|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | hoši, ak teda plánujete ísť na nejaké rozumné výšky, tak sa pripravte, že oporti množstvu skúšok je maturita ozaj pohoda + na výške ste neraz branáí totálne anonymne, nik nevidí vašu prácu počas štúdia a pod., takže je to neraz všelijaké, každopádne vám držím päste, zmáknete to jak ništ a budete mať akurát peknú spomineku. |
Šak já se třeba ještě ani nezačal pořádně učit, takže souhlasím s tím, že maturita je hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
Maturita je fraška, ucitele akorat strasi a potom to daji kazdemu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Maturita je fraška, ucitele akorat strasi a potom to daji kazdemu |
Spíš je to jako v autoškole - někoho rupnout nechat musej - Vždycky se někdo najde
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
Tak samozrejme pokud se na to nekdo uplne vysere nemuze cekat zazrak
Ale jako ucil jsem se tak 4-5 dni o svataku a mel jsem samy 2.. oproti nekterym zkouskam na vejsce je to prochazka ruzovym sadem _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Tak samozrejme pokud se na to nekdo uplne vysere nemuze cekat zazrak
Ale jako ucil jsem se tak 4-5 dni o svataku a mel jsem samy 2.. oproti nekterym zkouskam na vejsce je to prochazka ruzovym sadem |
Já na to hodlám srát i na vejšce - jenom čekám, až dostanu tou pěstí do obličeje
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
No ja jsem bohuzel taky strasnej lenoch na uceni se - az mi to nekdy leze na nervy _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po květen 05, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
Pro me teda matura zdaleka nebyla takova pohoda, jak tady pisete. Nesouhlasim ani s tim, ze "maturitu daj vsem" - sam znam par lidi, kterym ji proste nedali (na prvni pokus).
Dal teda nevim, co studujete za vejsky, ale opet nemuzu rict, ze bych zazil na vs nejakou zkousku tezsi nez maturitu. Nemluve o tom, ze (aspon u nas): Poserete-li zkousku, mate dalsi 2 pokusy. Kdyz poserete i ty, tak za rok opakovat a mate dalsi 2 pokusy. Kdyz nezvladnete ani tohle nebo se z jinyho duvodu nechate vyhodit, tak proste mate aspon tu stredni, mate maturitu a muzete se nekde upichnout a se studiem pripadne zacit pozdeji znovu.
Jenze kdyz clovek nezvladne maturitu, tak tech dalsich pokusu urcite neni tolik + leto v prdeli + nezvladnout ji vubec je vetsi pruser, nez vubec nezvladnout vejsku, jak uz jsem psal.
Takze i z hlediska psychicke zateze je maturita podle me narocnejsi (u me to napr. bylo prvni obdobi v zivote, kdy jsem se psychicky slusne slozil). Ale je fakt, ze tomu pocitu, kdyz ma clovek vsechno tohle za sebou, se jen tak neco nevyrovna  . Nikdy nezapomenu, jak jsme hned ze skoly sli hromadne do hospody, kde jsme se zlili tak, ze jsme pak ani nekteri nemeli cim platit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po květen 05, 2014 9:32 pm Předmět: |
|
|
Tak na té VŠ záleží na škole a oboru že.. taková Karlovka by mohla být těžká nebo obor třeba elektro pro gympláka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po květen 05, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
Vidím to tak, že matura se dává každýmu... je v jejich zájmu, abys postoupil dál. Jen kripl ji neudělá. Na VŠ to je přesnej opak, každej na tebe sere a je jim prakticky jedno, jak dopadneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po květen 05, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Vidím to tak, že matura se dává každýmu... je v jejich zájmu, abys postoupil dál. Jen kripl ji neudělá. Na VŠ to je přesnej opak, každej na tebe sere a je jim prakticky jedno, jak dopadneš. |
Kdyz u te maturity nic nereknes, tak ti to proste nemaj za co dat a nedaj ti to . A to, ze tam nic nereknes, nemusi nutne znamenat, ze jsi kripl... Pred maturitou si clovek prakticky poprve v zivote musi utridit tolik veci a rozvrhnout si nejak praci a podle me je celkem snadny se dostat do situace, kdy jdes k te maturite a nektery otazky jsi proste ani nevidel. Napr. si neco naplanujes na sobotu, jenze zrovna prijede teticka z druhyho konce sveta, tak to odlozis na nedeli, ale to se zrovna nad vasi vesnici prozene tornado - vsak to znate .
Samozrejme tady nechci strasit, protoze ve vsem ostatnim (je v jejich zajmu, abys to udelal atd.) s tebou souhlasim, jen ten kvantifikator "kazdymu" se mi tam nelibi, protoze mam par protiprikladu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 05, 2014 11:20 pm Předmět: |
|
|
Co otočit list? Mě leze na nervy, že tu každý tlačí maturitu:o)
...vám tu taky imrvére nepovídám co platím na zdravotním a že z toho mám prd:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 06, 2014 6:55 am Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | | Novic napsal: | | Vidím to tak, že matura se dává každýmu... je v jejich zájmu, abys postoupil dál. Jen kripl ji neudělá. Na VŠ to je přesnej opak, každej na tebe sere a je jim prakticky jedno, jak dopadneš. |
Kdyz u te maturity nic nereknes, tak ti to proste nemaj za co dat a nedaj ti to . A to, ze tam nic nereknes, nemusi nutne znamenat, ze jsi kripl... Pred maturitou si clovek prakticky poprve v zivote musi utridit tolik veci a rozvrhnout si nejak praci a podle me je celkem snadny se dostat do situace, kdy jdes k te maturite a nektery otazky jsi proste ani nevidel. Napr. si neco naplanujes na sobotu, jenze zrovna prijede teticka z druhyho konce sveta, tak to odlozis na nedeli, ale to se zrovna nad vasi vesnici prozene tornado - vsak to znate .
Samozrejme tady nechci strasit, protoze ve vsem ostatnim (je v jejich zajmu, abys to udelal atd.) s tebou souhlasim, jen ten kvantifikator "kazdymu" se mi tam nelibi, protoze mam par protiprikladu. |
Stat se to muze, ale imho jen v pripade ze a) ucitel proti tobe ma nejake antipatie a necha te si predmet zopakovat b) nenaucil ses od kazde otazky alespon 1/3, ale ucil ses jen nektere otazky a na zbyle ti napr. nezbyl cas, ale pokud se nekdo nezvladne naucit na maturu, tak bude mit na vejsce co delat teda. c) nejaka nemoc, jine osobni problemy. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 06, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
TTedy je tak trošku mimo, ked ho zložila príprava na maturitu, takí sa vyskytnú, ale tam je to individuálny problém so zvládaním záťažovej/stresovej situácie a skôr výnimka potvrdzujúca pravidlo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|