před pár lety se mi zabila kamarádka. Prý špatně složenej padák. Ten skládal další kamarád. Po týhle zkušenosti opravdu obdivuju každýho, kdo překoná strach a absolvuje to.
Proto si radši vždycky zabalím sám (a můžu pak nadávat leda sobě :)
Upřímně řečeno, nehody vlivem selhání techniky se fakt moc nestávají. Zpravidla jde o nehodu způsobenou vlastní chybou, nedbalostí, přecenění sil apod.
My jezdíme skákat do Nového Města nad Metují, což sice není zrovna blízko, ale na druhou stranu je to malé letiště, kde se mezi sebou všichni znají, je tam poměrně málo frekventovaný provoz a extrémně se tam dbá na bezpečnost (tím nechci říct, že jinde se na ni nedbá, jen říkám, že zkušenost tu máme fakt dobrou).
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Smutná to píseň... ve středu odpol jsem si uplně na dětské váze na dřepu čistě mechanicky po položení činky na záda asi dost pravděpodobně skřípla nerva a šla k zemi. Tak trochu jsem se vypla... Chiropraktik pomohl, ač mám asi 30 minut okno, nepamatuju se na nic po tom, co mi začal oddělovat kůži... Takže závody dneska nic : (
Furt se nemůžu úplně do plna nadechnout, jak dám hlavu dolu, chcípam na bolest mezi a pod lopatkami... snad se to brzo dá do kupy, už se fakt těším na trénink...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Ach jo, to mě mrzí. Budu držet palce, aby ses dala brzy do pořádku.
Děkuji, děkuji... snad už je lépe :)
Mimochodem jsem na FB vyvěsila další semináře... už je tam aj ten dřep 22.6. :) Oslavíme mé jmeniny s činkou v ruce/na zádech/ramenou :D
31.5. Vzpírání - Trh 1
1.6. Enter the Barbell
1.6. Enter the Kettlebell (Beroun)
8.6. Enter the Kettlebell (Pardubice)
15.6. Enter the Kettlebell (Hardstyle gym)
22.6. Kurz dřep
28. - 29. 6. Trh 1 + nadhoz 1 (Morava)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru