Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vogo ještě mi řekni, že ani neposiluje a já se na to rovnou vybodnu, když já dělam farmers walk, tak vypadam jak tučňák, kterej spěchá na velkou a ona jen tak napohodu a ještě se u toho usmívá, no kde to jsme

já už radši k nikomu do logu lézt nebudu, to je taková demotivace všude

jo a fakt posilka moc pěkná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
raw

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brutalni posilka, co to jsou za kotouce? to neni eleiko ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ogres

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

ahoj, tím myslíš že bys potřeboval protáhnout někdy třeba do 20? tímhle směrem by to nemuselo být nereálné, jenom směrem dřív jo, to totiž sme v práci my :). můžeme se domluvit kdyžtak piš na zprávu FB stránky

Přesně tak, spíš mi to pasuje v pozdějších hodinách. Já ale málokdy předem vím v kolik hodin se budu moci urvat, takže nějaké plánování dopředu je pro mě pasé Každopádně jak to půjde tak zase dorazím...
Ikee

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nechcete si založit živnost a otevřít i pražskou pobočku? Byla bych častým hostem a asi nejen já
Smile04

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemám rád prahu a taky je to naprosto nereálný :D takže nene navíc je to volovina máte tam eagla a aji strongmanskou posilku někde u prahy jak trenujou někdy kluci a dělaj videa na ronnie. takže zbytečné podle mě

Info k závodu v Aši
amatéři - 1.místo Jaroslav Švejda (loni druhý),
2. místo stejně bodů, méně vyhraných disciplín - Jirka tkadlčík
víc nemám

profíci-
1čestmír,
2Mazač,
3zadra,
4lukáš,
5vytiska,
6oberlander,
7ticháč,
8žaloudek,
9 marek toth,
10 šlais zranený,
11 Piroš zraněný

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
brutalni posilka, co to jsou za kotouce? to neni eleiko ne?

nééé to nejsou kámo :) podívej se kolik stojí eleiko jo to by koupil jedině blázen :D...nema to značku je to no name
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
ty vogo ještě mi řekni, že ani neposiluje a já se na to rovnou vybodnu, když já dělam farmers walk, tak vypadam jak tučňák, kterej spěchá na velkou a ona jen tak napohodu a ještě se u toho usmívá, no kde to jsme

já už radši k nikomu do logu lézt nebudu, to je taková demotivace všude

jo a fakt posilka moc pěkná

díky,

cmeni, né neposiluje :D poslední dobou jenom doma dělá dřepy a sed lehy s vlastní vahou :) parkrát zkoušela mrtvolu ale to bylo dřív...už delší dobu do posilky semnou nechodí a chodila jak do houslí :D
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

byls v Aši?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile: Budeš taky letos závodit někde? Nedočetl jsem se to, tak se zeptám takle.. dekuju za odpoved.
Smile04

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
Smile: Budeš taky letos závodit někde? Nedočetl jsem se to, tak se zeptám takle.. dekuju za odpoved.

možná šternberk a kralupy... pokud budou moje záda ve stejnym stavu jako ted tak asi nic...jsem schopnej odjet tlakovy discipliny, pneu a kamen, kurfy lehčí taky...ale jinak cokoliv na spodek- tragedia...myslim že bych dost riskoval aktivně závodit a jezdit mrtvolu, takže letos opravdu na to seru jsem se tak už rozhodl a budu se chystat snad na další sezónu...je mi 25 tak snad ještě něco odzávodím :)

dneska přemístění až do 130kg

a jednoručka ;) dvakrát

Smile04

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dostávám se do formy...ale záda pořád rehabilitace

Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wow, veľmi pekné!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle nikdy nepochopím.. v sedě jsem si troufám říct silnější než ty, ale ve stoje na military nedám ani 90, ve výrazu mám problém se 120... ne že by mě to nějak vadilo, ale prostě tomu nerozumím, proč to mám takhle na hovno.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vzhledem k military 120kg, bych čekal v sedě víc, ale slušnej výkon to je.
Smile04

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bude tím chlapi že já to v sedě moc nejezdím :D nejsem na to zvyklej ;)...a je to uplně jiný než military...

VIDEO Z DNEŠKA...ZAČÍNÁ SE DOCELA DAŘIT...ikdy ano i ne...musel sem jet přes pásek protože mám zraněnej bok...něco mi tam křuplo když sem dělal kokotiny...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: