|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 14, 2014 3:33 pm Předmět: |
|
|
Asi před měsícem jsem zkoušel HellGel, dal jsem celý sáček. Opravdu jsem to cítil, napumpování mimořádné.
Dnes jsem dal půl sáčku a taky fajn, řekl bych, že lepší pro člověka, který na to není zvyklý, možná zkraje, pak si člověk zvykne. Neklepaly se mi tak ruce a napumpování stejné jako poprvé. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: st květen 14, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Asi před měsícem jsem zkoušel HellGel, dal jsem celý sáček. Opravdu jsem to cítil, napumpování mimořádné.
Dnes jsem dal půl sáčku a taky fajn, řekl bych, že lepší pro člověka, který na to není zvyklý, možná zkraje, pak si člověk zvykne. Neklepaly se mi tak ruce a napumpování stejné jako poprvé. |
Tak ja ho taky ze vzorku od ronnieho zkousel a akorat neprijemny parestezie...hlavne v rukach...cvicilo se s tim dost blbe. Pravda uplne stejne jsem reagoval na neco podobnyho co jsem kdysi zkousel takze nakopavace asi nic pro me. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
Zaslal: st květen 14, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
Abych taky ještě doplnil svoje zkušenosti.
Napřed Hellgel . Chuť nakonec docela v pohodě, i když dost výrazná. Chutná to asi jako koncentrovanější jabkový žvýkačky Hubba Bubba  Zkoušel jsem to s přítelkyní, která snědla ze svýho balení tak 3/4, takže jsem dojel i ten její zbytek. Ani jeden z nás nikdy preworkout předtím neměl.
Mně se s tím cvičilo moc dobře. Ze začátku jsem měl i takový trochu euforický stavy a třeba na mrtvole jsem dával stejný váhy, jako předtím před více než měsíční pauzou, kdy jsem vysadil i kreatin, a po které mi ty váhy spadly dobře o čtvrtinu. Ve stejným tréninku týden před a po jsem jel ty váhy nižší než s Hellgelem, se kterým jsem to navíc krásně procítil. Nakonec jsem musel trochu ubrat, protože jsem si u přemístění před push pressem trochu hnul se zápěstím  Cvičilo se fakt dobře a nakládal jsem větší váhy, aniž bych pochyboval, že to bude problém, a taky jsem s tím v pohodě cvičil. Cítil jsem trochu větší bušení srdce než nornálně, jinak třes rukou nebo něco podobnýho neproběhlo. Přítelkyně po tom ovšem necítila vůbec nic a naopak se cítila spíš unaveně.
CFM Instant Whey 80 vezmu stručně. Všechny příchutě chutnaly moc dobře s tím, že třeba já osobně bych si třeba nekoupil jahodu, protože prostě jahodový věci nemám moc rád, ale oceňuju, že to skutečně chutnalo jako jahoda, stejně jako ostatní příchutě byly naprosto věrný. Je to pak jen o osobních preferencích. Asi dva vzorky jsem dával na noc do mlíka, a pak to chutná jako mléčnej shake někde v kavárně. Fakt lahoda, chutnější protein jsem ještě neměl  Rozpustnost prakticky okamžitá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 20, 2014 11:28 am Předmět: |
|
|
Tak tu mám další dobroty na vyzkoušení:).
NUTREND:
Whey Core 100 - pistácie, biscuit, čoko+třešeň
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
NUTREND:
Mass Gain - pistácie, biscuit, čoko+kokos
https://obchod.ronnie.cz/s-3773-mass-gain.html
30gramové vzorky proteinového suplementu Whey Core 100 ve třech různých příchutích a 70gramové vzorky tří příchutí gaineru Mass Gain - obojí od společnosti Nutrend. V případě, že byste chtěli vzorky poštou poslat, pošlete mi tady na fóru soukromou zprávu. Prosím, do názvu zprávy uveďte " Vzorky " a do samotného textu pak nezapomeňte přidat svoje jméno a plnou poštovní adresu.
Platnost nabídky: jako obvykle do vyplenění zásob:) UKONČENO, VYPLENĚNO
Pokud Vám Vaši zprávu hned nepotvrdím, nebojte, napíšu, jen mi to chvíli potrvá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út květen 20, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
Pecka. Chces napsat i o ktete prichute mame zajem nebo se posilaji vsechny?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 20, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
Ne, žádné komplikování prosím:). Všichni, kdo si napíšou, dostanou od každého něco. Zároveň prosím i fakt psát pouze PM, nikoli e-mailem a podobně, ono jak se těch adres sejde hodně, tak pak každá drobnost nám realizaci brzdí:).
|
|
| nahoru |
|
 |
bucher
|
Zaslal: út květen 20, 2014 4:30 pm Předmět: |
|
|
Tak tentokrat to byl fofr
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út květen 20, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
achjo, jak to mám stihnout když chodím do práce a nesedím u kompu celý den _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 9:09 am Předmět: Vzorky PROM-IN |
|
|
Naposledy upravil Ondřej dne pá červen 13, 2014 4:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 3:06 pm Předmět: Vzorky PROM-IN |
|
|
Ještě trochu zásob máme , tak pojďte do toho, ať to můžeme v pořádku stopnout! :)
(tedy ani příliš brzo, kdy nám zbydou, ani pozdě, kdy vám už budu muset odepisovat, že nejsou)
Tak ukončeno :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 4:32 pm Předmět: Re: Vzorky PROM-IN |
|
|
| Ondřej napsal: | Ještě trochu zásob máme , tak pojďte do toho, ať to můžeme v pořádku stopnout! :)
(tedy ani příliš brzo, kdy nám zbydou, ani pozdě, kdy vám už budu muset odepisovat, že nejsou)
Tak ukončeno :) |
Môžem sa spýtať? Ako budem vedieť či si ma vybral alebo nie? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
Odkdy děláš vzorky ty a ne Martin?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Odkdy děláš vzorky ty a ne Martin? |
Vzhledem k tomu, že do teď to dělal ronnie a dneska dával nabídku Ondra, bych se odvážil tvrdit, že ode dneška ale fakt nechápu, k čemu ti tahle informace bude
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
Já jsem psal v čas, ale ve zprávách mám že se to nedoručilo. Nevím proč to?! : ( Vše sem poslal ok
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|