (asi jsem se zasekla na mobilitě, pauzy delší nebyly).
|
Press doporučuju až v moment, kdy zvedneš 24kg na TGU ;)
Nicméně log famfárovej - těším se v neděli! :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po květen 05, 2014 2:49 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: |
Press doporučuju až v moment, kdy zvedneš 24kg na TGU ;)
Nicméně log famfárovej - těším se v neděli! :) |
24kg na TGU :-00 no tak to bude za hodně dlouho! Jinak děkuju. Já se jen pokouším naučit techniku - ono to zatím vypadá jeden press jakž takž, druhým se majznu do ruky :-) Takže to neberu jako tréning ale jako nácvik techniky. Ale s touhle metou je asi vážně brzo i na nácvik.
24kg ... a já se tu horko těžko propracovávám ke 12-ce, abych si nemusela pořizovat menší kettlebell :D Jdu se normálně zahrabat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 05, 2014 2:52 pm Předmět: |
|
|
Ten progress tam je fakt rychlej, neboj ;) Velmi pravděpodobně dáš v neděli 16kg (čímž se dostaneš na úroveň, na který většinou mužští návštěvníci končí :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po květen 05, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Ten progress tam je fakt rychlej, neboj ;) Velmi pravděpodobně dáš v neděli 16kg (čímž se dostaneš na úroveň, na který většinou mužští návštěvníci končí :) |
No jestli dám 12 tak budu nadšená :) Fakt se těším.
PS: Dobrej podpis.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 05, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem, pro rychlej progres na TGU doporučuju následující (co řádek, to trénink, číslo udává velikost KB v kg a reprezentuje 1 opakování na každou stranu):
8 - 8 - 8 - 8 - 8
8 - 12 - 8 - 8 - 8
8 - 12 - 12 - 8 - 8
8 - 12 - 12 - 12 - 8
12 - 12 - 12 - 12 - 8
12 - 12 - 12 - 12 - 12
12 - 16 - 12 - 12 - 12
atd...
Kdykoli se nebudeš cítit, vrať se o krok zpět. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po květen 05, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
To je pekny, to se mi libi :)
Nicmene asi si to necham na poseminari, te uz stihnu trenink jen zitra a pozitri, pak mame konferenci a to stihnu leda tak prd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: út květen 06, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
6. 5. 2014
Mobilita
MT - 10 x 20kg - 5 x 30kg - 5 x 40kg - 5 x 50kg - 5 x 50kg
BP - 10 x 20kg - 5 x 25kg - 5 x 30kg 5 x 35kg - 5 x 35kg
MT pořád lehoučký, BP těžkne :) Navzdory muší váze ale teď svaly z MT cítím mnohem líp, než když jsem je cvičila blbě s větší vahou. Jsem zvědavá, co se mnou udělá 90 kg (jestli to ovšem korektně technicky vůbec dám :-)))
TGU 8kg 5 + 5
Swing 16kg - 3 x 15
Swing JR 12kg - 5 + 5 + 5 // 5 + 5 + 5
Kettlebells dnes vyšly lehké, což bylo dobře, protože jsem se nedostala na bench a musela jsem napřed odjet koule. Na benchlavici seděl postarší pán, za celou dobu co jsem jela MT, tam jednou zamával rozpažky s tak ca. 5 kg jednoručkama, když jsem ho poprosila, jestli bychom se mohli vystřídat, řekl, že kvůli mně přece nebude ty váhy pořád sundávat. Nevím přesně, kam se na tom benchi dostal, ale vypadalo to podezřele jako 40 kg. Někdy mě místní superkomerční fitko leze krkem, ale mám ho za rohem. Po KB jsem zato měla bench pro sebe.
Mobilita
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po květen 12, 2014 6:20 am Předmět: |
|
|
Po ctyrech dnech konferencovani vcera Enter the Kettlebell - bomba! Samozrejme, ze jsem z knizky vsechno neokoukala dobre, takze ty nejhorsi zhuverilosti mi byly opraveny a tesim se, jak to pujde s lepsi technikou. Na celem seminari super profi pristup vsech instruktoru a mila a pohodova atmosfera.
A 12 na TGU padla :) z cehoz mam fakt radost - Michale, dekuju. Tu 16-ku dam!!! Ale postupne a technicky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 12, 2014 6:43 am Předmět: |
|
|
Co jste se učili za cviky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po květen 12, 2014 6:50 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Co jste se učili za cviky? |
Klasicky zacatky - TGU a swing se spoustou treninkovych a dilcich cviku. A zopakovala jsem si mobilitu :)
Musim rict, ze obzvlast u TGU jsem docela koukala, jak to jde, kdyz se to dela technicky lip. Ale i u swingu jsou veci, ktere jsem jen podle knizek nechytla - a. Asi nejdulezitejsi je, ze se na tebe nekdo diva a rekne ti, co delas blbe a jak to zlepsit.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 12, 2014 10:07 am Předmět: |
|
|
| Mnemosyne napsal: | | A 12 na TGU padla :) |
S velkou rezervou ;) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
Jinými slovy, ani to nebolelo :D
12. 5. 2014
Trénink omezen přílišným množstvím lidí ve fitku, dojela jsem až v 12:30 a do fitka jsem dorazila ve 3 - už tam bylo moc narváno, takže na mrtvolu jsem se nedostala (činku bych urvala, ale nebylo ji kam položit - tak jsem blbla různé deadlifty s kettlebelly).
Mobilita
TGU 8 - 8- 12 - 8 - 8 (ca. 5 min)
Goblet dřep 16 kg 10 x - hodně pečlivě technicky
KB deadlift, sumo, jednoruč, jednonož
BP: 10 x 20kg, 5 x 25kg, 5 x 30kg, 5 x 35kg, 5 x 35kg
Mobilita + protažení
BP a MT se mi tímto rozjely, ale to je fuk, jelikož u toho benche asi brzy narazím na limit (teda, zatím je to podezřele lehký :D). MT doufám že ještě nějakou dobu ne. Zítra zas ráno, tak mi snad nikdo nebude brát činku ani místo na ni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|