Poníkův log - budu hřebec B)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poníkův log - budu hřebec B)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Poníkův log - budu hřebec B)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
BTW: Micus, četl sis svůj podpis?

.....jo :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebuď měkota:o)...mě taky budí záda, když se v noci otočím. Do auta lezu jak invalida...příjdou horší chvíle:o) Na Bechtěreva bych Ti doporučil cvičení ve fitku jako vhodnou aktivitu. Nejhorší je nedělat nic.
Kamarád má tatínka s Bechtěrevem-dělá dřevorubce a je relativně OK (přiměřeně věku). Kdyby seděl v kanclu, tak je dnes nejspíš invalidní.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Moocha napsal:
BTW: Micus, četl sis svůj podpis?

.....jo :D

To není k smíchu, ale spíš k pláči. Mnoho lidí dává všude různé tvrďácké a motivační citáty, přitom jen zlomek z těchto lidí se s nimi skutečně dokážou ztotožnit a řídit se jimi.

Myslím, že tenhle chlap má daleko horší problém, než je Bechtěrev:

...a tenhle taky:

Mám pokračovat? Buď makej, nebo to vzdej, není nic mezi tím.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den A
•hyperextenze 3x15
• Dřepy (hluboké) 5×5
•předkopávání 4x10
• Rozpažování s jednoruč. rovná 4×10
• Přítahy v předklonu k pasu vč 5×5
• Military press 4×10
• Bicepsový zdvihy s vč 3×8
• Francouzské tlaky 3×8
• Břicho 6 serii (zkracovačky, zvedani nohou ve visu

Den B
• Hyperextenze 5x15
• Mrtvý tah 3x5
• Bench press šikmá hlavou nahoru 4×10
• Přitah. vč k brade (ramena) 4×10
• Bicepsový zdvihy s jednoruč. 3×12
• Tricepsové stahování kladky 3×12
• Výpony na lýtka ve stoje 4×15
•Břicho 6 serii (''svíčka a krisskross")

Den C
•hyperextenze 3x15
• Výpady 4×10
• Bench press rovná 5×5
•3x10 rozpažky
• Hrazda 5×5
• Bradla 4×8
• Biceps skotova lavice 4×8
• Zapažování (zadek ramen) 3×10
•Výpony na legpressu 3x15
• Břicho jako v treninku A

-asi tak
-hyperextenzi chci davat pred kazdym treninkem, protoze mi po ni vzdy krasne povoli zada
-jidlo se nejak rozepisovat nechci, jen bilkoviny kolem 120g, sachry kolem 450g, tuky kolem 100g - nejake seminka, orisky, olivovy olej koupit,....
- + nejaky navrh na strecink, ktery bych mohl delat kazdodenne, kdyby ste nekdo mel, tak moc budu rad...
-aspon 1x tydne cca 5km běh
-aspon jednou tydne cca 20km kolo

-rozhodne necekam super silene objemy, hlavni je se udrzet v kondici a nejak pomalucku se zvysovat silově, zlepsit vydrz a pomalu nabrat
-nevim jak to budu mkt s posilovnou o prazdninach,/zatim nevim/ani jestli budu mkt rigadu (pujdu v patek na vinohrad se zeptat) ale minimalne do komce srpna bych ten FB chtel vydrzet
-je nutne jist vit. C a multivitamin,'nebo radeji cpat zeleninu a ovoce co to jde? (Ted uz s tim snad neni problem, doma toho je celkem dost)

wondra

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já spávám 5-6 hodin denně-to jen k tomu co jsi psal o spánku :)
Zase měníš trénink nebo jak? Mě přijde že pořád hledáš ten zázračný, po kterém přibereš...

Na tohle sem se už vyprdnul, korteho jsem nedojel protože mě chytly kolena, ale co, jedu si prostě svůj trénink, abych pravidelně aspoň 2x týdně zatížil všechny partie, jednou těžce, jednou lehce a aspoň to baví.

Na strečink je nejlepší se protahovat... :D k tomu snad není třeba aby ti někdo radil ne?

Prostě už přestaň čekat na nejlepší trénink, radu, jídlo...řiď se svým citem a rozumem, znalostma a hlavně tomu dávej tolik, kolik jsi schopný.

Fandím ti, s tou nemocí to máš peklo, ale o to větší máš motivaci.
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvl ty si případ, máš tu asi 48 stránek logu a přibral si kolik ? 2 kila, to je na zamyšlení, přitom ti tu radí tolik lidí a tak dobře... takovýhle "ufňukaný" lidi mám nejradši, sorry že sem to napsal, ale pokaždý když to tu čtu, tak se chytám za hlavu.... Doufám že tě to dostatečne namotivovalo, tak začni konečne !!!
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
Tvl ty si případ, máš tu asi 48 stránek logu a přibral si kolik ? 2 kila, to je na zamyšlení, přitom ti tu radí tolik lidí a tak dobře... takovýhle "ufňukaný" lidi mám nejradši, sorry že sem to napsal, ale pokaždý když to tu čtu, tak se chytám za hlavu.... Doufám že tě to dostatečne namotivovalo, tak začni konečne !!!

v poho, vsak mas pravsu....no ,takhle....z 59ti kg wem se dostal na 69-70 a pak postupne spadl na vahu co mam ted ...a ted se tocpul rok houpe...

To korte se nedalo a pak...no, chtel sem to co sem zkousel ale rikam hovno, dam fb a proste ho pojedu. Bavi me to nejvic
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty pořebuješ každej trénink základní cviky a velký váhy, převážně fullbody, nebo rozděl tělo do 2 dnů a projeď ho 2krát - 3krát týdně celé. A jeď to tak, aby tě ten trénink rozbil, ne jen šudlání se v posilovně. Hlavně se vyser na to že nepřibejváš, prosě cvič žer a žádnej Stres, to je základ, pak to poroste ;-)
Notrax

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A být tebou, tak si k sobě najdu nějakého sparinga, dříče, který tě bude hnát pořád dopředu.

Neviděl jsem jak cvičíš, ale podle mě nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že to vypadá asi nějak .. "mám tu 4 série, 10 opakování, musím se krotit, abych to náhodou nezvedl 12x)
lukynta

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dejme tomu že jsme začali cvičit spolu a cvičíme dodnes ... oba jsme začali niak stejně, dokonce vypadal zezačatku líp než já. Jde oto že přéd rokem cvičil max co mohl ale od te doby co ho to začalo bolet je to spíš otom aby to odjel a měl pokoj... (jí hodně líp než já) ale dávam tomu max co tto jde... niaka ta hecovačka tam je..ale nic moc, asi tak
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukynta napsal:
Dejme tomu že jsme začali cvičit spolu a cvičíme dodnes ... oba jsme začali niak stejně, dokonce vypadal zezačatku líp než já. Jde oto že přéd rokem cvičil max co mohl ale od te doby co ho to začalo bolet je to spíš otom aby to odjel a měl pokoj... (jí hodně líp než já) ale dávam tomu max co tto jde... niaka ta hecovačka tam je..ale nic moc, asi tak

...no jo, od doby co neposlouchame svou hudbu ale radio tak je tak je to na nic
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dřep:
5x5x40kg

předkop:
12x55
8x60
8x65
10x60

rozpažky:
4x8x14kg

hyperextenze:
4x15x5kg

přítahy vč k pasu:
5x5x50kg

franc. tlak:
3x8x25kg

biceps s jč:
3x8x14kg
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2014 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taaaak...po delsi dobe zapisu trenink. Predem rikam ze sem slavil narozky (par dni ) takzesem to cekal slabsi,...

Hyperextenze:
3x15

Drep:
5x5x45kg
-pristi tyden zkusim 50kg

Predkopavani:
8x55
8x60
8x65
8x60+6x45+6x35

Rozpazky na rovne lavici:
4x10x14kg

Pritahy vc v predklonu:
5x5x50kg

Military press:
3x8x35kg
-

Biceps s ez:
3x8x27kg

+5 serii bricho

.nakonec to tak hrozne nebylo, stihl sem to za 45min, ale chvilama se mi motala hlava a byl sem zadychany jak krava,....
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2014 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemůže být posvícení každý trénink..
taky jednou odjedu super týden, dřepuje se skoro samo a pak příde den kdy sotva dam 50% a nadřu se, to jsou krizovky kuli pocasi, nalade, malo sachru, stres, mala rege, kratky spanek atak.. nasčítá se to
na tyhle dny jak příde, tak vím, že je dobrý to dojet a vypadnout
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2014 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
nemůže být posvícení každý trénink..
taky jednou odjedu super týden, dřepuje se skoro samo a pak příde den kdy sotva dam 50% a nadřu se, to jsou krizovky kuli pocasi, nalade, malo sachru, stres, mala rege, kratky spanek atak.. nasčítá se to
na tyhle dny jak příde, tak vím, že je dobrý to dojet a vypadnout

ted sem pul hpdiny musel spat :D ...ale dobry pocit je po treninku :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poníkův log - budu hřebec B) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: